Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

65 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Kom iväg fast jag inte hade lust. Någonstans under dagen tappade jag suget?! Blev lite över en timme - wellness systemet var dock inte igång så vissa övningar uteblev för de är nya och inte ligger inlärda i hjärnan! Kändes hur gott som helst efteråt. Hoppas jag är taggad för ett pass till morgonen för måste komma iväg på morgonen. Att träna på kvällen är inte min grej. Morgonträning ger energi för resten av dagen!

Dagens PLUS;
Att löpträningen ger resultat

Dagens MINUS;
Träning på kvällen
Welness systemet var urfunktion.

Nu är det bara att blicka framåt och leta ork/lust för att fortsätta kämpa!

Bevis!

Kategori: Allmänt

img_0729 (MMS)

Om man har så blöta fötter efter en timmes träning så man lämnar fotavtryck - då behövs inga ytterligare bevis på att jag sliter järnet!

Belive

Kategori: Allmänt

Tacka faan för att det är ruggigt varmt. Jag gillar värmen, det gör jag. Men att från ena dagen vara sisådär med noll hopp om värme och sommar till att bli en dag men väldigt mycket värme är inte så jävla rockigt. Bara pang boom! Det ska ju öka gradvis tills det helt plötslig är sommardagar. Men som alltid får man inte som man vill!

Bäst att njuta medans det är fint - man vet inte vad morgondagen bär med sig!
(Plus det är grill väder idag - kurr i magen!)

ID bare mineral

Kategori: Allmänt

Var in och fick en gratis sminkning i samband med att jag köpte start kittet. Bra produkter för min hy - märktes tydligt att det är något som kommer att funka! Har ju psoreasis som ställer till det i mellan åt. Fick även en fin komplimang av sminköses - att jag har en väldigt jämn och fin hy - hade inget annat än mascara när jag kom dit. Alltid humörhöjande att få en komplimang :)

I'm happy!

Tysta vrån

Kategori: Allmänt

img_0901 (MMS)

Jag är en människa som uppskattar att få vara i fred och ha det tyst runtomkring. Skulle inte dö av att inte ha sällskap på ett par dagar. Dock funkar det kanske inte alltid att man får vara i fred så länge men egentligen vill. Därför uppskattar jag denna platsen ännu mer - för den är MIN och bara MIN, här kan jag filofisera i fred!

Mys!

Kategori: Allmänt

img_7513 (MMS)

Mys!

Forever

Kategori: Allmänt

Är taggad inför träningen - laddad extra mycket nu med kaffe och pepp. Ska strax röra mig till M, sen behandling och efter det får jag bränna lite fett och bygga muskler - I like!

Nya löparskor borde investeras nu när det är så fint väder ute - så man kan utnyttja naturen. Önskar det var fint väder året runt !

Ryggläge

Kategori: Allmänt

Ska snart inta ryggmärg i sängen! Är så taggad inför i morgon så det finns inte! Men ska kolla upp om jag får sällskap i natt eller inte. Kan vara lite mys sådär efter en ensam helg!

Fick nyss sms från Suzie Picant - spa-salongen i stan. Och det är tur de har den tjänsten att de skickar ut påminnelse om bokad tid. För i morgon ska jag dit och få må lite gott:)

Och förbi M för att plocka upp mina saker som jag fortfarande inte haft tid att göra. Och men en gnutta sanning; så har det glömts bort lite. Så kan det vara!

3 bra ting!

Kategori: Allmänt

img_8262 (MMS)

Testade mitt nyinköpta Loreal schampoo+balsam och jag är SÅLD! Okej att jag vetat om att det är värt pengarna men jag köpte ju Bed Head för någon månad sen - det var värdelöst - ville göra slut på det men insåg att det skulle ta år och dar. Det är ju inte de små flaskorna. Flaskan i mitten på bilden är MATRIX solutionist - ett schampoo som är en investering - det tr bort mineraler & klor mm som finns i vattnet. Ett bra komplement helt enkelt. Även deras silverschampoo är att rekomender för den som är blondin:) Man förlorar aldrig på att investera i ett bra schampoo+balsam.

66 days to go...

Kategori: Fitnesszilla

Jobbat hela dagen så någon träning har inte hunnits med. Så i morgon brakar det iväg för nya omtag. Är riktigt taggad nu:)

Long beach

Kategori: Allmänt

Då är födelsedagsresan betald. Wiooo! 5-stjärnigt hotell med all-inclusive. De har även 8 rutchbanor på hotellet i anslutning till poolen! Hehe här ska man leka barn. Tycker det blev ett rimligt pris för resan. Hoppas bara på fint väder också:)

Rast i solen

Kategori: Allmänt

img_8310 (MMS)

Man får utnyttja tiden väl när man annars är instängd i ett hus från morgon till kväll.

