Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Skum himmel

Kategori: Allmänt

img_2565 (MMS)

Skum himmel

Slutet

Kategori: Allmänt

Hemma från jobbet nu. Skönt! Håller på att koka ägg sen lär det blir att klippa naglarna (kan inte ha klor när jag ska testa linser i morgon - lär ju klösa ut ögonen) sen får det bli en film i sängen. Lyxigt värre! :) hoppas att eran dag var bra utan trubbel. Min startade ju med att bilen fortfarande inte blev fixad idag och att cyckeln hade punka. Haha. Aka bättre dag i morgon! :)

Förväntan

Kategori: Allmänt

Alltid tror man att allt ska rulla på utan hinder. Att man aldrig lär sig?! Hehe. Ska göra mig iordning. Ska snart iväg till jobbet och avverka några extra timmar. Hoppas allt är bra med er!

The Adjustment Bureau

Kategori: Allmänt

img_9596 (MMS)

Blir det sista innan sovtime! Ville se den på bio men kom aldrig till skott så sätter hoppet till att jag inte blir besviken. Någon som har sett den?

Uppmonterat & klart!

Kategori: Allmänt

img_5423 (MMS)

Så nöjd! Köpte ju äntligen väggfäste och en väggfast DVD så nu kan man lata sig i sängen;) wiio!

Nerbäddad & redo!

Kategori: Allmänt

Jaha då ligger man här och är nöjd med sig själv. Men tar det från början - bilen; ja den läcker bensin så grymt mycket att 1/4 tank försvann på knappt 4 timmar. Och det enda som åkts i den är till gymmet fram och tillbaka två vändor. Och det är inga långa sträckor vi snackar om heller. (Det tar ca 5 min till gymmet.) Så fick åka till pappsen med dyrgripen - han är allt bra med lyft och grejer :) - väl där och lite menande visade det sig att en mutter rostat - tur det inte var bensinpumpen! Men nu är man utan bil och det försvårar morgondagen då jag verkligen inte har tid att åka buss - även om det tar ca 10 minuter till gymmet - men har andra ärenden också som att åka till skroten och kolla efter nya delar. Hoppas det löser sig!

Nu ska jag ligga här och glo på en film och rensa huvudet på tankar.

Dagens hurtbulle

Kategori: Fitnesszilla

Idag har det bränts fett och byggts muskler. Startade med ett 30 minuters spinningpass följt av en timmes styrketräning. So far so god. Men valde att ta ett spinningpulse pass nu ikväll på 45 minuter. Och det känns så jävla bra ska ni veta! Åt rätt håll går det! :)

Det som svider mest är att det inte blir någon träning i morgon - bilen mår Inge bra! :'( berättar sen ska duscha nu!

Mycket gott & nyttigt!

Kategori: Allmänt

img_1252 (MMS)

Inte bästa bild men smakar helt underbart!

Fransk laxlåda

Kategori: Allmänt

img_0496 (MMS)

Kommer bild - dock inte den bästa. Sist i detta recept ska det stå att det ska gräddas i mitten i ugnen ca 15-20 minuter. Är jätte simpelt recept och smakar helt lovely! P.S. Jag brukar ha i ca 1 & 1/2 MSK dijonsenap - blir klen smak annars. Glöm inte; smaken är som baken :)

Nöjd!

Kategori: Allmänt

Blev spinning 30 min följt av 1 timmes styrka. Helt underbart. Nu blir det att fylla på energi för det är spinningpulse 45 minuter kvar på "att-göra-listan" för idag. :)

Mot gymmet

Kategori: Allmänt

Har lovat mig själv att inte komma med några ursäkter What so ever för att slippa träningen. Inte ens idag med jordens fetaste mensvärk får jag vara hemma. Är bara att bita i det sura äpplet. För ingen annan än en själv kan göra förändringarna. Och här ska målen uppfyllas. Behöver ju vara lite mer bikini snygg är jag är idag ;)

Ska inta spinning cykeln strax, efter det blir det styrkepass. Yes!

MEN!!!

Kategori: Allmänt

img_1673 (MMS)

MEN!!!

Sovtime

Kategori: Allmänt

Nu tänker jag faktiskt gå och lägga mig så det så. För i morgon väntar träning! :)

Träningssugen

Kategori: Allmänt

Har ett sug efter att få köra igenom armarna med hantlarna. Måste bara ha tålamod och vänta tills i morgon! Mindre kul när man vill nu nu nu! Får väll kanske börja glida in mot sängen. Är ju jätte trött. Gjorde föresten ett super klipp förut - 2 stycken träningslinnen för 150:- det ena från reebok och det andra från soc. Satt som ett smäck båda två. Ett svart och ett rosa, ovanligt va;) Det svarta hade jävligt snygg T-skärning. Riktigt snyggt nu när man fått ryggmuskler;)

Nog om träningskläder - nu slöa lite mer sen sängen!

Testa!

Kategori: Allmänt

img_0731 (MMS)

Grymt gott. Ett tips är att ha i lite mer salt om man är i behov av saltsmaken!

