Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Året 2011

Kategori: Allmänt

Snart kliver vi in i år 2012! Vart tog år 2011 vägen?!

Året 2011 står för både sorg och lycka för mig. Året började inget vidare men däremot slutar det lyckligt. Snipp snapp slut så var sagan slut och de levde lyckliga i alla sina dar! :) För ett år sen fanns det inte i min värld att man kunde känna sån här lycka som idag infinner sig i mitt liv! På små rosa lyckorus moln studsar jag vidare från 2011 till 2012!

Även om året stått för sorg på många olika vis, så som att man sagt farväl till nära och kära, motgångar som ska tacklas på sina sätt så är jag förbannat LYCKLIG att mitt <3 funnits där för mig. Min klippa i alla lägen!

Hoppas att ert 2011 slutar i lycka överlägset mot motgångarna! Tack för 2011 så syns vi nästa år! Puss

GOTT NYTT ÅR!

(Antar att de flesta mår så här i morgon;))

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Har ni haft en bra jul?

De hade jag. Jobba hela dagen och på kvällen kom det besök så vi käka skinkmacka och massa goda kex med goda ostar. Är trevligt när man kan ses och mysa till det när man ska ha lite uppdatering om vad som sker i respektive liv.

Jobbade även igår så det vart ingen utgång utan direkt hem i säng. Och vad det blåste ute i natt! Hörde en duns ute - inget som man skulle brytt sig om om inte hjärtat stått vid fönstret och påpeka "där kom det ett träd"!!

Trodde det handla om en liten Björk eller dylikt - de är ju lite klena. Så chocken blev ett faktum när det visar sig att det var en gran stor som huset som brakat ner 2 meter i från huset!! Om vi säger så här; vårt hem ser litet med granen bredvid. Och tur att det missa hemmet. Hade inte varit så kul om det brakat in här hemma.

Nu måste jag duscha - ska på hockey!


GOD JUL

Kategori: Allmänt

Hej på er. Har ni haft en bra kväll?

Kvällen för oss har varit kanoners. Alla samlade hemma hos J för uppesittarkväll med mat, godis och annat gott gott (drickbart). Blev bara en liiiiten whisky för min del. Ingen större känsla för att ha baksmälla på jobbet. Jobbar 8-20.30 så lite fräsch vill man vara. Speciellt då det är jul.

Just ja, jag vann julklappen som gick till den som klura ut hur den hemliga lådan öppnades. 5 stk testa innan mig, tog mig 3 sekunder och få upp den. Gissa om jag var rätt nöjd! Haha! :)

Slänger även in en bild på nya kökslampan - såååååååå nöjd!

Nu blir det seriöst sängen, kl ringer 06.00 - :(

GOD JUL på er godingar!

Sportamore.se

Kategori: Allmänt

Köpte liten julklapp till mig själv :)

Jul rusch

Kategori: Allmänt

Skinkan är klar och julgodiset är färdigt. Så gott för nu slipper jag ha mer stress och inte ha dåligt samvete för att jag ska jobba hela helgen. Slutar 20.30 på julaftons kväll och då får jag besök för lite julmys! Julpyntat lite mer har jag även hunnit med idag!

För övrigt är det lugnt. Lite mycket jobba igen, men lugnt till veckan så ska inte klaga!

Här är godiset; äter man det här blir man tjock om magen - men faan vad gött det är;)



Stolt som en tupp

Kategori: Allmänt

Helgen har rusat förbi i en rasande fart. Fredag jobbade jag och sen barnvakt åt syrrans unge. Lördagen blev det mer barnvakt då syrran och M skulle ner till jul på Liseberg.

Jag och lillfisa åkte till stan och gjorde lite ärenden - fy vad folk! Sen fick L & M besök av oss. Lillfisa vart lite blyg då det fanns en liten tjej till där. Kul och se hur hon blev.

Väl hemma igen så busa lillfisa och jag och mitt upp i allt så går hon!! tog ett tag innan det koppla att hon faktiskt gick framåt och inte bara stod och trampa på stället som hon brukar. Åh så stolt jag vart då!!

