Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Du gamla, du fria

Kategori: Allmänt

Nervös!! I morgon bitti kl. 08.00 börjar arbetspasset för morgondagen. Är på samma ställe som nattjänstgöringen varit. Men nu gäller det dagtid. Och med andra människor! Spännande men är alltid lite nervkittlande!

Ska varva ner kroppen med att läsa Lisa Marklunds nya. Har läst alla andra böcker hon skrivit - hon vet hur man skriver!

Sov gott godingar så kanske vi hörs i morgon. (slutar 20.30)

FBK-AIK

Kategori: Allmänt

Blev nyss medbjuden på match ;)

Allergichock

Kategori: Allmänt

Vaknade i morse och var helt svullen i ansiktet och tung i huvudet. Tydligen en reaktion av apelsinsaften igår. Fortfarande trött och sliten, så blev inge träna då bästa botemedlet är vila när det blir så här.

Har ni haft en bra dag?

Laga något thai-wook idag - gott! Dock dissade jag nudlarna, inte gott! Men erkänn att det set smarrigt ut?! Mat som är i olika färger ser så mycket mer aptitligt ut.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Varit hemma en stund nu. Gud så skönt!

Tåget kom i tid fast det var 25 minuter försenat. Skönt! En rolig händelse på tågresan hem var att inte bara en utan TVÅ kompisar satt på tåget hem - i samma vagn. Haha! Den ena var J, så man fick en catch-up om hur full han var efter bravaderna i lördags! Kunde bara konstatera att båda två inte minns hur vi tog oss hem. Helt sjukt att sprit kan slå ut minnet så omfattande som det gör. Spelar ingen roll om jag tar en klunk eller en hel drink - och inte behöver jag vara full - men minnet det sviker ändå. Tur ändå att man kan bju på sig själv och se det roliga :))

Passa på att åka ut till syrran, hon var den enda som palla att åka till elgiganten när det öppnade och fiska upp PS3:an som behövs här hemma! Dels för det är blue-ray i den (behövs när man har 60" tv) och sen för spelandets skull :) Så tack för hjälpen! Gött och slippa handla själv;)

Nu ska jag hur som helst sova - i morgon är det utbildning som gäller - förflyttningsteknik. Och det är väldigt bra om man inte vill bryta ryggen eller så.

Sov gott!

Typiskt!

Kategori: Allmänt

Det är ju klart att tåget är försenat just när jag ska med! Haha. Får hoppas att det inte blir försenat ytterligare!

Väntar

Kategori: Allmänt

Sitter och väntar på tåget hem. Allt gick så mkt snabbare än planerat. Härligt! Längtar hem till mitt <3

Storstaden

Kategori: Allmänt

På tåget Mot storstaden!

Bra Mat Hemma

Kategori: Allmänt

Testat på värmlandskassen. Första leveransen kom igår! Veckans första rätt var wallenbergare! Mycket uppskattat! Ska berätta mer när veckan är slut om det var en hiss eller diss.

Se mer på www.bramathemma.se

Breaking Dawn

Kategori: Allmänt

Vilken besvikelse! Har ni sett den, vad tyckte ni ??

Jag hade iaf högre förväntningar än vad som levererades! Efter 3 bra filmer hur kunde den här vara så orealistisk. Nej buhuu, var en besvikelse!

Träning

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att ta tag i träningen igen. Har inte varit iväg på 2 månader pga jobb, så De få dagar jag varit ledig har gått till att återhämta kroppen från stress.

Har planerat december ut hur träningen ska se ut. För nu har jag mina tider jag kan jobba utan att det blir varje dag. Känns skönt och veta att det innebär mer rutin i livet.

Har också satt som mål att träna max 2-3 ggr i veckan. För jag måste ha ett liv också inte bara jobb och träna som det var innan jag sluta träna. Då snittade jag på 4-5 ggr i veckan. Inte mig emot. Men måste vårda mina relationer till mina nära och kära. Så det blir mer prioritering på det nu.

Man ska ha något att se fram emot - så nu längtar jag tills denna veckan börjar! (är bara några få timmar kvar)

Så här ser upplägget ut för denna månaden;

Utmattad

Kategori: Allmänt

Hellu. Har ni haft en bra helg?