Knivigt

Kategori: Allmänt

img_5775 (MMS)

Knivigt

I väntans tider

Kategori: Allmänt

Solen lyser för fullt. Det betyder att jag inte kommer kunna springa fören den gått i skugga eller gått ner helt och hållet för dagen. För 90% av löparrundan ligger så solen kommer lysa i ögonen - inte skönt. Hinner i alla fall smälta maten ordentligt ;)

Även baka lite bröd. Har hittat ännu ett recept - håll tummarna at det funkar!

Missbrukar

Kategori: Allmänt

img_6524 (MMS)

Missbrukar

Bra start på dagen!

Kategori: Allmänt

img_7012 (MMS)

Är en periodare av avokado och keso. Mycket gott. Kompletterar med 2 ägg så är jag mätt länge. Tråkigt när man äter exempel gröt. Magen skriker efter mat redan efter någon timme. Men icke med detta som start på dagen :)

Dagens Träning

Kategori: Allmänt

Efter en halvdag på jobbet så blev det träning - 1 timme styrketräning och sen 55 minuter spinningpulse. Mycket skönt efteråt. Känns super! Fick med mig M också. Så kan ju hoppas på att det blir att M vill börja träna på SATS.

I morgon blir det ett besök hos optikern. Det behöver jag, ser inte alls bra och glasögonorm vill jag ju inte vara hela tiden;)

Lite tv och sen duschen. Och inget sällskap ikväll - inte OK!

När man inte kan sova.

Kategori: Allmänt

img_1782 (MMS)

När man inte kan sova.

So long My friends

Kategori: Allmänt

Kvällrundan avklarad. 26 minuter landade tiden på och då har jag inte varit ute på 5-6 veckor. Så är nöjd. Kunde ha varit mycket värre. Nu ska tiden pressas ner till 20 minuter och att jag orkar ett jämt tempo hela vägen runt!

Jävlar vad dagen gått undan idag. Krängde upp en takfläkt som en karlikarl inte lyckats med. Pyttsan det gör jag tänkte jag, sagt och gjort. Så stod där och pilla med elsladdar mitt i stormen förut. För konstigt nog är jag inte rädd för åskan på jobbet. Haha knäppis jag!

Ska se klart filmen sen får sängen besök. Har jobb framför mig i morgon!

Kvälls runda!

Kategori: Allmänt

img_8889 (MMS)

Kvälls runda! Börjar gilla min kropp. I alla fall vänja mig vid tighta kläder vi löpnigen! :)

Detta fixa jag!

Kategori: Allmänt

img_8822 (MMS)

Detta fixa jag!

Känns inte ok!

Kategori: Allmänt

img_7249 (MMS)

Känns inte ok!

Ser mörkt ut.

Kategori: Allmänt

img_1173 (MMS)

Ser mörkt ut.

Hon gav upp, undrar varför?! ;)

Kategori: Allmänt

img_4953 (MMS)

Hon gav upp, undrar varför?! ;)

Anmälan till loppet!

Kategori: Allmänt

img_2790 (MMS)

Nu är det gjort, avgiften betalad och det känns bra!

Ger upp nu

Kategori: Allmänt

Ska ta och lägga ner projektet - för denna dag. Behöver all sömn jag kan få. Har ett lång pass i morgon. Härligt!

Saknad

Kategori: Allmänt

Idag faller mina tankar på dig och det vi har gått igenom. Vad vi lyckats lösa genom alla år. Och saknaden i bröstet värker grymt mycket när tankarna rullar på. Lika bra som alltid; skjuta bort dem. Gjort är gjort och inget verkar lösa sig. Tråkigt!

Kvälls träning

Kategori: Allmänt

Kände att jag var tvungen att köra igenom kroppen så träningsvärken inte blir för jävlig i morgon. Ska jobba så då behöver kroppen funka på alla cylindrar! Körde igenom armarna ordentligt - dock bara *8 repetioner. *10 kändes lite för mycket idag! ;) passa även på att göra magövningar som exempel plankan 10*3. Borde ha kört mer men magen mår inte bra efter maten. Hur som helst är jag nöjd!

Påminnelse!

Kategori: Allmänt

Att jag borde finna något som ersätter brödet när jag äter tacos. Typ glutenfritt borde finnas, någon som vet? Lär mig aldrig - det är ju SÅ gott - men sitter alltid med uppblåst mage efteråt och ångrar mig!

Go For it!

Kategori: Allmänt

Helt slut med träningsvärk i armar& MAGE! Har aldrig hänt förut. Hur mycket jag än har tränat magen så har träningsvärken inte funnits där dagen efter. Men nu gör den det. Så det betyder att den ena armövningen (som tränar magen som bonus) är värd att satsa på. Sånt här gör en bara super taggad så man vill ha mer.

Syrran och jag sprang runt på stan ett tag. Köpte nya löpartights och ny löpartröja. Är ju på väg att bli höst och så behövs det när det är dags att springa loppet i oktober!

En bra sak som jag upptäckt är; glöm bort att du äger saker. Då blir de som nya när du väl finner dem och behöver just den saken! Så var det nyss; behövde hantlar - då tändes ljuset och jag kom på att jag har dem redan. Så där sparade jag många kronor! :)

Fredag = soppa? ;)

Kategori: Allmänt

img_4339 (MMS)

Fredag = soppa? ;)

Syndat

Kategori: Allmänt

img_4663 (MMS)

Syndat

Barnmys

Kategori: Allmänt

img_4579 (MMS)

Barnmys

Helt fel klädd!

