Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Hemma

Kategori:

Idag fick vi anlända hemma! Gud så skönt. Nu ligger vi i soffan och myser - hur gött som helst!

Lyckorus

Kategori:

Jag har aldrig sett mig själv som en "mamma", men nu står vi här idag och det är just det jag är. Helt konstigt att tänka att jag har en ny roll i livet. Man anpassar sig alltid tid situationen i livet och så kommer det bli denna gången också.

Har under hela preggo tiden haft svårt att förstå att det funnits en lite människa i mig - varav vi kallat det krypet. Inte riktigt heller förstått hur jag skulle knyta an till denna där i magen. Men ni som har barn vet att de faller sig naturligt när de väl kommer. Även om det för mig tog ett dygn innan pusselbitarna för miraklet trilla på plats.

Så jäkla härligt att vårat kryp är här. Världens vackraste - dock funderar vi på vem hon ärvt håret utav då M är utan och jag är tunnhårig. Haha. <3

Kärlek

Kategori:

10.48 kom du vårat älskade kryp ut till världen. Inga ord i hela världen kan beskriva vad vi känner för dig! Vi är glada över att du är här och otroligt tacksamma för att du är välskapt.
Nu börjar den intressantaste tiden för oss alla tre - du, pappa & jag - vi ska lära känna varandra på ett helt annat sätt än när du befann dig i magen. Som vi längtat!

Krypet - vi älskar dig till månen och tillbaka och tusen varv runt jorden!

Rätt i leran

Kategori:

Haha just ja glömde berätta vad jag lyckades med igår. De som känner mig vet hur klumpig jag är - lyckades sätta mig rätt i en lerpöl igår. Kände hur frustrationen stod mig upp i halsen och allt jag ville var att böla järnet. Men där stod svågern brevid så det var inte riktigt aktuellt.

Men det sägs att lerinpackning är bra!? Hehe.

Domningar

Kategori:

Uppe med tuppen som vanligt. Frågan är om man ska käka frulle och somna om eller vara hurtig och ta tag i saker som ska göras. Vill helst sova men har en massa måsten. Vila får man göra i graven känns det som!

Under natten har man vaknat så fort man legat på höger sidan av att hela handen domnar bort och sticker. Har ju dåligt med känsel annars IOM tryck och svullnad så det är inte värst skönt om jag får upplysa er!

Nä nu gå på jakt efter något som stillar hungern en stund.

Materiell ankomst

Kategori:

Inte bara krypet vi väntat på utan soffan som skulle ta Max 8 veckor att få dök upp idag. Rena tur dagen, det som fattas nu är matbordet och det dyker upp på fredag! Alltså, vi har lite svårt att förstå att vi bor här, haha, hela huset är ju total renoverat nu förutom köket. Tänk vad ett litet kryp kan elda på i baken så det händer något. ;)

Vad tycker ni, ser bra ut?

Redo för ankomst

Kategori:

Nu är allt fixat så nu äntligen kan man slappa tills det är dags! Fy så härligt!

Fick hem vagnen idag. Så säng och vagn blev bäddade nu ikväll. Åh nu vill jag nog ha dagen D nu!

Verklighet

Kategori:

Byggt ihop säng och väntar med spänning på att madrassen vecklar ut sig.

Så nu ska sängen in i barnrummet och så ska tavlor upp och det ska dolas lite mer.

Dagens roligaste

Kategori:

Var in på på systemet i morse. Köpte ju nytt vinställ och det ser ju rätt tråkigt ut utan några flaskor i. Alla i personalen titta lite konstigt på mig. Kändes konstigt att gå där inne höggravid. Haha. De fråga om jag behövde hjälp - precis som det var första gången jag var där inne. Haha, svårt att beskriva men situationen var komisk!

Vindstället blev iallafall halvfullt :)

Ge mig styrka

Kategori:

Vaknade ju med tuppen i morse och tog mig iväg och pantade. Sen blev det en klippning och inköp av en onepice som jag ska rulta runt i. Mys!

Mattan och lampan till krypet har kommit. Ska göra iordning rummet lite senare. Nu matkoma.

Sysslolös!?

Kategori:

Nej inte ett dugg. Ska vara så hurtig att jag ska åka och panta nu strax. Vi har 2 stora säckar med flaskor. Hur drygt som helst men just nu går det inte att dricka kranvattnet. Eller man kan dricka det men det smakar för mycket järn.

Ska även passa på och kolla efter en klipptid för det behövs som sagt men jag har fortfaranade inte fått tummen ur!