För mig blev det lite vildare i lördags än vad som var planerat. Men hey, vad gör man är fri och slipper jobba för första helgen på 7 veckor. (och alla helger kvar på året)

Hockeyn sög - vet inte riktigt vad de höll på med egentligen. De bara fibblade hela tiden när de hade pucken. Lite mer på vissa tillfällen men inte något märkbart egentligen. Hade två rader med Brynäs:are framför oss som jag ville be hålla käften, haha. Det som var komiskt att de gjorde oavgjort precis när vi skulle gå. Tänkte smita ut tidigare och fodra pållarna - var bara att sätta sig ner igen och se hur de misslyckades med straffarna. Får hoppas på vinst nästa gång!

Mötte upp grabbarna på Harrys där det blev lite av allt möjligt som är drickbart, dans, poker och massa skratt. Tack för en superkväll - var vad som behövdes i min värld!

(inte alla som har frukosten i handväskan)

Hockey

Kategori: Allmänt

Ikväll är det dags!

Mums på pinne!

Kategori: Allmänt

Dumle! :)

Utsliten

Kategori: Allmänt

Efter förra inlägget tog jag en ordentlig titt på hur mycket jobb det varit sen semestern i början av oktober. Kan bara konstatera att det inte är konstigt att man är trött!

Hur länge orkar man egentligen, september var den enda månaden som var lugn. Hela sommaren var i liknande kaos med jobb.

Det positiva är ju när lönen kommer - det som suger med den är att jag får betala skatt på strax under 10.000. Hur sjukt är inte det när man sliter som en häst. Fifan!

Mitt liv

Kategori: Allmänt

Åh där var fredagens ledighet förstörd. Ska jobba natt! Så här ser mitt liv ut numera; jobb, jobb och åter jobb!

Cancer

Kategori: Allmänt

Ännu en människa har gått förlorat pga cancer. Hemska sjukdom som ingen kan ha kontroll över!
<3

Whiskey

Kategori: Allmänt

Tar mig en jäkel - kanske funkar mot illa mående. Under ser ni ett av de glas underläggen som köptes i Turkiet.

Thailand

Kategori: Allmänt

Fått i mig en hel buffé med thai-mat. Nåväl, inte långt ifrån. Alla samlades hos syrran eftersom farsan och hans tant åker till Thailand om 2 veckor. Så passa farsans tant på att göra massa thai-mat. Ibland har man det fint :)

Ska även vara barnvakt åt liten framöver! Mysigt!

Har för övrigt varit helt rörigt idag. När något väl ska ske så sker allt. Hann med och jobba, hälsa på en kompis, få besök av svärmor och hennes syster och sist till syrran som sagt.

Ska gå och självdö lite nu. Hoppas ni haft en toppen dag!

Barnkalas

Kategori: Allmänt

Ska iväg nu snart och fira 1-åringens stora dag. (fyllde i lördags)

Lilla blir stor! :)

Blogg.se-appen

Kategori: Allmänt

Nu kommet alla inlägg samtidigt. Ibland funkar appen som den vill.


Som ni förstår är humöret inte på topp och plus jag är trött på grund av att jag har jobbat de senaste 10 dagarna i sträck - tröttar ut en mer än man förstår.

Hoppas allt är bra med er, ta hand om dem som står er närmast!

Mulberry Bayswater

Kategori: Allmänt

Nu har jag beställ hem en nu väska som belöning! Gå in på www.mulberry.com, där finns det massa fint.

Mulberry Bayswater - större modell;

Sorg

Kategori: Allmänt

Har en klump i magen. Mammas misse är borta!

Tur är att hon hade det bra hos M, där hon fick bo pga omständigheter som gjorde att jag inte kunde ha hennes hos mig. Han tog väl om henne och de fick sällskap båda två.

Men saknaden är lika stor för det. Hela året har varit stort av dåligt samvete för jag inte kunnat lösa så hon kunnat bo hemma! Planen var att lösa det. Och nu kommer hon aldrig mera hem! ;(

Önskar det gick att vrida tillbaka tiden, då hade jag aldrig lämnat dig älskade Klara! Hoppas du har det bäst i himmelen och så ses vi! Puss & Kram

Aurora aka "Klara"

Kategori: Allmänt

Älskade katt vad du är saknad!
Hjärtat värker och jag hoppas att du i himmelen har det bäst! <3

Nyhetsmorgon

Kategori: Allmänt

Få bra saker är bra på morgonen och en av de få saker jag gillar är att vakna till nyhetsmorgon!