Kategori: Allmänt

img_2271 (MMS)

Helt fel klädd!

Klart för utresa!

Kategori: Allmänt

img_7009 (MMS)

Klart för utresa!

GRYMT

Kategori: Allmänt

Shit, mina armar kommer inte alls tycka om morgondagen! Jävla M som visa mig olika övningar för armarna med fria vikter. Så M kan ju vara säker på att det kommer droppa in hat-sms i morgon! Hehe. Impad av mig själv blev jag - orkade lika som M - och M är mer tränad än vad jag är. Så wioo till mig, klart man ska skryta lite ;)

Nu ska jag ringa syrran och styra upp morgondagen! Yes!

Peace, I'm BEST

Kategori: Allmänt

img_2988 (MMS)

Peace, I'm BEST

Mot gymmet!

Kategori: Allmänt

img_1744 (MMS)

Mot gymmet!

Full fräs

Kategori: Allmänt

Det går i ett idag - gjort sen igår. Men nu är det snart tid för att möta M för SATS medlemskväll. Spännande!

Skönaste träningsbyxorna

Kategori: Allmänt

img_2015 (MMS)

Skönaste träningsbyxorna

Översikt

Kategori: Allmänt

Fick John Blund att besöka mig efter många om och men igår. Dock är jag lite trött fortfarande. Har försökt vakna nu i någon timme - det går sådär. Ska rycka upp mig snart och bocka av dagens "att-göra-lista".

Nytt försök

Kategori: Allmänt

John Blund ville inte göra mig sällskap något mer när jag väl landa i sängen. Så har varit uppe och glott på tv:n en sväng, löst lite korsord och bara travat runt lite här hemma. Ska göra ett nytt försök och hoppas någon klubbar till mig med stekpannan illa kvickt!

Öronvärk

Kategori: Allmänt

Somna i en härlig matkoma förut. Fick en timmes sömn - det var helt okej! :) Ska snart lägga mig på riktigt. Känns att det fattas lite sömn lite här och där i kroppen och att komma upp på morgonen och sen dra ett träningspass är bland de bästa jag vet! Då har man laddat ny energi för hela dagen sen!

Ska egentligen ha en vilodag i morgon från styrkan och bara ha löpningen. Men är så taggad ochvill komma igång som innan "semestern" så kommer bli ett styrkepass i morgon, hoppas jag på i alla fall! Bara värken i öronen är något tillfällig som kommer gå över nu strax!

Sen ska det rännas på stan en sväng i morgon eftermiddag! Trevligt! :)

Mums!

Kategori: Allmänt

img_9314 (MMS)

Mums!

Njutning

Kategori: Allmänt

Gick riktigt bra på gymmet förut, grymt nöjd med att kroppen inte tappat alls mycket på 4 veckor. Bara kondisen som försämras, men bara lite så det är helt okej! Fan blev hur taggad som helst av att komma iväg. Mer träning till mig;) Sen har SATS medlemskväll nu på torsdag, då får man ta med en vän, så ska ta med M. Har försökt nu ett bra tag så nu borde de gå vägen :)

Ibland kan jag inte göra annat än att skratta åt mig själv;
Jag: medlemskväll på torsdag, ska du med?
M: Visst! Vilken tid?
Jag: Ömhm. Haha jag vet inte.
Säger ju sig själv att man borde ta reda på tid när man bjuder med någon på roligheter ;)

Nej nu ska här njutas av det underbara vädret. Man hade ju tur och lyx att jobba natten tills idag så man får steka lite fläsk i det härliga vädret! Sommar igen?!

Taggar

Kategori: Allmänt

img_8661 (MMS)

Taggar

Övetygelse

Kategori: Allmänt

Ryggen värker och jag gör allt för att inte tappa suget att palla mig iväg till gymmet i morgon! Hur övertygar man sig själv att komma igång igen. Vet att jag borde och måste om jag ska kunna springa loppet i oktober. Så peppande ord vore ju toppen just nu, tack!

Seg godisråtta

Kategori: Allmänt

Är trött efter helgen - känns i hela kroppen, men helt klart värt det! :) Sitter och myser med en kaffe kopp och ska snart förbereda för jobbet. Skönt att starta med natten efter helgen. Hehe. Tror inte jag hade kommit upp i morse annars :)

Nu är det i te heller många dagar kvar tills det är helg igen :))

25 år officiellt

Kategori: Allmänt

Det är tur att man inte blir äldre än vad man gör sig :)

Hela helgen har varit kanoners! Började i fredags att jag vaknade och mådde illa. Kände mig pyttsan Inge vidare. Men det sköts åt sidan - för det fanns en hel del att ta itu med. Och allt hann jag med innan kvällen kom och M kom på besök, här skulle det käkas kräftor och drickas vin! Sagt och gjort - såg ni bilden på "hummern" & kräftan?! Lite skillnad på storleken på kräftorna märkte vi. Och den "mindre" varianten smakade bäst. Vi starta ju såklart med dem och avsluta med de smaklösa - typiskt! Mätta blev vi tack vare ost & bacon pajen jag hade gjort till. Fy fasiken vad den smaka bra! Fick tummen upp och breda smile från sällskapet för den! Var kul att man själv kunde käka den då de inte var något mjöl i och laktosfria mjölkprodukter! :) Efter det blev det lite mer vin och någon irish coffee. Kvällen var hur soft som helst.