Projekt plantering

Kategori:

Nu ska blomman/trädet få sig ett större hus :)

Look like this

Kategori:

Så här ser nya matbordet ut. Fast för 4 personer - man sitter hur gött som helst på stolarna!

Inköp

Kategori:

Matbordet är beställt! Blev dock inte det som var tänkt utan ett vitt högglansigt bord med skinnstolar till. Jävligt snyggt om jag själv får säga det ;)

Sov till klockan var nästan 14.00. Hur härligt som helst förutom att kroppen får ont med tanke på vad tung man är och bara har två ställningar att välja på. Men snart så är krypet här och man är lite mer människa istället för en rullande boll. Haha.

Nu blir det vila innan ett ryck med att plantera om blommor, hänga upp tavlor och gardiner. Ni vet. Sista touchen av renoveringen.

Målat

Kategori:

Nu är hallen målad och därmed är alla mina renoverings objekt färdiga! Men tro inte att det blir värst mycket vila för det. Ska städa undan i hela huset så det är rent och fräscht igen efter all renovering.

I morgon hoppas jag på att det nya köksbordet blir med hem - har fortfarande inte tagit tummen ur! galet trött nu så ska sova!

Thight

Kategori:

Full rulle som vanligt. Var och fick ögonbryn och fransar färgade. Väldigt nöjd! Sen en spontan fika hos L & M när man ändå var i stan och snurrade. Sen bar det hemöver för matlagning och bakning. Borde som sagt bli kock! Hehe.

Precis nu blev jag solo, AS har varit här på besök - kul när det sker i mellanåt eftersom det är så lång tid mellan gångerna! Nu blir det mys i soffan med familjen!

(Är ont om plats nu när magen växer. Eller kanske bilen som krymper, haha)

För fossingarna

Kategori:

Varit på jakt efter ett par snygga kängor/boots sen förra vintern. Nu hitta ja ett par; plus de var på rean :D

Nyheter till krypet

Kategori:

Allt är inskaffat förutom lampa - som är beställd, och en matta. Lampan är frän och är ca 30 cm i diameter - alltså ganska stor bordslampa fast det stod det var den lilla varianten. Undrar vad de mäter efter. Haha.

Matta är vi på jakt efter också och tror jag hittat en - ska bara få åsikt av fästmannen vad han säger.

Vad tycker ni?

Mitt i maten

Kategori:

Har matkoma efter att ha ätit varma mackor till kvällsmat. Var tvungen att ha paus mitt i matlagningen. Gjort storkok med chili con carne så det finns mat hemma om man inte skulle vara på topp för att laga mat framöver. Ska såklart göra fler rätter men det får bli i morgon. Kroppen pallar inte att stå allt för länge.

Imorgon blir det ett efterlängtat besök på Suzie Picant för att färga Frank & bryn. Ska även se om jag finner någon drop in tid i stan för klipp. Nu har det gått 5 månader sen sist! Och det är det sista jag vill tänka på framöver!

Har inte så mycket mer att "rapportera" till er.

Skorna

Kategori:

Bilden uteblev i förra inlägget. Hur coola? :)

Frost

Kategori:

Äntligen, äntligen är det sista av tapetseringen färdigt! Så härligt så ni anar inte!

Fått undan en hel del måsten, håller just nu på att frostar ur frysen - tråkigt men ett måste. Hitta ett par skor till krypet - kommer ju dröja innan det är dags att använda dem men föll som en fura för de var så tuffa. Fick mig även en ny dammsugare, en Electrolux. Mycket nöjd då den gamla har används vid renoveringen och med största sannolikhet blåser ut mer slipdamm än den suger upp. Haha.

Ska fortsätta med det "roliga" projektet frosta ur frysen nu.

9,1 i sockervärde

Kategori:

Var hos bm för sista kontroll och sammanfattning idag. Tog ett blodsocker. Visa sig att det var högt - alla värden har varit perfekta genom hela preggo tiden. Åt glass igår kväll. Men svårt att tro det var därför värdet var högt med tanke på alla andra gånger det åkt ner en eller två godisar innan kontroll. Men som sagt. Ska dit och kolla upp det på fredag igen.

Blev Den sista måltiden med gänget idag på lunch. Kändes vemodigt men jag hoppas verkligen att allt kommer gå bra för dem alla! Vi åt på Via Appia, någon som ätit där? Inte alls vad vi trodde - lammet smaka bra men ändå smaklöst överlag. Kanske är bättre om det inte är buffé?!