Vet vart jag ska lämna mina barn för uppfostran när det gäller läggning och dyl. Ungen bryr sig inte det minsta. La henne ca 10 min innan L & M kom ut för film kväll. Och det märktes inte att det var en unge i huset. Så det har syrran lyckats med båda barnen för man kan ha fest, dammsuga haha ja i princip göra vad som helst som innebär ljud och barnen sover vidare utan problem.

Ligger hemma nu i soffan. Fick sova hemma i natt i min egen säng. Så skönt! Men stackars liten katt som fått i sig råttgift eller dyl och inte vill äta eller dricka och spytt har han gjort med. Men verkar piggare nu än i natt när jag kom hem. Usch gör så ont i en när man inte kan göra något för att underlätta för de små liven!

Magont?!

Kategori: Allmänt

Haha iphone stavar lite som den vill om man inte är uppmärksam. Vem vill ha magont till jul lixom?!
LAGOMT till jul ska det ju stå i förra inlägget ;)

Hyacint

Kategori: Allmänt

De börjar komma upp så det lär inte dröja innan de står i blom. Magont till jul kan man hoppas på :)

Minnesgåva

Kategori: Allmänt

Har nu fixat iväg en minnesgåva för min moster man som begravs nu på torsdag den 15/12. Gjorde det genom Cancerfonden då han dog i cancer blott 54 år gammal.

En arbetskamrat berättade att det brukar vara 3 stycken som dör inom en kort period som man känner. Skrämmande tanke eftersom det fattades en när jag fick reda på den informationen.

Först dog <3:s mormor, några dagar senare dog mosters man. Så vem skulle den 3:je vara? Tog en dag efter den informationen så fick jag reda på att grannen till pappa dött. (De hade hittat honom framför pappas garage, antagligen hade han försökt söka hjälp och snubblat på mål linjen)

Så nu borde ingen mer trilla av pinn! Räcker med sorg som det är just nu!

Skänker alla en styrke kram av bara dess like!

Choklad frossa

Kategori: Allmänt

Smaka gott de första tre bitarna - resten åts "bara-för-att". Blööööö!

Spel kväll

Kategori: Allmänt

Blev ett inköp av Sims 3 till ps3 igår. Så bänka upp mig i fatboyen (saccosäck) framför tv:n. Blev lite beroende, satt där i fler timmar än tänkt.

För övrigt trött?! fortfarande. Sovit 15 och 10 timmar de senaste två nätterna. Helt sjukt! Får hoppas att det vänder snart. Blir galen av att vara orkeslös!

Äntligen.

Kategori: Allmänt

Kom hem trött utmattad och hungrig och mötte den här i badrummet. Gjorde hela min dag! Här ska nu tvättas;))

Inte klok på en fläck

Kategori: Allmänt

Inte alla som väljer att stanna kvar på jobbet. Har nog aldrig träffat en arbetsgrupp som frivilligt gör det. Förutom här, hehe. Men hur kul är det och åka hem, vara ensam och uggla sen sova och vakna ensam. Nej tack!

Är trött som fan idag - var även det igår. Det är helt hemskt! Måste piggna till snart. Blir ju bjuden på hockey ikväll av M. Kul ska det bli!

En rolig händelse idag; hade leverans från ett företag idag - öppnade dörren och där stod en bekant som jag inte sett på 5 år?! Kul!!

Är helt vimsig som ni säkert märker - men är inte mig själv idag riktigt. Hoppas det är bättre med er i detta trista pissiga vädret!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Blev en tur på puben efter julbordet - som inte smaka alls. Terassen slår med hästlängder! Nu sova, jobb i morgon :)

Julbord

Kategori: Allmänt

Redo för julbord på Nöjes med arbetskamraterna. Hoppas det smakar gott!