Sen kom dagen D och jävlar va kul det blev! Började med att alla kom hit för att käka upp smörgåstårtan som jag utfodrade dem med. Mycket god tårta - köpt på café Råtorp, som är kända för deras goda smörgåstårta! Sen satt vi här ute ca 12 personer och trängdes på det lilla utrymmet på uteplatsen. Det blev en hel del sangrias - hade ju gjort en stor skål till välkomst drinkarna - detta var mycket uppskattat ;) Vet inte hur M lyckades välta ner 2 glas med gottgott i och en öl för mig! Detta inom loppet av 20 minuter - hehe. Innan vi äntligen fick tummen ur och drog ner på stan så hann kylskåpet tömmas på all alkohol - en whiskey tog slut - även romflaskan var tömd. Enda som inte tog slut det var bubbelvattnet. Haha. Det bästa av allt - det var en annan snäll människa som tog på sig det där med att bli nersupen under bordet istället för mig! Tack ;)

Såg ni kortet med vinflaskorna?! Såg ni även Mr handyman? Jag fick en känsla av att mina vänner vet om att jag gillar vin. Och jag undrar hur det kommer sig;)

Kvällen dansande skedde på koriander - sjukt bra kväll! Tack till ni som var med!

Idag kom päronen och sa grattis - även syrran med man och huliganer kom förbi. Vi hade det riktigt mysigt. Är inte ofta vi är samlade allihop samtidigt så det var uppskattat. Även fast man dagen efter vill ha lugn och ro, hehe. (Vad gör man inte för presenter;)) Nej då, skämt åtsido, det har varit en toppen helg och det är det viktigaste!

Nu ska jag försöka ragga natt sällskap så jag slipper sova själv - börjar bli mör nu!

Prinsesstårta till en prinsessa!

Kategori: Allmänt

img_2060 (MMS)

Prinsesstårta till en prinsessa!

En hel del vin!

Kategori: Allmänt

img_6939 (MMS)

En hel del vin!

Städat

Kategori: Allmänt

img_0782 (MMS)

Städat

Kalas!

Kategori: Allmänt

img_9781 (MMS)

Kalas!

Redo!

Kategori: Allmänt

img_3996 (MMS)

Redo!

Kvällen frilla

Kategori: Allmänt

img_7766 (MMS)

Kvällen frilla

Påbörjar ansiktet!

Kategori: Allmänt

img_1229 (MMS)

Påbörjar ansiktet!

Skål!

Kategori: Allmänt

img_5729 (MMS)

Skål!

Ja tack!:)

Kategori: Allmänt

img_1985 (MMS)

Ja tack!:)

Frukt, stor skål & sangria

Kategori: Allmänt

img_2799 (MMS)

Frukt, stor skål & sangria

Sova som en prinsessa

Kategori: Allmänt

img_0267 (MMS)

Sova som en prinsessa

Hämtar godsaker

Kategori: Allmänt

img_7183 (MMS)

Hämtar godsaker

Laddat!

Kategori: Allmänt

img_8392 (MMS)

Laddat!

Hummer lr kräfta?

Kategori: Allmänt

img_8708 (MMS)

Hummer lr kräfta?

Memory

Kategori: Allmänt

img_2003 (MMS)

Memory

Spanish White guerrilla  :)

Kategori: Allmänt

img_1143 (MMS)

Spanish White guerrilla  :)

Nu snart!

Kategori: Allmänt

img_9341 (MMS)

Nu snart!

Det här sker

Kategori: Allmänt

img_4696 (MMS)

Det här sker

Förbereder!

Kategori: Allmänt

img_4588 (MMS)

Förbereder!

All by My self

Kategori: Allmänt

img_1096 (MMS)

All by My self

Lilla syrsa

Kategori: Allmänt

img_1060 (MMS)

Lilla syrsa

Matkoma

Kategori: Allmänt

Startade 3 ledigheten med soffläge iform av matkoma. Fick det berömda blomkålsmoset och hamburgare. Himla gott alltså! Ska snart ta tummen ur och köra ett race här hemma. Nu ska det städas så morgondagen kan ägnas åt andra roligheter ;)

Kaffepaus

Kategori: Allmänt

img_2579 (MMS)

Kaffepaus

3

Kategori: Allmänt

En dag kvar - sen går jag på 3 ledighet. Fy vad gott. Då ska det fixas med det sista så man kan flytta in på riktigt snart! Det längtar jag efter, jätte mycket! :)

Sov Inge vidare inatt för den intresserade - äskade och blixtrade en hel del och jag fullkomligt hatar det! Kryper i hela kroppen och livrädd - inte alls kul när man ska sova och verkligen måste få sömn så man orkar med dagen! Får sova sen eller efter helgen. Nu blir det mata kroppen med energi så den orkar med dagens alla jobbsysslor!