Nu blir det slöa tills gubben slutar.

Snutten alltid med!

Kategori:

Smirnoff har det alltid bra som har snutten med sig vart hon än går!

Svullen preggo pang brud

Kategori:

Är sjukligt sliten - som jag varit något annat senaste veckorna eller vadå!? Sinnet är piggt men inte kroppen - helt fel! Fått en hel del gjort idag. Köpte tavla till vardagsrummet, inte den som var tänkt för den var slut plus den var efterfrågad. Och hur kul är det att ha lika som alla andra?!

Så blev denna istället;

Blåsor

Kategori:

Aj aj aj! Hela underläppen är full med blåsor och det gör förbannat ont! Har inte tid att vara sjuker nu.

Ska snart iväg och fixa lite ärenden och efter det hoppas jag på vila. Inte sovit mänga timmar inatt i vanlig ordning så måste bli bättre på en vila under dagen. Fast som sagt. Bra kroppen börjar ställa in sig på minimalt med sömn. Vi vet ju inte vem krypet är än :)

Ojämt

Kategori:

Har precis lyckas rensa ur en hel kasse - modell papp - med glas och muggar. Har skjutit på det tillräckligt och skåpen behövdes storstädas! Skönt att ha det gjort. Enda som sparades som jag inte vill ha är Ikea kaffemuggarna. Favorit muggarna var i ojämt antal för att behållas. Och det ska alltid vara 4,6,8 eller 12 av något för att det ska vara tillfredsställande i min hjärna.

Skönt att ha det avklarat, bara resten av skåpen kvar. Inget jag ser fram emot. Meningen var ju att det skulle få vara för det nya köket skulle göras nu under hösten. Men vi satsa på att göra klart allt annat och köpa nya möbler - vilket betyder att det måste städas och rensas nu så man står ut till våren då det är dags för renovering.

Blir att ladda energi inför i morgon. Ska leta gardiner, färg och tavla. Alltså förstå att dagen D är snart här nu!

Sjukling

Kategori:

Vaknade i natt av att händerna krampade av smärta, det värsta jag varit med om! Var nära på att grina ihjäl mig för faan vad ont det gjorde! Turligt nog hade det släppt tills i morse.

Har tyckt synd om mig själv hela dagen, är sjuk - fått munsår, ett kroniskt som kommit ett par ggr sen vi blev på tjocken. Alltid på samma ställe. Sen är de vanliga symtomen där också; huvudvärk, dåsighet och hängig. Efter regn kommer solsken. Right?!

Bara när man är sjuk får man äta något extra gott?! Blev rostade mackor med nutella hela dagen. Eller rättare sagt nutella med rostad macka. Haha. Sjuk gott iaf!

Ska leta fram en tröja - börjat frysa igen. Varmt, kallt, varmt, kallt osv. SUCK!

Nyvaken

Kategori:

Finns det något skönare än att däcka på soffan efter maten?! Klart det finns men det är i topp tio av skönaste saker to do in life!

Ska försöka vakna till liv och greja vidare. Tetris byggandet gick bra, men insåg att nyckeln sitter i dörren till Boden, inlusive bilnyckeln och hela köret. Det betyder att jag måste ut i mörkret. Illa!

Tetris

Kategori:

Försöker organisera i Boden så utemöbler mm ska få plats. Det är vi såna tillfällen man får leka irl tetris för att få plats med så mycket som möjligt.

Rota igenom kartongerna som fanns där ute och fann bebisbilder på mig - kul att ha gör att jämföra vem krypet är mest lik. Hittade även ett kort på kärleken min som är taget för ca 12 år sen! Vi kan ju säga så här att han är minst lika om inte ännu snyggare nu, men han har bra gener - han ser lika dan ut då som nu. (bortsett från när han är nyvaken och trött i öga) Hoppas krypet får mer gener från pappa än mamma om vi säger så! Hehe.

Nej, sista rycket för att bli klar med skiten!

Fläderbloms dryck

Kategori:

Med citron!

Testa, hur god som helst. Kärleken får ju prover titt som tätt från jobbet på olika produkter. En del går hem en del inte. Gott med gratis ibland ni vet :D

Byggsats

Kategori:

Tv bänken är snart färdig, ja ni ser att dörrar och hyllplan saknas. Äntligen har vi TV igen, den har stått avlastad på bordet, 3 dm från soffan, inte värst gött att titta på då!

