Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Goda minnen

Kategori: Vardagsglädje

Varit ute på mys galej med före detta arbetskamrater. God mat och öl och en jävla massa skratt! Fan vad de är guld värda! :)

De tre musketörerna

Kategori: Babytider

Igår vart det en hel dag ute med krypet. Vi hamnade på Ikea och leklandet. Kul hade vi, de små var allt slitna till slut. Många intryck på en dag!

Morgon till kväll

Kategori: Allmänt

Har gått i ett hela dagen. Tiden flyger förbi när man har kul. Är så jäkla trött så de finns inte. Ska sova och ladda energi inför i morgon!

Försökte få bild på månen utan att få till det bra. Men det var praktfullt irl!

Stora tjejen!

Kategori: Babytider

Bytte från liggdel till sittdel på kärran idag. Oj vad det kändes konstigt. Lilla tjejen blir stor! För hennes bästa så passar det bra med sittdelen då hon gillar att sitta mer än att ligga ner. Premiärtur blir i morgon!

Inget att förlora

Kategori: Fitnesszilla

Lika bra att köra på när lusten finns där! Startar dagen med en spark i baken och 55 minuter spinningpulse. Små delmål för att nå det "BIG GOAL". Nu kör vi!

Vilodag

Kategori: Fitnesszilla

Klockan 06.20 stod jag påklädd och redo att dra iväg och vad händer? Jo krypet vaknar och gubben sov som en stock och gick inte få liv i - inte så konstigt med tanke på att han är sjuk. Det var bara att klä av sig och fixa en flaska till krypet!

Så idag fick det bli en vilodag från träningen. Ska försöka att i alla fall ta mig en promenad sen.

Redo

Kategori: Fitnesszilla

Okej jag må vara lite galen som frivilligt går upp så tidigt för ett träningspass. Man får ta alla chanser man får för inte kommer kroppen i form av sig själv inte! (Även om jag önskar det varje gång)

Galet kär!

Kategori: Vardagsglädje

Alltså ibland slår tanken och känslan till och jag blir sådär extra pirrig i kroppen, lycklig av att vi två blivit ett för att nu vara tre! Så jävla härlig känsla!

Att sno någons idéer.

Kategori: Fitnesszilla

Ja det får man! Eller i alla fall när det gäller övningar på gymmet. Drog iväg på ett spinningpass nu i morse och innan det startade så såg jag en tjej som med sin PT gjorde en grym övning med ketebells för att stärka ben och rumpa. Den kommer jag testa på!

Redy stedy GO!

Kategori: Fitnesszilla

Ligger i sängen och ska strax slå igen mina blå för att ladda energi inför i morgon. Tänkte ta ett morgon spinningpass i morgon också, dock inte lika tidigt som idag!

Det här med att köra igång dagen med ett träningspass har jag glömt bort hur det piggar upp hela sinnet. Även om jag annars går upp samma tid så degar jag rätt länge på morgonen. Alltså inget som kickar igång dagen vilken resulterar i att jag är jätte trött och seg när det är eftermiddag. Så är inte fallet idag mina vänner! Känner inte av tröttheten än, fast jag gick upp 05.45. Snacka om skillnad. Ska som sagt så ihop de blå nu så kroppen är full av energi till morgonen!

Hoppgungan

Kategori: Babytider

Idag testade krypet hoppgungan - verkar som det kommer bli en hit bara hon får till tekniken ordentligt :)

Fit for fight

Kategori: Fitnesszilla

Applåd att jag ens kom iväg
-tröttastihelavärldenpåmorgonen-

Tisdag 19 februari

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på att tvättmaskinen ska bli klar. Vill komma i säng och förhoppningsvis få mer sömn än natten som var. Men av någon anledning sniglar tiden fram när man har tråkigt och väntar. Inte direkt så man hoppar jämnfota av lycka och drar igång med något bara för att få tiden att gå.