:)

För Afrika

Kategori: Allmänt
Alla har råd att hjälpa till, avstå från en fika ute, lördagsgodiset, klädesplagget, skorna mm. Alla kan bara de vill. Läkare utan gränser är en bra hjälpinsats att skänka pengar till och på så vis hjälpa människorna o Afrika! Kom igen nu!

Tragiskt :(

Kategori: Allmänt

img_9118 (MMS)

Ujhamejjen! De här är ännu mer tecken på att sommaren är över:/

Idag ...

Kategori: Allmänt

... Är ingen vanlig dag, idag är ingen vanlig dag, idag är ingen vanlig dag för idag är det M's födelsedag Grattis grattis! Hipp hipp; hurra hurra hurra HURRAAAA!

Gissa om jag får tårta sen;)

Nattmössan

Kategori: Allmänt

Shit vad jag är trött. Har gått i ett - nu lite rast i form av mat och frisk luft! Slutar snart, om ca 5 timmar, hehe. Då är jag bjuden på kalas, med tårta och grejer :))

Hoppas allt är bra med er!

Skallebank

Kategori: Allmänt

Trött sliten med skallebank. Ska snart ta natten! I morgon är det jobb som gäller. Har gjort det mesta klart så snart kan man flytta in på riktigt! Wiiiooo :))
Godnatt!

Nattfösare

Kategori: Allmänt

img_5914 (MMS)

Nattfösare

Ny hissgardin

Kategori: Allmänt

img_3115 (MMS)

Ny hissgardin

Monkey Man

Kategori: Allmänt

img_5174 (MMS)

Ni som sett Phantom of the opera vet att denna apan är därifrån. Detta är en speldosa som spelar upp stycket "Maskerade" som spelas i musikalen. Han klappar även ihop händerna. Köpte den efter vi var på teatern i London. Är jävligt kär i den. Den påminner om så mycket - inte bara musikalen! Som ni borde se!

Bakar bröd!

Kategori: Allmänt

img_4020 (MMS)

Hittat ett recept som varken innehåller mjöl eller mjölkprodukter :) Hoppas på att det kommer smaka bäst! :)

Kärlek vid 1:a ögonkastet!

Kategori: Allmänt

img_0328 (MMS)

Underbar <3 kärlek till tusen! Hehe. Soaked in luxury - 799:- från Nelly.com (Den andra motsvarade inte förväntningarna. Mer rosa än vit:/)

Klänningarna är här!

Kategori: Allmänt

img_5290 (MMS)

Klänningarna är här!

No running horse

Kategori: Allmänt

Fy vad irriterande att bilen inte startar i tid! Så får bli en springtur ute i det fria i stället!

Gillar färgkombon!

Kategori: Allmänt

img_1605 (MMS)

Gillar färgkombon!

Laddning

Kategori: Allmänt

Snosat på barn idag! Tösabita har jag inte sett på några månader - så stor hon blivit!

Hämta hem tapeterna förut. Blev dyrare än jag trott, 3000:- MED rabatt på ca 700:-. Och den upptäcktes det att tapeten till fond väggen är randig uppifrån och ner och inte från sida till sida som tanken var. Och som visades i tapetboken! Kan ju inte reklamera dem då de är beställningsvara. Så får helt enkelt tapetsera längderna från sida till sida. Mer jobb men det ska va randigt vågrätt och inte lodrätt.

Har matkoma just nu. Ska snart ta mig upp och hoppa i träningskläderna. Idag är det spinningpuls 45 minuter som gäller! Wioo var ett tag sen så nu ska det bli gott. :)

Barnmys!

Kategori: Allmänt

img_2173 (MMS)

Barnmys!

3 p:n

Kategori: Allmänt

img_6197 (MMS)

P... P... P... Heter sjukdomen. Alltså 3 p:n - läs "trepen". En hudsjukdom som ofta drabbar rökare. Och fötterna som drabbas oftast! Så här blir det när blåsorna torkar. Har det inte så farligt, några fingrar som ser ut såhär. Finns de som har det värre.

3.15

Kategori: Allmänt

En lugn natt - känns jäla bra alltså :)

Ska göra sista rycket, sen bär det iväg till Bomstad för ett ärende och sen colorama. Mina tapeter har ju äntligen kommit, det är rätt drygt med beställningsvaror plus att det tog ytterligare någon vecka innan jag fann en tapet som var minst lika bra som den första. -Ska ha en fondvägg och resten ska varar neutral - dock den intressanta "den ska jag ha" kostade 700:- rullen - och jag behövde 6 stycken! Ja, ni förstår själva va?! Räcker att fondväggen kostar bortemot 1200:- Men allt löst så allting gott. Idag kommer de. Planen är att de ska komma upp i morgon!

Idag är det EN månad sen för oss! <3

Trollmor

Kategori: Allmänt

Äntligen tyst på bygget. Har klubbat ner stjärnorna i sängen. Härligt värre! I morgon börjar 3 veckors hårdträning, ska bli jävligt, men är motiverad för jag vill verkligen springa loppet! Och ack den som ger sig!:)

Ska bädda ner mig själv nu.