Vatten paus

Kategori:

Bli tokig på hur otymplig kroppen nu när man ska bygga möbler. Lättaste möbeln ever att sätta ihop med 12 skruv, ändå svettas jag som en gris och tar mig knappt upp från golvet. Haha.

En hylla till - med endast 8 skruv och sen är byggandet färdigt. Ja!

Tjuvtitt

Kategori:

Konstigt nog var jag piggare än piggast hela dagen igår. Somnade strax innan tolv igår kväll. Sov som en stock, djupare än djupast - med tanke på att hela kudden var sjöblöt av dregel. Haha.

Fick en hel del gjort igår. Dock inte lika mycket som man önskade eftersom kroppen sa ifrån, är lixom konflikt mellan sinnet och kroppen minst 10 ggr per dag. De ena vill medan de andra vägrar. Ni begriper?

Vardagsrummet blev färdig tapetserat igår och det blev riktigt bra!

Ge mig styrka

Kategori:

Somnade vid 02.00 och vaknade 04.30 när kärleken kom hem. Inte kunnat somna efter det. Och deg är typ dags och gå upp, ska vara på CSK klockan 9.30!

Märks hur jag kommer orka med dagen!

Redo för dagen

Kategori:

Har max 5 våder kvar och fondväggen som ska göras i morgon, står massa möbler i vägen just nu!

I morgon ska det shoppas ny tv bänk och bokhylla och en ny takfläkt har vi bestämt. Även ett besök på CSK inför krypets ankomst ska göras. Det kommer bli en dag i full rulle med andra ord. Önskar just nu bara jag kunde göra mer men nu är mina ben som stockar. Slapp i soffan och sen sängen!

Är nöjd med hur jäkla bra det blev i vardagsrummet!

Paus & belöning

Kategori:

En vägg av tre är klar! Nu blir det allt lite choklad och kaffe och vila någon timme för att orka med resten!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2702649/images/2012/pic_5050cfd4ddf2b31f93000bc3.jpg" class="image">

Att tacka nej

Kategori:

För första gången i mitt liv har jag tackat nej till ett jobb. Vi snackar fast tjänst nu. - till arbetspass när jag var timvik har jag nog tackat nej till Max 10 gånger under alla år. Så det kändes skumt att säga nej till en fast tjänst. Men vifick möjligheten att tacka nej, och erbjudandet var inte aktuellt i mina öron. Och fördelen med att vara föräldrar ledig är att man har lite bättre förmåner. Så nu väntar vi till november och hoppas på att en tjänst inom det området jag vill dyker upp!

Håll tummar och tår!

Sömn problem

Kategori:

Klockan hann och bli 05.00 innan jag kom i säng. Men inte fick jag sova längre än vanliga 8.00. Hur kul?! Bra att kroppen tränar på att inte sova men ändå - min kropp behöver sömn! Ska lägga mig en stund till snart, kan ändå inte göra det jag ska förrän senare i eftermiddag.

Mer mys

Kategori:

Smirnoff kelsjuk - kommer en kommer de andra. Hur mysigt dom helst!

Falcon

Kategori:

Mammas mys misse!

Om det gick att få ett bra kort på honom! Men han är som en stor svart pöl. Haha. Och ni ska se hur han njuter av närheten, han dreglar av njutning!

Finns ingen katt som fått mig så förälskad som våran Falcon! (Smirnoff & Ragnhild är guldklimpar de också!)

Första & sista

Kategori:

Nu äntligen har jag tagit mig i kragen och börjat med taket. Första strykningen klar, två kvar och sen är det tapeterna som ska upp. Och det går ju snabbt!

Men har konstaterat att det är första och sista gången jag renoverar höggravid. Magen är lixom kväden hela tiden, så störande!

Onödigt AJ!

Kategori:

Nej jag har inte gula fingrar och naglar - även om man kan tro det med denna bilden. Hur som så skulle ju nageln så klart gå av igår. Så måste klippa klorna för det är störande att ha en kort!

Nog om det tråkiga. Sitter och inväntar besök mitt i mellan torkningen av spackel och målningen. Idag ska jag bli klar om det så ska ta hela natten. Orkar inte ha det hängandes över mig längre känner jag!

Får hoppas ni har roligare under dagen!

Inflammation

Kategori:

Har haft inflammation i bröstbenet ett bra tag nu. Och när man är på smällen går man inte äta Vissa läkemedel så det är ju bara att vänta till krypet kommer.