Kaffe, dusch, promenad, jobb står på schemat idag.

Hur vaknar ni bäst?!

Färdig!

Kategori: Allmänt

Blev två överfulla Ikea kassar med kläder som inte längre får bo hos mig! Så skönt att kunna hitta det man söker när man öppnar garderoben.

Ska ta och duscha av griskroppen och leta upp en bra film för att bädda ner mig i sängen och bara vara!

Här har ni resultatet, så mycket bättre?!

Återstående

Kategori: Allmänt

Bara resten kvar då :/
Haha roligare har man ju haft om vi säger så;)

Sakta men säkert

Kategori: Allmänt

Börjar ordna upp sig nu!:)

Garderob-Rens

Kategori: Allmänt

Hmm, kan det bero på överflöd av kläder att det inte varade länge att ha den städad? Att det ska vara så svårt!
Ska ta tag och rena nu. Ska in i 4 olika kategorier;
Behålla
Förvara (sommarkläder ex)
Säljas
Skänkas

Blir spännande. Och såska en ny regel införas; Ett plagg IN = ett plagg UT! Annars lär det inte dröja länge innan det ser ut så här igen;

Nya lampan

Kategori: Allmänt

Från Ullared för ynka 139:- och den gör sig så bra i sovrummet. Även orkidéerna är från Ullared. Mycket prisvärd shopping! :)

Vad tycker ni om lampan?

Oordning

Kategori: Allmänt

Såg att korten från Ullaredstrippen hamnat huller om buller och det blev dubletter. Jaja så kan det gå!

Vaknade för en timme sen, skönt att jag gick sova ut ordentligt för inatt var det riktigt jobbigt att vara vaken då jag gick upp redan vid 14.00 igår. Måste vara nya sängen! Såå skön är den. Här är en bild, den är runt 1 meter hög nu! Snyggt! Och så mycket bredare! :))

Ska bara slappa nu och käka lite mat innan jag börjar kl 22.30!

Helltrain

Kategori: Allmänt

Gamla godingar är bäst!

Jobb time!

Kategori: Allmänt

Sitter på jobbet nu. Är inte den piggaste. Inte riktigt återhämta mig efter heldagen på Ullared! Shit, vad tid de tog att vandra runt där inne. Och hade jag vetat vad fina lampor de har där så hade jag lätt tagit med mig flera tusen till. Fick i alla fall bli en lampa till sovrummet som är väldigt fin! Svårt att få tag på lampor hem - enda att välja på är typ Ikea och det ska de inte vara!

Fick en hel del med mig hem igår och alla julklappar klara. I alla fall till de små. Och jag höll mig inom budgeten på 2500:-, fast jag lätt kunde överskrida den med diverse saker. (som lamporna)

Nåja, kommer säkert fler tillfällen :)

Hade en bra kväll med trevligt sällskap på besök ikväll. Så bjöd på te och färskt bröd med flera olika goda pålägg och så klart mycket skratt. Är så otroligt tacksam för mina vänner! Ni vet den där känslan man kan få ibland när det gäller familj, vänner, kärlek, när man är otroligt tacksam och lycklig över att de finns i ens värld?! - så känns det idag!

Ska göra lite nytta nu. Här får ni kort från igår på Ullared;
1. T, han var den enda riktigt rutinerade Ullared shopparen med BÅDE snöre och plastpåse på kundvagnen!
2. Jag fick en trött tjej och mysa med under shopping turen - MYS!
3. Belöning efter 8 timmars shopping! :)

Gissa vart bilden

Kategori: Allmänt

Såg att mitt mms-inlägg igår kom fast utan bild. Så här är bilden en dag sen;

Härligt !!

Kategori: Allmänt

img_6950 (MMS)

Härligt !!

Gissa vart

Kategori: Allmänt

Gissa vart

Road Trip

Kategori: Allmänt

Igår vart det Ikea och en ny säng. Mycket bra! Ska visa i morgon. Just nu håller jag på att snyggar till mig. Ska strax sätta mig i bilen och åka ner över landet. Ha en bra dag!

Full Rulle

Kategori: Allmänt

Vaknade 04.30 och var super pigg så fick tvinga mig själv att ligga kvar till klockan var strax innan 08.00. Vad ska man göra uppe så tidigt för?