Lycka

Kategori: Allmänt

Är när man omges av människor som gör en glad och får en att må bra. Och fick ett sms av M, som är ledig hela helgen - så vi kan umgås! Wiiioo. Han är bra han :) Ska bli kul att få umgås och ta igen lite tid som missats nu under sommaren. <3

Memorys

Kategori: Allmänt

Minnet av första gången vi sågs sitter etsat på min hornhinna. Tanken på vårat första möte får den där känslan som rann genom kroppen och alla lukter att komma tillbaka - det känns som det var igår. Just för att minnet är så starkt.
Minns du vårat första möte?
Minnet jag har, ur mitt perspektiv, är att jag snubblar runt hörnet in i vardagsrummet där du sitter i soffan och kalasar med en öl i handen. Jag minns tydligt hur våra blickar möts och vilken energi som flödar oss emellan. Shit! Förstår du hur min kropp kändes just där och då? Samma känsla kommer som ett brev på posten när minnes bilderna rullar på.
Minns du något annat speciellt?
Vissa saker fastnar mer än andra av olika saker. Ett av de starkaste minnena är när vi skulle se till katten och dina föräldrars hus. Vi hade nyss kommit dit och vi sitter och pratar om något - minns inte vad - men minnet av hur du kysser mig och lägger handen bakom min nacke i samma veva. Den kyssen - bara tanken av den kyssen får min kropp att pulsera! Fan vad sexigt det var där och då!

Jag är så himla glad över att få ha dessa minnen med dig & att du kommer alltid finnas där inne i mitt <3 !

In spotlight

Kategori: Allmänt

img_2956 (MMS)

Länge tänkt göra detta - fick med mig några ramar när Ikea besöktes. Bara vänta på att bilderna framkallas och kommer:)

Dreamhouse

Kategori: Allmänt

img_2126 (MMS)

TopShop i Knightbridge-London (Huset brevid Harrods)

Byggsats

Kategori: Allmänt

Vilken bra kväll det blev ändå. Skulle ju ha varit iväg på 30+3?-års kalas. A & J hade slagit ihop sina kalas. Kul för dem. Hehe. Nej men planen var att man skulle ha varit dit - jobba ju till 15.00 idag så slipper man vara inställd på jobbet 10.00 i morgon. Men har känt en frossa i kroppen - så bäst att ta de lugnt. Vill inte bli sjuk för på måndag börjar träningen på allvar inför loppet i oktober! Och det är inget jag vill missa!

Var ju till Ikea igår. Blev ett vitrinskåp därifrån. Kände att betala närmare 10.000 för det jag vill ha inte var helt okej. Så ett för 3.000 känns liite bättre - i alla fall för plånboken ;) ska bygga ihop det nu, sen ställa upp alla fina saker som är köpa utomlands!

Homemade

Kategori: Allmänt

img_9136 (MMS)

Suget efter en irish coffee gjorde att jag testa hemma. Helt ok. Är besviken att de av någon anledning inte servera det på någon pub i London - fast det stod med på drinklistan. Kanske har med att göra att jag ville ha den vid lunch ;) hehe.

På promenad

Kategori: Allmänt

img_6377 (MMS)

På promenad

En hint

Kategori: Allmänt

img_2876 (MMS)

En hint

Shitless

Kategori: Allmänt

Planen var att passa på att sova till 7.30-8.00. Pyttsan tvi för den. Klart det inte skulle gå, jätte kul när man annars är uppe med tuppen och det är lugna gatan fram till 8.00-9.00 annars. Buhu. Hinner ju med mer innan jag slutar så är bara bra egentligen. Men sova, ja, det är grejer det ;)

Omega-3

Kategori: Allmänt

img_2009 (MMS)

Ska köra en kur en period nu. Har känt av kroppen och ser även på naglarna att det är brist på något. Även haft molande värk på baksidan av benen - som musklerna har dragit i hop sig = man känner sig som en stel pinne på 90 år.

Bronx on My fot

Kategori: Allmänt

img_5719 (MMS)

Hade tråkigt så leta höst skor - snacka om deprimerande. Men jag tänkte att denna höst ska fötterna få vandra i ett par snygga stövletter. Föll för dessa, plus i kanten att klacken är 6 cm. Andra ligger på 8-9 cm i klacken och jag vill inte känna mig som en giraff som staplar fram ;) Dessa gick på 1299:- helt klart värt det. Hoppas bara fötterna avgudar dem :)

Rare fashion

Kategori: Allmänt

img_0089 (MMS)

Verkar som jag norpade den sista klänningen. För den andra finns inte att beställa längre. Får fota när den anländer hemma :) Denna moment från Rare Fashion, 379:- helt okej pris. Får hoppas att den är lika snygg på min kropp:))

Ohlallalalalaaaa

Kategori: Allmänt

Sitter här och nynnar för mig själv. Allt klart för kvällen - känns helt okej. Har sutttit och bokfört en hel del, också helt okej att slippa ha det hängandes över mig. Nu är det lugn och ro som gäller. Har PMS och jordens fetaste mens värk. Kul! Shit happens antar jag. Blir ju bättre med tiden ;)

Ska visa er en klänning som är på väg hem till min garderob. Eller nä, två stycken är det till och med. Rensa ju ur garderoben så nu får det plats med nya go-bitar;)

Kvällsmat

Kategori: Allmänt

img_1128 (MMS)

Kvällsmat

Höst

Kategori: Allmänt

Har satt på mig strumpor - det är tidigt för att vara jag. Men nu är det inte varmt längre. Även om det är det direkt i solen så är det kallt i skuggan. Kyligt är ett beskrivande ord. Det är nu man är riktigt tacksam över att man snart flyr landet, det är "bara" ca 2 månader kvar. Den tiden hoppas vi flyter bort illa kvickt.