Finner inga ord ...

Kategori: Allmänt

Går inte med ord att beskriva hur jag känner just nu. Hur beskriver man sorg? Skulle bli en hel roman om jag försökte förklara den sorg, den känslan jag har inom mig nu! Fuck!

Pustar ut

Kategori: Allmänt

En liten vila innan det går i 380 igen. Har en dålig dag idag - eller i alla fall inte den bästa dagen i mitt liv idag. Hoppas de vänder och att klockan slinter på och så jag får gå hem från jobbet:)

Återkommer.

Veckans träning

Kategori: Fitnesszilla

Veckan som varit har gått bra. Dock de senaste 3 varit vilodagar - idag var inte planerat men haft en urusel dag så blä. Har suttit och lagt upp kommande veckas träning. Tror att det kommer gå bättre denna vecka. Måste peppa mig själv - är ju inte länge kvar tills vi drar till LONDON och kort därefter fyller jag år. Sen efter det bär det av igen. Och man vill ju inte se ut som en blobb. Kolla på kort från SPANIEN, när jag var där i mars. Det är inte OK att vara så fet som jag är nu! Inge illa menat mot någon - alla är fina precis som de är. Men det här är INTE min kropp. Förstår inte hur jag lyckas vara så destruktiv så jag lät det fortsätta så resultatet blev en blobb!

Jag är otroligt glad & lycklig över att livet är helt annorlunda idag och att allt lägger sig på rätt köl. För det behövs! Och jag kommer snart få de resultaten så det syns både på insidan och utsidan att jag mår BRA! det gör så mycket hur man har det runtomkring för ens resultat - och detta är något jag måste laga omgående!

Kan ju lugnt konstatera att det inte blir någon BEACH 2011, så sätter hoppet till semestern!

Energi boost

Kategori: Allmänt

Har vart lite duktig och gjort ett ryck här hemma. Klarar inte av när saker inte är där de ska. Fast det fattas energi i min kropp så MÅSTE det plockas i ordning innan sängläge. Mardrömmar annars ju! Hehe. Ska bli skönt att komma iväg och jobba i morgon. Sen lång ledigt igen innan schemat rullar på någolunda bra - blir knäpp av all ledighet, är ute min grej riktigt, 2-3 dagar är ok, sen bär det utför. Blir bara trrött och slö och även vrider på dygnet. Vakna 12.30 idag - skulle vara på middag klockan 13.00. Som på beställning.

Ny vecka i morgon = nya tag. Hoppas även på superduper väder under veckan.
Nä, glo lite mer på dumburken innan sängläge så man energiboostar ordentligt så KANSKE man hinner med en träning innan jobbet.

67 days to go ...

Kategori: Allmänt

INGEN BRA DAG!

Har en ledsen dag så träningen har fått lida och tröstätningen har varit ett faktum!

Svensk seger

Kategori: Allmänt

ELITLOPPET 2011 vann svensken som inte ens skulle varit i final. Och snacka om en rejäl thriller avslutning. Sa bara "poff" så kom en glugg och chansen att ta sig ut var där - det resulterade i att de flög fram mot täten och slutligen vann med knappt ett huvuds längd! Ja, det var verkligen en häst med krut i!

Elitlopp

Kategori: Allmänt

Finalen i ELITLOPPET går av stapeln strax. Vi sitter här och väntar med spänning.
Heja, heja!

Tack bock

Kategori: Allmänt

GÄSPNING!
Nu blir det sova. Annars kommer jag vara ännu slöare i morgon än jag varit hela den dagen. Och det går ju inte! Ska ju iväg på morsdags firande bestående av middag. Tjoflöjt! Sen måste jag se till och komma iväg till gymmet och få bort allt det onyttiga som kommit i kroppen denna helg. Fy får ångest vid tanken på de! That's life!

Får hoppas på en piggare själ i morgon.

Duedate

Kategori: Allmänt

Nyss sett den filmen. En riktig skratt film om man har lika torr humor som jag;) Ligger för ö ritt nerbäddad i sängen och är SÅ trött. Äter lite ostbågar och dricker lite cola också. Bara för att jag kan :)

68 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

VILODAG kallas även denna dag. Har jobbat 10 timmars skift idag. Så blev en latis-matis-dag idag! Lite ångest för det men nya tag i morgon :)

Update!

Kategori: Allmänt

Är i livet & inge bakis efter gårdagen!

