Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

19 år & Crazy!

Kategori: Allmänt

Underbar känsla som fyller kroppen när man hör vissa låtar. Så mycket minnen förknippas och man känner dofter från den tid de påminner om!

Denna låter gör min själ glad! 19 år och bara vänta in 20 års dagen som var långt bort i den tidens mått. Då sniglade tiden sig framåt - Nu flyger tiden förbi.

Minns de dagar då A och jag umgicks. Även när P kom in i bilden. Det här var strax efter flytten tillbaka till stan från Borås där jag flyttade in hos P. (En annan P såklart)

När vi dagen efter en helkväll ute åkte bakfulla ut till en byhåla och glodde på film hela dagen för att inse efter 10 timmar att vi inte ätit. Det blev en QP cheese med 8 extra ostskrivor! Dyraste burgaren men lätt den godaste! :))

Många andra roliga och galna saker som skedde då. Tur att man förknippar vissa låtar med minnen säger jag bara. Så man får fly tillbaka för att minnas och skratta åt det förflutna.

<3 till den tiden!

New Shoes

Kategori: Allmänt

De förra jag köpte var sten hårda, inte alls följsamma och så kan man ju inte ha det. Dessa var även betydligt billigare än de förra. Och de sitter hur skönt som helst! Vad tycker ni?

David Batra

Kategori: Allmänt

Då är lördagens nöje inbokad!

Skriveri grubleri

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit så mycket på sistone. Ingen speciell anledning. Vissa saker vill man inte dela med sig och visst vill man ropa it så hela världen ska få veta.

Är inne i en jobb period där det enda som gäller är jobb eller sova. Ibland klämmer jag in nöje för att få leva mellan varven. Men helt ärligt är jag på bristen till utmattning. Och då har jag prioriterat bort det minst viktiga.

Men snart är jag över mållinjen. Då jävlar ska det tas och firas med en kväll som ska sluta med att jag sitter under bordet - kanske inte. Firas ska det i alla fall. Och lite ledigt uppå det gör susen!

Att ha mål att se fram emot är viktigt!

Hösten

Kategori: Allmänt

Tog en långpromenad tidigare idag. Vädret var strålande sol och hela skogen lyser upp i den färgexplosion som den får när hösten kommer. Gillar verkligen hösten!

Se detta fotot;

Trött tjej

Kategori: Allmänt

Är helt slut efter allt jobbande. Fick gå in och göra söndagsnatten. Trodde jag skulle kunna få bort måndagsturen 10-19 men icke. Så än har jag inte haft en enda dag ledigt. Ska snart iväg och jobba igen. Men är ju för en bra sak. Så bara att bita ihop!

Hoppas det är bättre med er och att ni är friska utan förkylning hit och dit!

Nu blir det att ladda inför kvällen!

Svampbob 4-kant

Kategori: Allmänt

Är hängig idag. Känns som förkylningen är på väg tillbaka. Som alltid när man ropar hej för tidigt. Har syndat i mig en chokladkaka och ska se på svampbob - äntligen TV igen efter 4 veckor utan. Då är allt roligt att se på - fast jag gillar svampbob annars! I Turkiet så såg jag honom fast dubbad på tyska, lika bra ändå. Haha! Barnasinnet är bland det viktigaste att hålla fast vid :)

Monopol

Kategori: Allmänt

Så här bra flyt gjorde att jag vann. Kvällen var nostalgisk!

Bullar

Kategori: Allmänt

Erkänn att ni också blir sugna ;)

Update!

Kategori: Allmänt

Jo jag lever. Varit en händelserik dag med jobb som bestod av massa bullbakande (och för mycket bullätande) mm och sedan avslutades dagen med vin, gott tilltugg och MONOPOL! Gud vad länge sen med ack så kul. Och tror aldrig att jag har vunnit NÅGONSIN men ikväll tog jag och sopa gatan med mina motspelare ;) hehe. Vart lite stolt där en sväng:)

Nu sängen. Väntar jobb i morgon med! Och snart är jag i hamn!!

Magont

Kategori: Allmänt

Lyckades i min iver äta alldeles för mycket tacos! Men som jag längtat efter den underbara tacon i heeela 3 veckor - MINST! Smaka mums!

Har för övrigt haft den snabbaste förkylningen i hela mitt liv. Otroligt skönt, måste ha varit mina 16 timmar sömn som gjorde susen.