Fast hösten är bra mysig ändå - naturen ändrar färger, man får bära mysiga koftor, sitta inne med tända ljus och man dör inte av värmeslag när man tränar;)

Packa väskan och dra till jobbet strax!

Husmanskost

Kategori: Allmänt

img_0318 (MMS)

Testade blomkålsmos, med pannbiffar, sylt & gräddsås. Mums! Varit sugen på detta hela sommaren, blev tipsad om blomkålsmoset då det inte går att göra gott mos på sommaren. Aldrig kommit tillskott och testa - det smaka jäla gott alltså :))

Stockholm

Kategori: Allmänt

Sitter och letar hotell för 2 nätter, och det är ju inget nådigt dyrt. -Håller på och kollar upp inför loppet jag ska delta i. Kan lika gärna ta en hel helg där uppe. Passa på att shoppa lite inför resan som blir kort därefter :). Läser du detta Fröken så ska du veta att jag räknar med att du blir med och gör detta!! Fast det är en idée i huvudet så är det något som ska utföras. Så jag kommer nog med sannolikhet dra dit solo om Fröken bangar! :))

Nu ska jag ta mig till Ikea.

Forever

Kategori: Allmänt

Har gått i ett idag, fått mycket uträttat, massa kvar att göra. Tur dagen inte är slut ännu! Håller på och tillagar baconinlindad fläskfilé med vitlök/dijonsenaps smör i. Det luktar ljuvligt!

Är fortfarande bakom flötet - mer än vanligt då, efter London. Ska försöka lägga in bilderna på datorn sen. Ska skicka iväg för framkallning, har massor med kort som ska upp på en vit tom vägg för tillfället. Sen ska ni ju få en liten glimt om vad vi gjorde i London, vet att ni är nyfikna era jävlar! ;)

Inom kort!

Ångest

Kategori: Allmänt

Nu börjar kroppen känna av att den inte varit aktiv på snart 3 veckor!! Så ska bli skönt att få komma iväg, måste ta tag i det igen, den lilla snygga ölmagen efter London ska ju som sagt bort ;) Är lite nervig för att konditionen är i botten igen. Men bara att träna upp den. Lär gå fort nu när grunden ändå finns där. Måste ligga i, för den 8 september är det anmälnings stopp till det lopp jag vill springa. Och innan dess är det bra och veta hur långt och hur länge jag orkar springa. Känns dumt och anmäla sig till fel distans och tidsram.

så Wish me luck att resultatet inte blir allt för dåligt i morgon :)

Börjar bli ordning

Kategori: Allmänt

img_9416 (MMS)

Börjar bli ordning

Behov av städ/rensning

Kategori: Allmänt

img_4175 (MMS)

Behov av städ/rensning

Goda nyheter

Kategori: Allmänt

Får sällskap snart av en människa som gör att de pirrar i magen! Lycka att få känna så!

Tycker det är tråkigt med det här trista vädret som är! Fast om man vänder det till något bra så är det ju perfekt väder att hyra film, tända massa ljus och bara passa på att slappa :)

Zucchini Lasagne

Kategori: Allmänt

img_6085 (MMS)

Blev hur gott som helst. Ligger nu i matkoma ;)

Taste hot hot hot

Kategori: Allmänt

Ska snart iväg till affären så jag får hem lite ingredienser till matlagningen. Idag tänker hjärnan lasagne. Mums! Har inte så mycket att rapportera. Haft skallebank sen igår så humöret är inte på topp!

Namnlöst

Kategori: Allmänt

Är på jobbet. Första timmen avklarad och hoppas på att de antal timmar som är kvar blir minst lika lugna. Behöver vara utvilad i morgon om tummen ska tas ur och man tar sig till gymmet. Risken är ju att man åker hem och dejtar kudden annars!

På återseende.

Dagens

Kategori: Allmänt

img_8073 (MMS)

Nya koftan som inhandlades på TopShop i London! Den är så skön!! Skorna är nya - låga Converse också från London. Letade ihjäl mig efter ett par vita låga. Nästan i alla fall. Var bara att inse att ALLA har vita låga Converse. Så fick bli ett par röda. Snyggt!

Odd Molly sunglasses

Kategori: Allmänt

img_4789 (MMS)

Nya och älskvärda. Hitta dem i taxfreen på flyget. Sparade ca 400:- inte super mycket men alltid något. Är av märket Odd Molly, som ni säkert begriper av rubriken. Gick på 1200:- och sitter som gjutet. Kul med några andra pilotglajjor än Ray Ban - som alla andra har! :)

Words don't Come easy

Kategori: Allmänt

Gått i ett hela dagen. Nu en liten vila innan jobbet.