Julpynt

Kategori: Allmänt

Hade inga planer på att "jula" till det i år. Ska ändå jobba hela julhelgen. Men så kom första snön, så då blev det att julkänslan kom lite grann. Så blev makeover i vardagsrummet - dock orka jag inte sy de nya gardinerna utan körde på de gamla. De är fina de med men inte i rätt grön färg för att matcha resten av rummet. (sydde dem för nått år sen då bas färgen var svart och vitt i vardagsrummet)

Nu är det i alla fall gjort. Kul kul. Bara granen som ska in. Och jag ska ha en stor tjock jäkel i år.

Hur har ni det hemma, Inge, lite, mittimellan eller överdrivet med julpynt?

Baby Boom

Kategori: Allmänt

Inte så konstigt att man själv börjar längta när det kommer ut telingar från alla håll och kanter runt om en!

GRATTIS till alla i min närhet som är inkluderade i baby boomen som är nu!

Tur jag har en heldag med L snart. Då ska det snosas och övas! Haha. Dock är hon den snällaste unge jag träffat så är nog ingen match. Blir nog värre sen när verkligheten med egna barn kommer :))

Liv & Död

Kategori: Allmänt

Livet & döden

Två saker som är skrämmande är livet i sig, och allt vad det bär med sig och sen döden! Båda två är oundvikliga, det är vad som sker alla.

Lika mycket som det är baby boom bland släkt och vänner nu (GRATTIS! så är det lika mycket död som gäller (KRAM till alla berörda Och det gör så ont - för att det skrämmer skiten ur mig.

Att producera ett nytt liv, det innebär en förändring inte bara för en själv utan för den individ som kommer till världen. Är det rättvist med tanke på hur samhället ser ut idag och hur kommer det se ut om 10 år?

Döden, ja, det säger sig själv. Man vet inte vad som sker därefter, allt man kan göra är att föreställa sig och måla upp en fantasi som blir ens verklighet för att göra en lugn. Men det kan ske när som helst, det är inget man styr över - och det skrämmer mig.

Kanske är jätte svårt att förstå hur min tankeverksamhet är just nu. Begriper den knappt själv plus att skriva ner allt så det blir begripligt är inte det lättaste.

Rörigt i huvudet just nu av alla POSITIVA & NEGATIVA besked och känslor som framkommit de senaste dagarna.

Tänt ljud i vårt hus

Kategori: Allmänt

Har mys för mig själv - brasan vill verkligen inte komma igång. Hallå?! Brukar inte ha problem. Men inte min lycka idag.

Hoppas ni har haft och får en fortsatt fin söndag. Ska snart åka till affären och handla det som behöva till taco mys, obligatoriskt! Hehe.

Vartannat år

Kategori: Allmänt

Blir det så här, att årets första brasa aldrig kommer igång. Ska göra ett nytt försök igen. Nyvaken och go kanske de går bättre! :)

Våldgästning

Kategori: Allmänt

Eller fick en timmes varsel innan besöket kom. Spontant och trevligt! Dock mindre sömn än planerat inför nattjänstgöringen som är igång. Men vad gör väll det om hundra år?!

Ska göra nytta så kl blir 08.00 snarast.

Vad gör ni denna härliga lördagkväll?

Redy to go

Kategori: Allmänt

Syns inte vem som är min arbetsgivare va?! ;)

Vad hittar ni på ikväll?

Bortbjuden.

Kategori: Allmänt

Har ni haft en bra dag?

Min dag var sådär - att ha en trasig tvättmaskin var kanske ingen höjdare att upptäcka. (Inga rena strumpor - förutom ankelstrumpor som är kallt att ha nu) Ännu mindre men ännu en utgift. Så är livet!

Ska ta och vila - blir nattjänstgöring inatt och imorgon natt. Ont om folk och jag är hellre vaken på nätterna än går upp och börjar 08.00 ;)

Är föresten bortbjuden på kvällsmys innan jobbet! Har köpt med en liten krya-på-dig-present till värden. (Ingen smittsam sjuka - som tur är) Kommer bli så kul att ses och ha en catch-up!

Blommor

Kategori: Allmänt

Se vad go mitt <3 är!
Fin överraskning när man kommer hem efter en heldag på jobbet!