Nu ska det ses på film och sen sova. Jobb i morgon! Hoppas ni har och får en bra fredag!

Ellen Degeneres

Kategori: Allmänt

Sitter och ser på hennes show. Hon är grym! I detta program har hon bl.a. Brad Pitt på besök och vilken besvikelse till person!

Väldigt stel och torr. Han känns mesig och lite obekväm. Inte alls vad jag trott och förväntat mig.

Tick tack

Kategori: Allmänt

Nu går allt klockan framåt i snigel fart. Inte alls kul när man bara vill den ska gå snabbt. Ryggen känns som den ska gå av. Inte hjälper värktabletterna - behöver det tunga artilleriet men då kan jag inte jobba. Blir sådär extra go av de pillrena. Haha. Inte så bra.

Inge kul på TV:n är det heller - så kan denna natt bli drygare?

Önskemål

Kategori: Allmänt

Har ni haft en bra dag?
Själv sov jag bort i princip hela dagen. Gick upp strax efter 19.00 och då var det bara att stoppa i sig mat, fixa de som skulle med på jobb och sen dra. Så nu sitter jag här på jobbet och vill hem. Haha. Nej men arbetsförhållandet är inte det bästa för ryggen och än har vi inte fått en bättre fotölj att sitta i. Önska får man, sen att det blir av är en annan sak.

Ska inte vara pessmistisk nu, är tacksam över att jag har ett jobb, en inkomst. Skulle dö om jag inte fick jobba. Gå hemma dag in och dag ut skulle göra mig knäpp. Klara ju knappt av att vara ledig 3 dagar på raken. Haha. :) Känner ni igen er, någon som är lika dan?

Onda ögat

Kategori: Allmänt

Fick en fin bild på missen idag. Söt va;)

Preventivmedel

Kategori: Allmänt

Funkar, för en del, de som har tur. Sen finns de dem som det inte funkar alls för.

Hur som helst så är det bestämt, att jag äter på min sista vecka innan jag ska kasta p-pillren i lådan och låta dem vara där ett bra tag!

AHA! tänker nog någon av er nu. Men nej det är inte dags för barn producering än. Om det sker ändå så är inte det hela världen men orsaken till att jag ska sluta är hur det påverkar mig att ha extra hormoner i kroppen.

Alla kvinnor vet vad PMS är?

Inte bara PMS:en påverkar mig utan även depression. Jag är en sån där person som INTE läser innehållsförteckningen på läkemedel - har en tanke om att läser man biverkningarna så får man dem lättare för man inbillar sig saker. Har man inte läst förtecknigen så vet man inte vilka biverkningar det ger. På så sätt kan man inte få för sig saker. Ja hoppas ni begriper vad jag menar?! Klart ni gör, smarta som ni är!

Började med preventivmedel för andra gången i mitt liv för över ett år sen - har nu testat 2 olika och en sak är säker; jag blir Depp, trött, PMS:ig, tjockare, mm, allt gånger tusen. Ganska vanliga biverknigar. Men det jag reagera mest på när jag läste bikpacksedeln i går är att en av mina pillers biverkning är just nedstämdhet. Så har jag känt ända sen jag började med att proppa i mig hormoner igen.

Åt hormoner för ca 4 år sen för första gången. Det vara inte ens ett år då det märktes hur det påverkade mig och mitt humör. Så nu är det dags och sluta igen, hellre en unge än att gå med massa hormoner i kroppen som gör att man aldrig riktigt är på toppen fast man är glad och mår bra. Ni som själva känt så här vet vad jag pratar om.

Det funkar för vissa att de inte påverkas av den extra dos hormon de får i sig vid samband av preventivmedel, jag har bara haft oturen att inte tillhöra dem. Och härifrån och framåt kan det ju bara bli bättre!

Kär i Kärleken

Kategori: Allmänt

Har ni någon gång stannat i ett förhållande i hopp om att det kommer bli bättre?

Själv har jag varit kär PÅ RIKTIGT 2 gånger i mitt liv. Har haft 2-3 förhållande utöver de 2 riktiga kärlekarna. Och nu i efterhand kan frågan "hur-fan-kunde-jag-slösa-min-tid-på-allt"?

Hur vet man egentligen vad som är äkta och inte. Det är garanterat lättare att se på det i efterhand när man brutit sig loss tror jag. För mitt i det så vill man så gärna att allt ska funka.