Var jätte taggad för träning i morse - tills inbjudan om kafferep kom och man fasta i solen på balkongen. Men jätte trevligt att ta igen vad som skett sen sist - tiden rinner ju iväg illa kvickt så det går ett tag mellan varven när man ses.

Blir ingen update om London idag, det kommer jag inte ha tid med. Men ni vet, den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;)

Drop dead in bed

Kategori: Allmänt

Oh vilken händelserik dag - not! Vaknade vid halv två och sen legat och degar i soffan. Är helt slut efter denna resan. Gjorde ju inte saken bättre att vi blev försenade på Heatrow och kom hem 4 timmar efter utsatt tid, landa i sängen 06.00 i morse. Vägen hem från Gbg var så långsam sista timmen för den som bryr sig. Hehe.

Ska updatera med bilder och berätta vad vi gjort - en hel del! Inte bara öl drickande här inte, även om det blev en del öl pauser med start från 11.30 varje dag ;) Ska ta sängen nu så jag orkar röva mig iväg till gymmet - behöver träna bort den dyra och snygga ölmagen som kom på köpet i London;)

Och vet ni, när man gör en resa med någon man tycker om och man inser vad bra man funkar och hur kul man har tillsammans, då uppskattar man personen ännu mer! Varför slösa tid på onödiga orealistiska saker när man ska uppskatta det man har!

Back in town

Kategori: Allmänt

img_4655 (MMS)

Back in town

On the airport

Kategori: Allmänt

img_6202 (MMS)

On the airport

Snart i luften!

Kategori: Allmänt

img_1405 (MMS)

Snart i luften!

Dags för lunch

Kategori: Allmänt

img_1419 (MMS)

Dags för lunch

Bra start!

Kategori: Allmänt

img_1394 (MMS)

Bra start!

40 minuter

Kategori: Allmänt

Ska snart checka ut. Sen ner på stan och kolla lite innan vi ska vidare till flygplatsen. Nu är vi snart på väg. Äntligen! Såg att bilderna kom lite huller om buller igår. Men jag tror ni förstår det själva. En sängfösare mitt i allt är väll inte rätt?

Hoppas alla mår bra! Här är det toppen, och vet ni?! Upptäckte att jag drömmer konstigt av rödvin. Haha.

Skepp o'hoj

Kategori: Allmänt

img_2148 (MMS)

På däck på hotellet.

Frukost i mysmiljö

Kategori: Allmänt

img_2299 (MMS)

Mätt & belåten blev man:)

Pirr i magen

Kategori: Allmänt

img_3011 (MMS)

Helt OK. Fast har nog aldrig skrattat så mycket som sen när vi åkte Balder. Hehe.

Sexigaste benen

Kategori: Allmänt

img_2650 (MMS)

Många skratt blev det ;)

En ljus idée

Kategori: Allmänt

img_0493 (MMS)

Liseberg är jätte fint på kvällen med alla ljus tända!

Liseberg

Kategori: Allmänt

img_2428 (MMS)

Liseberg

Sängförsare

Kategori: Allmänt

img_1491 (MMS)

Sängförsare

Hihi

Kategori: Allmänt

img_4324 (MMS)

Hihi

Barn på nytt!

Kategori: Allmänt

img_2613 (MMS)

Barn på nytt!

Götet

Kategori: Allmänt

img_8944 (MMS)

Götet

My Home For à night

Kategori: Allmänt

img_2202 (MMS)

My Home For à night

Lille skeppet

Kategori: Allmänt

img_1822 (MMS)

Lille skeppet

Nytt öl stopp

Kategori: Allmänt

img_9350 (MMS)

Nytt öl stopp

Välbehövligt!

Kategori: Allmänt

img_6890 (MMS)

Välbehövligt!

Energi

Kategori: Allmänt

img_4495 (MMS)

Energi

Första stoppet!

Kategori: Allmänt

img_7089 (MMS)

Första stoppet!

Ajöken adjö

Kategori: Allmänt

img_8064 (MMS)

Ajöken adjö

Gissa;)

Kategori: Allmänt

img_6368 (MMS)

Gissa;)

Aha, så man gör !

Kategori: Allmänt

img_8932 (MMS)

Aha, så man gör !

Kärlek!

Kategori: Allmänt

img_9657 (MMS)

Kärlek!

Med en brödkniv!

Kategori: Allmänt

img_2960 (MMS)

Med en brödkniv!

Vattniga

Kategori: Allmänt

img_5999 (MMS)

Stora & lilla. Utomhus & inomhus. Lite kärlek i vardagen.

Ångest

Kategori: Allmänt

Nu snart är min semester vecka offiellt över. Börjar 16.00. :( fast vet ju att bara jag kommer dit är det inga problem. Ska ju bara göra natten och sen dagen. Sen är det ledigt 6 dagar och då bär det av till *** & London :)

Kaffebulla

Kategori: Allmänt

img_1948 (MMS)

Kaffebulla

Morgonstund

Kategori: Allmänt

img_3428 (MMS)

Morgonstund