Höra i morgon!

Omedveten träning

Kategori: Fitnesszilla

Att jobba en kväll är som ett rejält träningspass för benen! I 6,5 h så rör man sig 6,25 h utav tiden, inte konstigt att man är mör i benen när man väl landar hemma.

Hann för övrigt med ett träningspass innan jobbet - försöker få in rutinen att komma iväg. Allt är ju så trögt i början!

17 februari 2013

Kategori: Vardagsglädje

Alltså det här med att inte få sömn ordentligt märks så väl på humöret! Har varit lite brist på sömn nu ett par dagar. Hoppas verkligen att det ger med sig snart, når snart bristnings gränsen. En natt på hotell vore något. Bara för att få vila upp sig!

Ska inte överdriva för visst finns det ljusglimtar i tillvaron, många sådana! Mitt livs kärlek är ju mina två godingar!

Vi pratade på årtal förut, kan ni förstå att nu i slutet av februari, (tror det var tom den 28/2), är det 12 år sen som vi träffades första gången?! Glömmer det aldrig!

Ska inte bli långrandig, sängen kallar ihop om att vara så pigg så gymmet får sig ett besök!

Tripp trapp ...

Kategori: Vardagsglädje

Hittade förvarings lådor som föll mig i smaken. Vet dock inte vart de ska få höra hemma än men det kommer falla på plats så småningom.

Dagen har bestått av utbildning & föräldragrupp - krypet sov sig igenom hela träffen och vaknade lagom till hemfärd. Sen så överraskade jag min kärlek med en ram med ett förstorat kort på vårt kryp där hon var endast en timme gammal liggandes på mitt bröst. Älskade unge! Kortet ska hänga vid hans sida av sängen så han kan se henne så fort han ligger där.

Hoppas ni haft en bra dag!

Dagen

Kategori: Vardagsglädje

Piss dag hela dagen - inte alls på humör!
Hoppas på en bättre i morgon!

Dipp

Kategori: Vardagsglädje

Ibland sker det att jag åker ner i humöret och är allmänt less på tillvaron - idag var en sån dag, kände inte alls för att gå upp i morse, inte heller för att åka iväg på ett träningspass fast det egentligen hade gjort mig gott. Som man brukar säga: i morgon är en ny dag!

Ska käka semla nu.

(Bild fr Google)

STÖRT

Kategori: Vardagsglädje

Igår kväll var vi på föreställningen STÖRT - sammanfattning: från asgarv till tårar på 1 sekund. Om man begriper den röda tråden i showen så tummen upp. Annars begriper man inte helheten av vad de strir om!

Har jobbat idag, helt förvirrad av trötthet hela dagen då vi kom i säng sent igår kväll. Får hoppas på att man lyckas sova ikapp lite i natt.

Att tjäna en slant

Kategori: Vardagsglädje

Under många är har jag inte riktigt våga mig på det här med Tradera - köpa går bra men inte att sälja. Men så insåg jag hur mycket kläder jag har i min garderob som inte blir använda - nytt eller använt fåtal gånger. Så jäkla onödigt!

Så tagit tummen ur och faktiskt slängt upp en hel del till försäljning, som ni vet sen tidigare, en massa skor bl.a. (Lyckats sälja 8 av 10 par). Även en hel drös med kläder har blivit sålda. Det känns otroligt bra! Inte bara att det kommer till användning utan också att jag får in pengar på sparkontot. "Många bäckar små" som det heter!

Gömställen

Kategori: Vardagsglädje

När man är på jakt efter något helt annat och lyckas rota fram en överraskning som är till en själv från sin käresta. Ja, då blir man glad, inte lika glad om den hade getts till mig som planerat. Men ändå - den där känslan "haha, jag hittade den" är ganska glädjande den också.