Kär i kärleken är när man har ett destruktivt förhållande eller när man har någon bara för att ha någon. Båda två är lika illa men vi är människor med känslor som behöver den bekräftelsen. Att vi vill bli älskade och ha någon för gemenskapen. Överlevnads instinkt säger en del. (Fast vi vet mycket väl att vi klarar oss själva)

De gångerna jag varit kär i kärleken har det varit så att det funnits stunder som varit hur bra som helst, men som man inser nu inte alls väger upp allt det dåliga som var i förhållandet. Jag tror man skapar en bild av hur man vill att det ska funka, att de där få stunderna ska bli fler och genomsyra hela förbindelsen. Att man skönmålar det hela. Eller att man väljer bort sanningen helt enkelt.

Rädsla för att bli själv kan också ligga i grund varför man stannar i ett dåligt förhållande. Eller att man blivit så manipulerad att ens självkänsla har gått förlorad - eller i vissa fall sänks såpass att man inte tror att man kommer komma ur det. För det finns de människor som vill ha kontroll över den andra i förhållandet.

Psykisk misshandel kallas det! Även psykisk misshandel förekommer!

Det sjuka är att dessa kontrollfreaks människorna egentligen är små fega skitar som måste bekräfta sig själva genom att trycka ner den andra partnern.

Jag har alltid sett mig som en stark människa - psykiskt sett. Och jag har lovat mig själv att ALDRIG ALDRIG låta någon annan människa sätta sig uppå mig och sänka min självkänsla. Tji fick jag, för jag har mött fel människa en gång - som lyckades! Och ni ska veta att även efteråt skönmålade jag upp om hur det egentligen var för vänner och familj för att jag SKÄMDES och gav mig själv SKULDEN för det som hände. Det skulle krävas mycket ältande och samtal innan min RÄDSLA för personen skulle försvinna. De första månaderna var jag LIVRÄDD över att träffa på personen, vilket resulterade i att jag inte gillade att vara själv värst mycket.

Det tog ett bra tag innan jag fann tillbaka till mig själv - självkänslan kom sakta men säkert i takt med att rädslan försvann. Nu i efterhand inser jag att personen ifråga inte fått rätt verktyg med sig från start för att lösa konflikter och inte heller lärt sig att se på saker och ting ur andra perspektiv än sitt eget. Vilket ger MIG STYRKAN för jag har fått lyckan och glädjen att ha med mig det i bagaget.

INGEN människa ska behöva få stå ut med att höra glåpord, inte få den andras respekt och få höra vad dålig/värdelös mm man är. INGEN! för alla är vi värda så mycket mer än att behöva ta emot skit från andra människor som i regel inte har något annat att säga än dumma och irrelevanta saker i konflikter. Det är bara synd om dem för de inte lärt sig att hantera motgångar. Allt blir så stort och de slår ifrån sig genom att lägga skulden på den andra. (För vanligast är det i konflikter som personerna ger sig på ens självkänsla, i hopp om att förminska en, och tillslut lyckas de för man tror inte lika mycket på sig själv när man fått höra att "man är dum i huvudet" 100 gånger.)

När jag tänker tillbaka på hur mycket tid och energi jag la ner på något som jag egentligen inte trodde på så är det svårt att förstå att jag stod ut och stannade så länge. Det är så lätt att vara klok i efterhand. Detta är inget jag önskar min värsta fiende (om jag ens hade en). Och jag hoppas innerligt att det kommer minska med människor som blir utsatta för alla typer av dåliga förhållande.

Var starka för ni är värda SÅ MYCKET MER!

Löst kommando - frågan

Kategori: Allmänt

Nu har jag koll på vad som gäller! :)

Test inlägg 2

Kategori: Allmänt

Ett kommando som inte funka så vi testar vidare.
Vilket är det rätta kommandot tro?

Test inlägg

Kategori: Allmänt

Måste se om kommandona är samma här på, blogg.se-appen som när man är inne på blogg.se på gamla hederliga sättet - Internet :)

Skriverier

Kategori: Allmänt

Sitter och skriver ett inlägg till er. Blir som en uppsats - fast vad gör det. Tar en paus för att rensa tankarna - ibland behövs det för att det inte ska bli så luddigt det man vill dela med sig av.