Har hunnit med en promenad, tagit tvätten, fixat en massa små saker som skjutits upp för länge. Nu är det gjort. Ska ta en dusch och snygga till mig, har ett uppdrag som ska utföras idag ;)

Har ni haft en bra start på dagen?

Lila Manikyr

Kategori: Allmänt

Varför vara som alla andra när man kan vara annorlunda?:)

Inte gjort manikyr på länge (märks på ojämnheten) så spexa till det med lila tippar. Nice tycker jag!
Ni då, vad tycks, eller är ni orginalare, att det ska vara vita tippar?

SkoMania

Kategori: Allmänt

Ännu ett par till samlingen. Föll för den för flera månader sen och slog till nu när de var på rea ;)

De sägs att platå kommer bli inne igen så kul att man hänger med på ett hörn lite grann!

Köpte en storlek större så de får plats med tjockare strumpa i. Är ju ändå en tygsko. Plusset med klacken som är 4-5 cm hög är att man klampar runt över snöslasket. Det gillas!

Vad tycker ni?

Underverk

Kategori: Allmänt

Har nog aldrig varit så lycklig över en promenad som idag. Blev en långpromenad på en timme bara för att. Härligt, känner mig supet pigg nu. Passade även på att hämta ut ett paket på posten:)

Ska käka frukost nu och sen öppna;

Tisdag 8 November 2011

Kategori: Allmänt

05.30 vaknade och var pigg som en lärka! Härligt, och nu börjar det ljusna på ordentligt ute. Känns bra med en ledig dag så mitt sinne får ordentligt med ljus för ny energi. Hela förra veckan bestod ju av nattarbete - inget ljus där inte.

Nu sveper jag kaffe och laddar för en morgon promenad! Som jag längtat efter det - är en skön känsla att bara få lyxen att v ute när det är ljust!

Hoppas allt är fint med er. :)

Kill Me

Kategori: Allmänt

Okej inte riktigt så illa men är såå trött. Har 4,5 timmar kvar innan jag slutar och har 3 ledigt. Ska bli skönt! Har jobbat 24 av 26 dagar så det börjar kännas. Men är snart i hamn nu :))

Hoppas allt är fint med er!

Söndag

Kategori: Allmänt

Sjukt, vill tro att det är måndag. Sen jag började på nya jobbet så är jag verkligen dagvill. Ibland är jag en dag efter eller som nu, en dag före. Men aldrig är jag inne på rätt dag. Hehe.

Gör näst sista natten innan 3 dagar ledigt. Har jobbat hela veckan förutom fredag natt och det känns. Vaknar när det är mörkt ute. Enda ljus sinnet får är när jag går hem från jobbet på morgonen och det är inte många minuter.

Men skönt att 1/3 av lön är inarbetad efter denna veckan :)

Bowling

Kategori: Allmänt

Kom 3:a iaf ;)

Present

Kategori: Allmänt

Från arbetskamraterna :))
(En sen födelsedagspresent, bättre sent än aldrig)

David Batra

Kategori: Allmänt

Han var vårt lördagsnöje nu på lördagen som var. Så bra. Och snacka om att 90 minuter tog slut snabbt! Mycket skratt blev det! Tårarna sprutade både två och tre gånger :)

Efter det fick det bli en öl och lite mat på Pitcher's. Och den öl smakade underbart! Det gör så mycket att man inte dricker så ofta! Vi skuttade glada vidare till Harrys för att möta upp de tre fulla muskutörerna, den ena fullare än den andra. Hehe, frågan är ju vad de fick serverat i dryckesväg på travet de hade varit på innan. Vart kul där med dem ändå. Shit happens!

Tackar mitt sällskap för trevlig kväll!

(Bilden visar TVÅ minuter, haha, internt skämt efter jag fick ett ragg inne på Pitcher's)

1 november 2009

Kategori: Allmänt

Nu äntligen fungerar mitt internet på telefonen! Har krånglat i en veckas tid. Och att starta datorn har jag varit för lat att göra.

Hur som helst så var det den 1 november för 2 dagar sen. Och det betydde att det är 2 år sen som jag la av med snusen. Det ni. Och 3,5 år sen jag la av med att röka! Det ni!!

Har rökt en gång sen jag la av, det var förra sommaren när lyckades bli aprak fuller. Samma med snusen - 2-3 ggr på fyllan. Bra odds va:) inte det bästa med dålig karaktär men man lever ju bara en gång;)