Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Sockerchock

Kategori: Allmänt

Har nog chockat klart min kropp med socker nu. Haft ett enormt sötsug hela helgen. Så illa att jag slängde mig iväg för och köpa glass. Haha!

Får hoppas kroppen är nöjd med allt nu :)

Slut i rutan

Kategori: Allmänt

Hel färdig efter att ha varit på jobbet i över 12 timmar! (Har 12 timmar kvar)

Man ska inte klaga när man väl har en inkomst men shit va slut i kolan jag är när klockan blir närmare 19.00. Som en död sill. Höll ju på att somna stående mitt i arbetet. Haha. Det kommer en tid framöver då allt går smidigare :))

Börjar se ett slut på tröttheten. Går på 7 dagars ledighet i morgon!! Guuu så gött!

Start gjort!

Kategori: Allmänt

Kom på att jag skulle på utbildning/föreläsning idag. Kolla på lappen så jag inte tog miste om vilken sal. Upptäckte att det var igår ONSDAG det var. När blev torsdag likt onsdag liksom?!

Väredlöst

Kategori: Allmänt

Hemma och dålig fortfarande. Vill bara vara ute, det vankas ju vår - ingen snö så långt de blå kan nå, bara en massa sol! Härligt att det går åt rätt håll!
Men får snällt ligga kvar här i soffan och tycka synd om mig själv, hehe. Önskade det fanns något vettigt på tv:n att de. Men det verkar vara för mycket begärt.

Bloggvärlden står still

Kategori: Allmänt

Hur många gånger jag än är inne och uppdaterar bloglovin så dyker inga nya inlägg upp. Antagligen för att alla bloggare är på finest awards. Man tycker ju ändå att de borde uppdatera därifrån. Om de tycker det är viktigt att göra det på semestern så borde det vara läge för det nu med. Jag har ju tråkigt, det borde de begripa!

Äppelpaj

Kategori: Allmänt

Blev grymt sugen på äppelpaj. Tur det går på 5 röda att slänga ihop en. För det är precis vad jag gjorde. Bra med små ugnsformar när man är solo. Ingen risk att man äter upp en stor form själv liksom ;)

Andnings svårigheter

Kategori: Allmänt

Ligger men den tätaste näsan i Sverige just nu. Kan inte ens käka utan att låta som en smaskande gris för jag måste ha munnen öppen för att inte få syrebrist. Haha, sexigt värre!

Är ledig idag med, ända till lördag om vi ska vara riktiga. Gött! Inte så mycket planer mer än att ha återhämtning på kroppen efter de senaste veckorna. Kan ju inte skada.

Ska leta upp nässpray och krypa ner i sängen och hoppas på dunder och under om att nästäppan är släppt i morgonbitti.

Semla

Kategori: Allmänt

Bakade semlor innan jag gick på lång ledigt! De blev mörka pga äggpenslingen men fy satan va goda de blev! 9/10 för första gången är inte så illa pinkat!

Nyss sett Dirty Dancing och nu blir det att stänga de blå och njuta av ledighet och sovmorgon som står på schemat i morgon :)

Slut i rutan

Kategori: Allmänt

Alltså. Det sker inte så mycket i livet just nu. Jobbar, äter, sover & skiter! ja, ungefär så ser dagarna ut just nu. Inte så värst glammiga. Men efter regn kommer solsken! :)

Pain

Kategori: Allmänt

Inte nog med träningsvärk i armarna efter träningsdejten igår. Lyckades sträcka höger sida/ryggslut så jag knappt kan gå om än röra mig. Men träna det gjorde vi!

Är för övrigt tröttast i kommunen. Ska snart Rycka upp mig. Ska på kalas under dagen och sen iväg och jobba - hur detta nu ska gå.

Har inte så mycket att rapportera. Händer inte så mycket.

Paris

Kategori: Allmänt

Åh äntligen är resan bokad och betald! 3-7 maj bär det av mot modehuvudstaden. Ska bli SÅ kul! Trevligt sällskap underlättar ju alltid :)

Mår för övrigt lite bättre. Lite småsvurit å sliten. Går åt rätt håll så alltid något. Ska slappa vidare. Har en föreläsning i morgon - spännande?!

Sjukling

Kategori: Allmänt

En ledig helg som resulterade i sjukdom! Blä!

Började i fredags morse när jag stod på jobbet och skulle köra igång morgon rycket innan nattpasset var slut. Vi kan säga såhär; där dog jag! Alltså blev det inte många knop under helgen. Förutom en tur upp till svärföräldrarna för kaffe och semla. Och på hemvägen blev vi bjudna på en semla till när vi tog en "omväg" hem för ett besök. Mycket trevligt! Mycket mysigt och vara hög på socker liksom ;))
Nu blir det och dö vidare i soffan där jag säckat ihop.

Det går bra nu.

Kategori: Allmänt

Vill bara göra en notering att livet har flyt nu och att det går bra nu! :)