16 timmar

Kategori: Allmänt

Sovit som en prinsessa i hela 16 timmar. Nåja, om man bortser från frukosten strax efter 06.00 i morse. Men det var det värt! Verkar som det mesta av det sjuka försvann också, härligt!

Har varit vaken lite över en timme, hunnit med en dusch, fixat mat i magen och nu en kaffekopp. Ska strax packa ihop det som behövs för natt tjänstgöringen och åka till de andra jobbet, behöver ha arbetskläderna med mig.

Hörs sen/inatt.

Helt OK

Kategori: Allmänt

Alltså nu är det färdjävligt, näsan är så igen täppt med snor att hela hjärnan bör vara fylld till bredden vid det här laget! Nyser minst 12 gånger per varje nys attack, som sker med jämna mellanrum. Min onda tand gör sig påmind, svårt att andas - tung i bröstet, har äcklig torrhosta som gör att minst 1 liter vatten konsumeras vid varje hostattack. Sist men inte minst så blir jag dränkt i svett så fort jag anstränger mig. Ett sista sak = nämnde jag att jag är rastlös? Nej, ingen självömkan hör inte! Men det är helt OK för er att tycka synd om mig;)

Semestern

Kategori: Allmänt

Åh vad jag önskar att jag fick skriva att den var toppen! Det var den till viss del om man bortser från;
• Endast 2 dagar sol
• Åsk och stormbyar om vartannat
• Sjukdom
• Tristess

Hotellet var toppen. Det hade verkligen allt, bokstavligt talat! Rekommenderar det för den som ska åka till Alayna, Turkiet. Det är ett all inclusive - hotell så allt ingår. Och maten var hur bra som helst - buffé X3 gånger per dag. (Frukost, lunch och middag) Hann testa en massa olika maträtter och efterrätter , är en sucker för choklad så chokladtårtan som fanns hela tiden, även vid frukost! Det var slank ner alla 3 gångerna vi åt mat ;)
Fick chansen att testa;
• Val (på flera olika tillagnings sätt)
• Musslor
• Bläckfisk
• Kalv
• Lamm (Testade i Grekland med detta smakade 100 gånger bättre)

Här får ni två bilder, ena på en av hotellets 6! pooler och en på ovädret på gång. Var mycket mörkare i verkligheten. Och ovädret var otroligt mäktigt att titta på. Fick ju rum med utsikt över "baksidan" - alltså berg. Tur det för de blixtrar som fångats på film är mäktiga! Det kunde vara 3 blixtrar samtidigt och ibland slog de ner 3 direkt efter. Åh så vackert det var!

Senare; vet inte hur texten är i förhållande till idag. Har försökt uppdaterat detta sen i torsdags natt utan att lyckas. Hoppas på det bästa nu! Och att åtminstone en av bilderna går att få upp. Verkar som det alltid strular när man ska ladda upp en bild :/

Det blåser i träa ida ...

Kategori: Allmänt

Hello again.

Sitter och väntar ut klockan nu. Är en stund kvar tills tiden är kommen för att bege sig mot jobbet. Kommer inte behöva blåsa och fixa håret innan, verkar dom naturen är en bra resurs idag!

Känns som det är fredag idag, helt stört då det är tisdag, right? Har verkligen inte koll på dagarna längre när det är så mycket jobb. insåg förut att jag inte har en enda ledig dag denna månaden. Fast vad gör det när lönen kommer. Plus att nya schemat styr jag lite mer över:)

Sitter även och pratar resor, på mail, med en vän. Tror det här kommer bli toppen, att få något att se fram emot!
Tror på att man behöver små guldglimtar utanför vardagslivet så man inte hamnar i vardagens ekorrhjul.

In the dark

Kategori: Allmänt

Godmorgon!

Frukost mys startade dagen - allt blir mysigare när stearinljusen är tända en höstdag. Spelar ingen större roll vad man gör - mysfaktorn är hög.

Mår inte helt hundra men bara att bita ihop. Vet att jag får ligga hemma i morgon hela dagen, har nattjobb i morgon. Sen finns det botemedel som iaf lindrar symptomen.

Vad har ni för planer för dagen?

Huskurer - tips?!

Kategori: Allmänt

Någon därute som har ett super tips mot förkylning? Hoppas det är en vanlig förkylning - känns som när det var lunginflammation som spökade i våras. Och de säger ju att det är lättare att få om man väl fått det och de verka stämma eftersom jag fick det igen ett år efter första gången.

