Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Som en boll . . .

Kategori:

. . . Kommer jag tillbax till dig. Haha nu börjar magen allt knaka på ordentligt! Inte länge kvar till det är dags att få hem krypet. Jag både vill och inte vill. Har en massa måsten som ska bort innan men samtidigt hur mysigt är de inte med en liten. Var ju och snosa på syrran "lilla" häromdagen och längtan efter krypet blev större. Bergodalbana kan man kalla att känslorna åker. Upp och ner från ena dagen till den andra. Eller minut från minut är nog mer rätt. Haha. Ska göra mat till <3 som överraskning efter en dag på jobbet. Tror det kommer uppskattas!

Kvalitetstid

Kategori:

Bland det bästa som finns är nog egentiden - kvalitetstid med sig själv! Sov som ett barn inatt och ännu bättre efter att <3 åkte till jobbet vid 05.00 i morse. Vem klagar på hela sängen för sig själv! Hehe. Försöker vakna till liv genom att tvätta och greja lite - går sådär. Tur att man får ha slöa dagar ibland!

Drömmar

Kategori:

Något som jag uppskattar med mina nära är möjligheten att få drömma och då menar jag drömmar stora som små - det finns inga begränsningar. Bara att låta tankarna fly iväg och måla upp en bild av hur man vill ha det i framtiden. Hur ska man kunna nå sina drömmar om man inte drömmer om dem. För man behöver dem för att ha ett mål. Igår var det drömmande som ligger ca ett år fram i tiden. Hur härligt som helt och kunna måla upp bilden hur man vill ha det för att veta hur det ska vara när målet är uppnått! Dröm på! Det är bland det bästa som finns - det finns inga gränser!

BABY lycka

Kategori:

GRATTIS till L&M som fick sin knodd igår! Hur mysigt som helst! Åh det är så man längtar en massa efter sitt eget kryp. Grattis igen och hoppas allt gått bra!

Full rusch

Kategori:

Vilken dag! Ligger hemma med matkoma efter ha gjort godaste hopkoket - det smakar alltid bäst! Var iväg som sagt och träffa AS. Blev en timmes promenad med lunch ute i solen som avslutning. Därefter kom svärmor på besök och sen åkte vi iväg på att besöka syrran. Guud vilken goding! En liten tjockis. Vill ha min egen bebis nu! Hehe. Fick även träffa lite av släkten som man inte ser allt för ofta och även besök från Stockholm. Med andra ord en bra dag! Ska bli skönt och vila maten nu innan dags för ett ryck i barnrummet.

Söndags mys!

Kategori:

Idag blir det en ovanlig söndag. Ska snart iväg för en söndagsfika på alsters herrgård med AS! Vi har inte setts på ett par månader nu, tiden flyr ju en hela tiden. Så ska bli SÅ kul! Efter det har AS en plan om att ta med mig på promenad. Så håll tummar och tår att jag inte kolavippar på vägen. Hehe. Sen kommer svärmor idag efter att travet har varit, tydligen så ska pållen kvala idag. Haha rena grekiskan men lite koll får man nog skaffa sig när svågern håller på med det. Men än begriper jag inte det roliga/intressanta med pållar som springer runt i en bana. Det kanske kommer! Och slutligen ska jag iväg och gulla med bebis! Eller bebis, 4,8 kg klump passar bättre, haha. Nej då men ska bli kul å se senaste tillskottet i familjen deras! Har ju snart gått en vecka sen ankomsten! Ha en toppen dag!!

Andningssvårigheter

Kategori:

Alltså igår hände något som var obehagligt. Som tur är det bättre idag! Det som skedde var att krypet tryckte upp mot lungorna såpass mycket att det var jätte tungt och andas! Var jätte obehagligt för det höll i sig ett par timmar, fick sitta och ta djupa djupa andetag för att få ordentligt med luft. Tur det är bättre idag som sagt! Ska fortsätta greja idag, hade inte funkat om andningen inte var normal igen. Hoppas verkligen att det är "normalt" och hör till när man är på tjocken!

Svettigt värre

Kategori:

Satt ute i solen i 20 minuter igår. Mer orkade inte kroppen: se själva, haha. Fräsch tjej! Var vaken till 03.00 i natt, greja en massa i badrummet/pannrummet. Speciellt pannrummet där allt "skit" har blivit inkastat mer eller mindre. Men nu är det kliniskt rent. Alltid gott när det går åt rätt håll! Ska snart rycka tag i dagen och köra vidare med allt som behövs. Så det händer något!