Är att hoppas på att den luktar gott, så jag förhoppningsvis luktar gott också inom en snar framtid ;)

Ironiskt

Kategori: Vardagsglädje

La ut vårat gamla babyskydd på blocket igår kväll. Har endast använt det i 4 månader så tänkte att 800:- är ju ett rimligt och kanon pris, det kostade 1990:- nytt.

Så i morse när jag kollade mailen hade jag fått från en som var intresserad - grannen som bor i huset bredvid! Snacka om liten värld och vad lustigt!

Gott att få det sålt!

Ytterligare 3

Kategori: Fitnesszilla

Just ja, gjorde en upptäckt idag eller nej två upptäckter! ETT: ytterligare 3 kg har försvunnit från kroppen, synd bara att det tar ett tag innan man själv ser det i spegeln, att huvudet inte riktigt hinner med förändringen. gäller att hålla fast vid att man vill förändras och inte ge upp vid motgångar! TVÅ: att konditionen är dålig MEN bättre än förväntat efter 1,5 års uppehåll från träning. Känns positivt att jag hade mer uthållighet under träningen - dog inte av andnöd direkt! "Den enda du ska tävla emot är dig själv"

Slut i rutan

Kategori: Allmänt

Vaknade pigg som en lärka vid 8.00 i morse, en kvart innan krypet vaknade, skönt!

Har hunnit handlat, tränat, städat - helt otrolig för att vara sega jag i vanliga fall. Det sker inte så mycket idag, ska förbereda inför jobb i morgon.

Sen har en del tankar snurrat i huvudet senaste dagarna, ska eller inte ska det är frågan?!

Jonas Gardell

Kategori: Vardagsglädje

Blev glatt överraskad att han levererade bättre än förväntat! Haha, ja fy vad kul man kan ha åt någon som lägger fram saker på ett bra sätt.

Kvällen här i vårt hus spenderas med att försöka få krypet att somna in av sig själv i sin egen säng. Håll tummar och tår! Lär antagligen vakna när hennes pappa kommer hem rund under fötterna, men ett steg i taget!

En sån där dag

Kategori: Vardagsglädje

När man inte kommer ur mysbrallan, är det idag! Älskar krypets rum, vill ha mer att inreda omedelbart!

Makalöst

Kategori: Vardagsglädje

Överdriver inte om det bytts blöjor så ett helt paket har gått åt. Var 10 minut har det varit utgifter, utan att gå vidare in på detaljer. Men ja, ni är ju inte dumma så ni begriper nog!

I mellan blöjbyten har det inte skett så mycket mer än slapp i sängen hela dagen. Fick hem nya pjuxen till krypet idag, fårskinns fodrade!

Rock by Sweden

Kategori: Vardagsglädje

Trilla över ett par nya hörlurar. Onödigt men gillar designen!

Hurtig

Kategori: Fitnesszilla

Dags att röra på sig! 55 minuter spinning pulse!

Pigg som en mört

Kategori: Babytider

Dagen började inte så bra, var trött efter ha somnat om flera gånger då jag lyckats muta krypet till att somna om.

Pappa var förbi och träffa krypet - han drar ju i morgon igen och är borta ytterligare en månad. Sen drog vi på playdate med familjen Gyllström/Nilsson. Jag hade även sånt flyt och blev bjuden på middag - smaka mums! Plus att krypet sov så man kunde äta i lugn och ro.

Ja har inte så mycket att berätta. Är jävligt sliten men som sagt livet rullar på som det ska. Vare sig man vill eller inte så tickar tiden på så man får ta tillvara på nuet så gott man kan!

Matkoma delux

Kategori: Babytider

Eftersom jag fick skynda mig förut för att försöka att inte komma allt för sent (fint folk kommer sent, right!?) till Fontana di Trevi för en matbit med pappa, syrran & farmor så lyckades jag glömma telefonen. För ni skulle ha sett efterrätten! Den smakade ljuvligt! Nu blir det iallafall sängen, har sån matkoma och är SÅ trött.