Hoppas som sagt på vanlig förkylning. Tankeverksamheten slutar inte fungera för lite sjuka inte som ni kanske märker.

Ska se 3:e filmen för ikväll. Har fortfarande inte fixat antenn i sovrummet. Och TV:n i vardagsrummet, den kommer på fredag. Fick en ny lika, de fann Inge fel på den förra men då den krångla redan efter en månad blev det en ny. Tack tack. Vad underbart och få se lite nyheter. Älskar att se nyhetsmorgon när jag äter frukost!

SmokHead

Kategori: Allmänt

Är lite sjuk med feber och snorig näsa. Har inte tid med sjuka så tar mig en jäkel och ligger nerbäddad i sängen och ser på brudens bästa man.

Hoppas ni mår bra och lyckas hålla sjukan borta!

From Paris with love

Kategori: Allmänt

Natt tjänstgöring inatt också. Hoppas natten går undan snabbt som föregående natt. Vill ha lördag kväll. Ska på date! :)

Sitter och ser på film och "fönster-shoppar" på nätet. Har bara 8,5 timme kvar nu! :))

Snyggaste koftan i höst

Kategori: Allmänt

Helt ärligt är jag helt såld på denna kofta! Kommer troligtvis bo i den hela hösten! Vad tycks?! :)

Ser ni månen?

Kategori: Allmänt

På väg hem från jobbet nu. Skapligt pigg för en vaken natt. Lycklig över att det står frukost färdigt och en karl som blir glad över att se mig när jag anländer:)

Sådant som gör det värt att andas! <3

Nedräkning

Kategori: Allmänt

6 timmar avklarade, bara 5 timmar kvar!
När man har gjort över halva arbetspasset känns det mycket lättare. Undrar hur det kommer sig, beror på att man ser ljuset i tunneln tro?

Irriterande

Kategori: Allmänt

I över 5 timmar har jag försökt att ladda upp en bild på en ny kofta som jag kommer bo i höst. Men det vill sig inte. Så ska gnälla av mig och försöka med en bild från resan.

Update; funka inte den heller, så blir inga bilder idag!

Välkommen till verkligheten.

Kategori: Allmänt

Då har man äntligen fått vaknat upp i sin egen säng efter en vecka. Härligt! Ligger och har skallebank. Ska snart kliva upp, har natt-tjänstgöring på jobb fronten. Kommer vara som en död sill i morgon bitti + SSK kommer och ska visa hur medicinska utrustningen fungerar och delegera över det.

Kommer uppdatera i natt om veckan - bra tidsfördriv :)

Hörs senare!

Long Beach, Alanya

Kategori: Allmänt

Här har ni en bild från det hotell som ska vara vårat hem i 1 veckas tid framöver. Planet har förhoppningvis lyft nu, det här inlägget är alltså en tidsinställt. Mycket bra funktion. Ni kan även trycka HÄR för mer bilder och snoka reda på vilken lyx vi kommer ha!

 

Är världens lyckligaste och tacksammaste människa för att möjligheterna med alla resor landar framför mina fötter! Hoppas ni får det bra hemma, fast hoppas även på att ni får lite kyla och regn. Så känns det ännu bättre att vara borta ;)

Adjöken Adjö

Kategori: Allmänt

Blir det sista inlägget på en vecka. Är det semester då är det semester. Kommer kanske skicka upp ett mms-inlägg om det verkligen är något jag vill dela med mig till er om. Fast det är inte värst troligt.
Sköt om er så hörs vi om en vecka!
På återseende :)

Skålar in semestern!

Kategori: Allmänt

Dagen med stort D är här och det är ca 1 h & 20 minuter kvar tills vi lyfter! Förstår ni vad skönt det kommer bli! :)

Reseklar!

Kategori: Allmänt

Bekvämt ska det va!
Nu är nästa anhalt flygplatsen! :)

Färdig

Kategori: Allmänt

Så allt packat och klart!

Skål

Kategori: Allmänt

Bäst och dricka upp det sista så det inte blir gammalt;)

Tjejsnack

Kategori: Allmänt

Fick mig en rejäl dos av tjejsnack förut. Fick hemmagjord bulle, kaffe och en skön höstsol i ansiktet när vi hängde på balkongen. Självklart jätte trevligt sällskap att dela tankar och åsikter med! :)

Nytt i garderoben

Kategori: Allmänt

Snyggt med transparent rygg och midjehöga jeans till! Bra rese outfit!