Som alla andra

Kategori:

Igår var det dags för en makeover av mig själv. Allt för att vara som alla andra, för det är ju det livet går ut på!

Tapetval

Kategori:

Blev en sväng in på colorama för att leta tapet till krypets rum. Tänkt mig en fondvägg och vill ha en neutral tapet men ändå en barn tapet. Valet står mellan dessa; Är mest sugen på den med färg. Skulle matcha rullgardinen bäst!

Hot hot hot!

Kategori:

Normalt kl 8.00 i slutet av juli? Okej att de är solvägg just nu men aldrig varit med om det innan. Sjukt!

Jordgubbar

Kategori:

Åh vad gott jag sovit! Kärleken jobbade sin första natt efter semestern och det betydde att man fick sova en HEL natt. Annars vaknar man minst en gång per natt utav att kärleken är uppe å ränner, tar plats i sängen eller snarkar! Fy vilken lyx att vi är tillbaka i de vanliga gamla rutinerna :D Ska bli intressant och se om han blir galen på att jag alltid är hemma. Är ju ombytta roller. För idag är börjar ledigheten som ska vara året ut! Nu börjar pantertanter. Sen ska det bli en promenix!

Färglös

Kategori:

Trött på ljusa slingor. Blir spännande och snart få se resultatet!

Finns inga dåliga lösningar

Kategori:

Tydligen kommer hantverkarna tidigt i morgon igen. De var här strax efter 08.00 i morse. Och man löser det så man slipper gå upp med att tejpa upp katt luckan så el sladden kommer ut och missarna kan gå ut och in utan problem. Vem sa att det inte finns lösningar på allt;)

Tionde gången

Kategori:

Det 10:e syskonbarnet kom till världen för en timme sen! Alltså blev jag moster för 8:e gången. Så mys! Kan bara hoppas på att de slutar avla av sig nu. Hehe. GRATTIS till syrran med gubbe!

Svullen & sjuk

Kategori:

Fick sjukanmäla mig så sista passet blir inte gjort. Känns fördjävligt! Men fick strikta order av kärleken att stanna hemma. Inte bra för krypet och jobba om man har feber och är svullen. För det har jag varit i två dagar nu. Får hoppas det ger med sig! Från det ena till det andra. Ska försöka göra lite nytta idag - för nu kan man dra igång med större projekt för jag är ledig resten av veckan, nästa vecka är det semester och därefter går jag hem för jag är på tjocken. Faan vad nice! Hoppas allt är bra med er och att livet rullar på åt rätt håll!:)

Galet

Kategori:

Min rygg går snart av. Shit vad ansträngande det är och jobba nu förtiden. Tur det snart är över! Var inte så jätte piggelin i morse när jag vaknade av att kärleken min var uppe och glodde på tv 8.30?! Sen när blev han morgonpigg efter en ute kväll. Han som vanligtvis brukar vara döende ett par dagar efter. Hehe. Men kul med överraskningar vad de än må va. Ska göra ett ryck och bocka av lite måsten på "att-göra-listan" innan jag ska lämna bygget.

Ute på äventyr.

Kategori:

Harrys bjuder på bra grejer!

Lördagens bästa!

Kategori:

En liten udda "hobby" är att varje dag framförallt lördagar är att läsa döds annonserna. Wierd I know! Men gillar och kolla vilken årgång det kolar vippar mest utav. En annan sak är att krypets namn kommer från en dödsannons - är flera år sen men namnet var så fint så att "Japp, det ska det vara!" Vem har sagt att man måste vara som alla andra ;) Godmorgon föresten!

Snyggaste outfiten!

Kategori:

Ibland överträffar jag mig själv! Hehe.

Kvällspyssel

Kategori:

Verkar som energin kommer strax före läggdags. Fick ett ryck och bytte gardin, satte upp hyllor och dopa i ordning i badrummet. Älskar mina små glasskålar. Speciellt den näst till vänster, fynd från en loppis runda i våras! Men nu blir det definitivt sängen! Godnatt!

Rapportering

Kategori:

Är sjukligt trött mest hela tiden, måste vara sviterna efter helgen. Eller så är jag ärligt på väg att bli sjuk, ligger 0,8 över "vanlig" temperatur. Återstår och se i morgon hur kroppen och själen mår. Har åstadkommit byte av dörr i badrummet ikväll i alla fall, och vilken skillnad! Att så lite gör så mycket! Nu blir det att äta och sen sängen. Behöver all sömn som går, tydligen sover jag dåligt på grund av kickboxaren i magen. Inget jag själv märker av mer än att jag vaknar till smått när jag vrider mig. Men enligt <3 så sparkas det hej vilt i magen på nätterna. Bra och veta!