Har jobbat sen i morse och verkligen inte haft tid för detta. Men med rast har man tid:) Längtar tills jag slutar, då är det hyra film och krypa ner under täcket som gäller! Är inge dålig efter igår men otroligt seg! Och det bara kom nu poff så där huxflux.

Hade jätte trevligt igår! Kvällen börja ju sådär med en sen kollektivbussjävel! Men till slut kom jag hem till ******* där jag fick en p12:a rätt i handen som välkomst drink. Den smaka mums fillibabba den! Haha! Dock blev det bara en, skulle ju jobba idag. Men öl funkar ju lika bra det:) Efter några timmar så drog vi ner till staden - tanken var att vi skulle käka men blev inte riktigt så. Hamnade på Pitchers, kände att ett smart kort är att äta något. Friterad färskpotatis med aioli fick slinka ner och det funka fint fint!

Ja, de 2 mms-inläggen från igår talar väll om en del om hur det gick senare. Haha, fasonen vad kul vi hade och vad mycket skratt det blev. En resa till Paris med alla spikades även - KUL! Kvällen var över förväntan bra! Dock strax efter 01.00 var det och tänka på refrängen plus jag var tvungen att få MAT - inte ätit sen lunchen då det blev sushi, ja om man bortser från potatisen på Pitchers. Så smet in på Subway på vägen hem. Namnam!

Tack alla för en otroligt rolig och trevlig kväll!

Skål hej!

Kategori: Allmänt

img_7369 (MMS)

Skål hej!

Namnam!

Kategori: Allmänt

img_8946 (MMS)

Namnam!

Små, små, små ...

Kategori: Allmänt

Saker kan irritera vääldigt mycket.
Just nu i min värld när man är duktig & åker kommunal - så är bussen sen men 20 minuter. Och det innebär ju att jag blir 20 min sen. Förutsatt att den kommer på den nya utsatta tiden! Blää!

Ajöken ajö'

Kategori: Allmänt

img_3331 (MMS)

Föll pladask för denna skjorta från Espirit. Mycket bra!

69 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

VILODAG kalls denna dag.
Så försöker släppa tanken på att inte få träna och att jag ska på middag ikväll och ha kul med go mat och en massa skratt:)

I'm

Kategori: Allmänt

Sitter och har det tråkigaste kvar när man ska iväg någonstans; väntan! Hehe. Ska inte dra än och jag är redan redo för att ta dagen med storm! :) hungrig är magen fast ingen ide att tillfredställa den - ska ju få lunch i form av sushi snart. Mums! Var länge sen så ska bli jätte gott.

Ska även göra en bestämning idag - hoppas hoppas de blir som jag vill - är säkert något som inte går vägen. Shit happens!

Återkommer!

Ett samtal senare

Kategori: Allmänt

Ska snart ta en dejt med kudden - kommer behöva all skönhetsömn som går inför i morgon. Känner redan av stressen, är ju ändå en del som ska hinnas med; hitta en kavaj inför middagen i morgon kväll, luncha, tid för ögon & brynfärgning, göra en beställning, lite samtal, försöka hinna andas, haha. Nej men känns som tiden är knapp. Ska möta upp fröken vid 11.15 och sen plöja igenom allt innan tiden för färgningen kl.14.15. Sen ska man bli som folk och infinna sig hos ******* klockan 17.00.
Inget att oroa sig för det nu men blir ju nervig att jag antingen INTE kommer hinna med något eller att hela dagen blir en enda stressbomb!

Mitt sällskap föresten, fick ett samtal - vips så satt man solo igen. Men gott och få sova nu snart som sagt!

70 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Dagens träning gick finemang ska ni veta! Avverka 1 & 1/2 timme och avsluta med intervall löpning i 20 minuter och såg ut så att spring 2 min & vila 1 min. Gick bra måste jag säga - ser ju resultat att jag kommer längre och längre för varje gång:))

Dagens PLUS;
Att det blev en 4:e dag med träning

Dagens MINUS;
Att jag priotera vin och mys i stället för sömn!