Fast ibland - som nu gör de så ont att jag knappt kan andas och vem vill inte bara skita i alla förbud?! Inte för jag gör set. Men det är frestande!

Ska baka chokladbollar som tröst!

Hemlig gömma

Kategori:

Som jag skrev i något av inläggen innan så togs ju ena gipsskivan bort - vi stoppa in lite saker i utrymmet där fönstret suttit bl.a. Två rödvinsflaskor. Hoppas på att de INTE exploderar eller jäser eller något annat dumt under våran livstid här. Dock glömde vi dagens tidning som skulle ha stoppas in. Och fota våran gömma glömdes också. Men vi vet vad som finns där i väggen. Tufft när de finner det i framtiden - om de nu gör det!

Äntligen!

Kategori:

Mupp

Kategori:

Här är bilden som inte ville med i förra inlägget.

Se så fint

Kategori:

Nya väggen uppe. Dock mindre kul att ena skivan är borttagen för de behövs en regel bakom. Har suttit ett fönster där någonstans en gång i tiden.

Men som sagt, söndag är deadline!

En sak mindre

Kategori:

En möbel mindre här hemma som bara stått och dammat. Skönt och få undan mer och mer. Ljuset i tunnel börjar närma sig!

Dagen blir lugn. Inte mkt sömn inatt heller. Kroppen verkar tro att bästa tillfället att träna inför vad som komma skall är nattetid. Fy fan, jag blir ju lidande. Jag som älskar och sova!

Vill sova nu men snart kommer arbetarna och ställer till med oväsen. Men som sagt. Deadline är söndag och efter det får jag faktiskt ta det lugnt!

Organisera i kaos

Kategori:

Är det något som går mig på nerverna så fruktansvärt mycket att jag får skallebank, är kaos. Nu i renoveringen är det ingen ordning någonstans! Det går inte eftersom allt flyttas runt i takt med det rum man är och grejar i. Som tur år deadline till på söndag så efter det ska jag äntligen få ordning och reda igen. Underbart!

Ska leta upp något att äta nu - sugen hela tiden, beror på den usla sömnen. Ju sämre jag sover desto mer sugen/låssas hungrig är jag under dagen!

Dagen D

Kategori:

Trodde nästan att det var hög tid och plocka ut krypet i natt. Men som tur var det bara kraftiga förvärkar. Inte det trevligaste!

Så sömn, vad är det? Är mer död än levande nu känns det som. Får försöka piggna till och göra nytta. Ska försöka måla tak idag så det är ur världen innan tapetseringen.

Förväntansfull

Kategori:

Vill ha i morgon nu! Ska hoppa i säng och stänga de blå så det faktiskt blir i morgon! Hoppas på att det är en bra dag i morgon fylld med energi. Det behövs nu!

Sjukt!

Kategori:

Helt galet. Har lyckas gå upp 35 kg, så nu får det fan vara slut på det här tycker jag!

Går och drar något gammalt över mig nu.

Kontroll

Kategori:

Så nu har man städat såhär på morgonkvisten.
Inte värst pigg som vanligt. Men vaknade halv 8 och insåg att man lika gärna kunde kliva upp. Får ju besök nu vid 10. Förhoppningsvis blir det sista åtgärdat idag.

Ska på kontroll idag hos bm kl 14.00. Får hoppas att sf inte knakat iväg ännu mer. Eller att jag glömmer bort tiden igen, hon ringde i måndags och undra vart jag var - hade fått för mig att det var tisdag jag skulle dit. Haha sån koll så ni anar inte!

Ska ladda kaffemaskinen nu!

Skaldjur

Kategori:

Har haft ett paket kräftor i frysen från förra året. Som smakade ingenting. Har tänkt att de skulle användas till något och nu tog jag mig i kragen och tinade dem och gjordes en paj med kräftor, räkor och crabbstick. Dill, citronpeppar & västerbottenost borde göra susen. Gott å få bort paketet ur frysen. Snart är den tömd så man kan frosta ur innan storhandling. Sånt gillar jag!

För övrigt idag har det inte hänt värst mycket. Haft känningar i magen och inte kunnat stå upp mer än 10-15 minuter innan benen svullnat upp i protest. Det är ju så de märks att man bakar ett kryp lixom. Hehe.

Bild

Kategori:

Så här ser matgruppen ut. Kom inte med i förra inlägget.