Överraskning

Kategori:

Åkte till bm förut och fick en överraskning när snickarna stod på gården och var på g att dra igång. Tur att det är ljust ute, annars hade jag nog skete ner mig! Men nu är bygget på gång och strax ska jag få höra <3 och mäta sf måttet. Sen borde jag åka och tvätta bilen, katterna verkar tro att den är deras nya hem. Den är lixom inte blå längre utan grusvägsdamm-färgad med tass och ligg avtryck. Tjusigt va;)

Sliten

Kategori:

Slutade jobbet i morse så åkte direkt hem och ställde mig i duschen, sen blev det två timmars mys med katten i soffan, eller skrämde henne efter typ 30 minuter genom att sömn rycka till. Synn! Upptäckte nät jag kom hem vad nöjd med färgvalet på huset jag är! Vad det blev mer tyngd på huset än innan! Me like! Nu ska det bytas gardiner och förhoppningsvis blir det mat snart!

Smirnoff the Ninja!

Kategori:

Snygg sov stil ;)

Full fräs framåt

Kategori:

Shit, efter 35 h på jobbet vet jag knappt vad som är fram eller bak! Ska strax lägga mig, börjar en timme tidigare i morgon än planerat plus att det är natt pass. Sen är jag äntligen ledig i 4 dagar! Hade en bra dag på jobbet, var ut å såg hela Hammarö och sen bar det av mot Forshaga och kolla för att landa ute på skutberget för en glass och kaffe! Inte helt fel! :)

Tröttmössa

Kategori:

Är inte riktigt pigg för ytterligare 13 h på jobbet. Men ska inte klaga, 4 pass kvar sen LÅÅÅÅNG ledigt! Vet ni vad? Den här sommaren är ingen sommar! Så jag är glad över att jag valde att bara ta en veckas semester. Och jag hoppas ju att de hinner bättra på sig vädret innan dess. (har v 31) Ska göra ett ryck nu så det blir ordning på torpet!

Obegripligt

Kategori:

Något jag inte kan eller någonsin kommer ha överseende med är hur folk kan tycka det är okej att de får lön när de INTE sköter sitt jobb! Tacka faan för semester snart!

Öl & grill

Kategori:

Fått besök så nu blir det grill, öl och tjöt! Härligt med sommar!

2 inom loppet av 10 minuter

Kategori:

Hann inte rulla mer än några hundra meter innan vi stod still igen för ännu en broöppning! Har ju haft roligare saker för mig!

MMS

Kategori:

Funktionen fungerar tydligen inte. Men fick mig ett gott skratt när jag skulle kolla gravid appen i morse som visade;

Inga radbryt

Kategori:

Tydligen försvinner texten vid radbryt eftersom det fick bli två inlägg. Allt funkar tydligen inte som den ska än! Ska snart få lite godis levererat - är ju Lill lördag och när man är på tjocken är det det roligaste man får synda med ;D

Energi slukare

Kategori:

Har en riktigt "depp" dag idag. Är så innerligt trött på människor som pratar en massa men som gör så lite. Vad är vitsen med att prata om planer mm som de vill hitta på om de ändå inte hör av sig för att driva igenom dem?! Något som jag gjort senaste åren är att sålla ut och spara mina guldkorn till vänner! Även om det finns några få relationer kvar som gör det gör för "ont" att göra slut med. Men en vacker dag ska de också ut. För det finns ingen anledning varför man ska ha relationer som inte ger & tar bra energi! Tror ni vet vad för sorts relationer jag menar - sånna som man håller fast vid "bara för att". Inte heller vill man vara "elak" och göra slut fast det kanske gynnar båda parter! Önskar fler människor kunde tänka så! Hellre Några få RIKTIGA vänner än många YTLIGA bekanta!

Besvikelse

Kategori:

Skrev ett mils långt inlägg nyss och när jag skulle plublicera så var texten borta! Hur störande?! Så följande text blir ett "plagigat"

Äntligen

Kategori:

Nu funkar appen igen. Får hoppas mms funktionen funkar den med! Hoppas allt är bra med er. Ska njuta av solen nu. Får passa på eftersom den lyser mer med sin frånvaro än närvaro denna sommar vekar det som!