Smart

Kategori: Allmänt

Fann denna på bokhandeln - bra att ha alla resedokument samlade. :)

Sista minuten

Kategori: Allmänt

Så nu är biljetterna bokade, skönt! Ska ta oh åka in till city och göra lite små ärenden innan jag måste hem igen. Är inte jätte taggad för att springa runt på stan med måste som sagt!

Åh, är så taggad fast det är 6 månader kvar! =)

Nightwish 10/4-12

Kategori: Allmänt

Så spännande, spelningen sist missades!

Biljettsläpp 09.00

Kategori: Allmänt

Wiiiioo snart är det biljettsläpp, dagen är äntligen här! Ska visa er så fort jag har köpt biljetterna =)

Samvete

Kategori: Allmänt

Fick sjukanmäla mig idag - kan verkligen inte gå på fötterna för blåsorna gör så jävla ont! :'(

Moves like Jagger

Kategori: Allmänt

My ego is Big, i don't give a shit!

Gårdagen i ord

Kategori: Allmänt

Planen var att vi skulle ut fast vi ångra oss. Vädret gjorde ju humöret lite lågt. Så låg och slappa och avverka lite avsnitt av SoA. (Sons of anarchy) När klockan var strax efter 19.30 ändrade vi oss, var bara att hälla upp ett glas vin och gå in i duschen och en timme senare var vi igång!

•Kvällens knepigaste var nog mötet med en person som jag inte sett på väldigt länge. Hej mors på dig.
•Kvällens roligaste var killen som kom fram och dansa med mig. Brukar bry mig föga mycket annars men var nyfiken på vilken idiot som försökte ragga och dog i samma veva när jag såg vem det var. Stod och skratta så tårarna spruta. Resten lämnar vi osagt. Träffa på han senare på kvällen och prata lite minnen från förr. En hel del skratt blev det!
•Kvällens tabbe var skorna som sagt - har nu två stora plåster under fötterna. Nice!
•Kvällens godaste drink var PG! (Med en touch av gredelin för färgens skull)
•Kvällens minne blir att de människor man stötte på är från det förflutna och de är alltid så att dyker en upp dyker fler upp. En överraskning kommer sällan själv.

All the names

Kategori: Allmänt

Har funderat på det här med namn i bloggen. Ni har antagligen märkt att jag inte har namngett någon mer än första bokstaven. Och det är ganska komiskt att M är en bokstav som ofta dyker upp, och att ni tror ni har koll. Räkna på det där och M står för 5 olika personer i mitt liv - är inte det komiskt att det är så :)

Det bästa är att det retar någon att tro de har koll men det visar sig att så är det inte! ;)

Dagens intressanta

Kategori: Allmänt

Upptäckte när skorna åkte av igår - en blåsa på vardera fot! Skönt, svar nej. Är på tramdynan, bakom stortån. Beror på mina extra sulor i skorna misstänker jag. De är en storlek mindre än skorna och utan dem är jag ute och svirar i ubåtar. Shit happens! De kommer försvinna - hade ju kul igår och det är det viktigaste! :)

Äggmania

Kategori: Allmänt

Älskar ägg! Det första sugen på morgonen är ägg, ägg, ägg! Så himla gott! Godast är de när de inte är fullt hårdkoka, utan gulan innerst inne är lite lös. Mums!

Har precis smällt i mig ägg. Ska dricka upp te't för sen bär det av mot jobbet. Härligt att man slipper bakis dumheterna;)

Broken

Kategori: Allmänt

Haha fy vad jag skäms
Och jag är inte ens full!

Kvällens

Kategori: Allmänt

Ned höga kilklackar och I'm on ;)

ALL in ikväll!

Kategori: Allmänt

M och moi kör på en helkväll. Here we go!

Nytt i hyllan

Kategori: Allmänt

Kul med nya filmer!

Vin kväll

Kategori: Allmänt

Blev sugen på vin, var ett tag sen så det smaka fint fint! Älskar mina STORA vinglas. Känns lite lyx!

Tyckte bilden blev frän med skuggan i bakgrunden :) (Är ett riktigt gott vin)