Fullträff

Kategori:

Tror att vi hittat den perfekta matgruppen. Jag vill ha helvitt eller ett ekbord med klädda stolar. Det sistnämna är vi båda ense om men det går på närmare 10 så det känns inte så värst aktuellt just nu. Och helvitt vägrar <3. Så detta är ju lite av både och, plus det kostar några x tusen mindre.

Får hoppas vi har en matgrupp ikväll :)

Kvällsmat

Kategori:

Ensam hemma och passar på att lyxa till det med mysig kvällsmat. Vet inte varför med det känns mer lyx när man är själv. Hehe.

Att-göra-lista

Kategori:

Har en hel del som ska göras idag. Men är oförskämt pigg idag så kommer gå galant tror jag!

Etta på listan är att leta reda på gardin fästena - fann dem inte igår. Och finner jag dem inte idag blir det att ta ner gardinerna i vardagsrummet. Ska ändå snart blåsa ur det rummet plus att det ska upp nya gardinstänger sen efter tapetseringen.

Sen blir det att putsa fönster i matrummet och barnrummet för att kunna få upp hissgardinerna. Inte det roligaste men gott när det är gjort.

Kan hoppas ni får en skön dag i solen!

Psykbryt for real

Kategori:

Håller på att leta ihjäl mig efter gardin fästena till matrummet. Vore trevligt att få upp hissgardinen igen. Men av någon anledning är fästena borta och det finns inte många ställen de kan försvaras på. Men ändå finner jag dem inte?! Ni vet känslan av irritation när man vill fixa något och så faller det på en sån skit sak, så känner jag nu!

Känningar

Kategori:

Känner av en del men osäker på om det är på riktigt eller bara inbillning. Om inte annat lär det märkas när det verkligen är dags. Vi har ju fått dagen D när krypet ska få komma ut till oss. Inte alls länge kvar men känns som en evighet vissa stunder och i andra som det står runt hörnet med allt som ska hinnas innan. Blir nog bra!

Försöker surfa runt efter snygga kuddfodral till kuddar att ha i nya soffan. Den är i svart skinn så snyggt med färg som bryter av. Dock finner jag inga som faller mig i smaken direkt. Dyker nog upp så småningom.

Så här ser soffan ut; fast i skinn och divanen åt andra hållet. Håll tummar och tår att den hinner dyka upp innan krypet kommer!

Söndag = slö & gotte dag

Kategori:

Fick ett sug efter kladdkaka och grädde. Sagt och gjort!

I need a hero!

Kategori:

Okej, nu skulle jag vilja ha en mig själv fast icke gravid så klart. Så saker och ting blev färdiga. Har bara ett rum kvar innan man kan slappa. Deadline är till nästa söndag, A kommer över och hjälper mig som tur är. Men är en del innan som ska förberedas.

Man tror att allt ska gå på fem röda men så är det inte i verkligheten. Så nu laddar vi energi inför kommande vecka!

Resultat tavlor

Kategori:

Så här blev det färdiga resultatet.
Månadstavlan är från när jag var liten. Nostalgi!

Hobbyfärg

Kategori:

Tänk va mycket så lite kan göra. De små ramarna var svarta och den stora var träfärgad förut. Snacka om skillnad.

Seg propp

Kategori:

Ligger fortfarande i sängen, hungrig och törstig. Men inte orkar jag kliva upp för det. Ska lixom ha en slapp dag idag är det tänkt. Men med tanke på att de blå vaknade vid 8-snåret så blev de nog inte mer än en tanke.

Ska försöka dra upp andra hälften så vi kommer iväg och köper vit färg till husknuten.

Åh jag tror att han är sympati tjock med mig med tanke på att han sover och vilar mm, ja allt sånt som jag borde göra sista veckorna medan jag kör på som ett ånglok. Haha.

Ha en toppen dag! Puss

Färdig!

Kategori:

Klar med matrummet nu. Äntligen. Fy fan, vardagsrummet kvar och tror seriöst jag ska hyra in någon som gör det åt mig. Man sväller tydligen väldigt när man står och går upp å ner på en stege och upp å ner från golvet flera gånger när man skär av tapeten. Men nu är det färdigt!

Så håller vi tummarna att golvet är på plats i morgon så vitrinskåpet kommer på plats igen så alla glas mm kommer bort från vardagsrummet så det blir som det ska! Nytt köksbord blir det också men först efter tapetseringen i vardagsummet. Måste ha någonstans att ställa de som är där inne. Haha vilket virrvarr detta hem är just nu. Men snart så kan man luta sig tillbaka och njuta!

Nu slapp framför tv:n och sen dusch och säng gående.