Har lite tränings ångest inför i morgon - det kommer ju inte finnas tid alls och när tempot är uppe så känns det illa att inte komma iväg. Men nya tag på söndag - då är det inget planerat. (ännu säg)

Man får vara stolt för det lilla - jag sliter så det sprutar svett om mig så faan att man tar en "liten" vila på 2 dagar nu! Har ju roligare saker för mig :)

Vin, popcorn & skratt! ;)

Kategori: Allmänt

img_9790 (MMS)

Vin, popcorn & skratt! ;)

Hallelulja Moment

Kategori: Allmänt

Jag gillar överraskningar! Och jag fick sällskap wiiiooo :)
Ville bara skryta lite att jag har en kompis ;)

Sällskapsjuk

Kategori: Allmänt

Efter bevikelsen med skorna så kom nästa besvikelse; jag blir utan sängsällskap i natt!
Det känns ju sådär, speciellt idag när jag är lite extra sugen på sällskap, så får väll nöja mig en kudde i vanlig ordning!
Går ju ingen större nöd på mig men det är ju alltid så att blir man besviken över något kommer det mer saker att bli besviken över. Ja ni fattar?! Och i morgon är de inte ens att tänka på att fixa sovsällskap, ska på middag & sen vankas det jobb på lördag.

Så nu har jag gnällt färdigt & tyckt synd om mig, haha! Keso & mango/hallonbär kanske?! :)

Besviken

Kategori: Allmänt

Blev en rejäl matkoma efter den portionen Lasagne! Vill sooova! Hehe.
Converse ballerina-skorna kom ju idag! Och snacka om att besvikelsen blev som en kall dusch! Beställde dem i storlek 37 - var in och testade ett par på Stadium för att vara helt säker. Var till och med nojjig för de skulle vara förstora då de som testades va liite "too big". Nu visade det sig att skönheterna som kom hem i storlek 37 = för små?!
Trodde att storlekarna var lika för alla Converse skor med tanke på vad stort märke och att det finns överallt! Men nej! Blir att skicka tillbaka dem. Att de finns att byta till större storlek är nog kört. De säljer ju som smör!
Ett tu tre & de är slut!

Full bulle

Kategori: Allmänt

Äntligen fått i mig mat - en rejäl bir lasagne! Och den smaka som Heaven! Hehe, ännu ett lyckat hopkok när jag improviserar. Blir en kopp kaffe nu, och sen ska jag öppna paket - mina Converse ballerina kom idag! Wiiio, hoppas de sitter som gjutet nu bara!

Pink Lady

Kategori: Allmänt

img_1715 (MMS)

Kände mig extra girly idag så körde på en rosa outfit idag! Efter 1 & 1/2 timmes träning känner jag mig odödlig! ;)

Lets go!

Kategori: Allmänt

img_5229 (MMS)

Smörat på mig skorna & redo för ett grymt pass!

Pick & Pack

Kategori: Allmänt

img_7795 (MMS)

Ska till gymmet nu. Trodde det var varmare ute - solen lyser så fint och de ser så vart och inbjudande ut. Tills man kommer ut utan jacka och inser att de blåser ganska bra. I alla fall här där jag bor. Som sagt ska vara hurtig en sväng nu strax.

Mu mu

Kategori: Allmänt

img_7048 (MMS)

Myssockor! Visst är de söta? :)

Sömn

Kategori: Allmänt

Finnns det något som är bättre än att ha en lång skön sovmorgon? Tror inte det!

Tack å bock

Kategori: Allmänt

Nu är det strax störtdykning ner i sängen. bara en busstur kvar! Som jag längtar!

Haft en bra avslutning på kvällen men balkonghäng och en jävla massa skratt ;) det tackar vi för! Tack!
En annan komisk grej från idag var att ...
Haha nu tror ja någon blev lite rädd, nej då. Men till poängen; fröken fråga om hjälp med att byta sitt tragus smycke. Visst, så förvarna om att de kommer ta emot så den hon hade innan var super smal. Tjii fick jag för det, ett tu tre och den var igenom. Även kulan bara klicka i hur smidigt som hellst. Så jag var ju så klart tvungen att berätta om MIN piercing i tragus som då aldrig vill ge med sig. För köpte ett nytt smycke för ett bra tag sen och kulan har varit orubblig! Gissa en gång vad som sker?! Där tar jag tag i piercingen för att visa vilken bestämt jävla kula jag har ... "Klick" så flög kulan av ?! Tyckte jag va kul då jag kämpat många gånger med att få av den! Hurray nu är den väck - så nästa projekt innan sängen blir att hitta det andra smycket och byta:)

Tack återigen för en bra kväll!

Så sant, så sant ....

Kategori: Allmänt

img_9909 (MMS)

Så sant, så sant ....

Törs ni?

Kategori: Allmänt

Det är en stadig ström av människor som trillat in och läser vad jag hittar på...
Nu undrar jag så klart vilka NI är, törs ni kommentera och berätta?
(Kommer bara vara jag som ser kommentaren)
Fega inte, är ju kul för mig och veta ;)

Vinprovning!

Kategori: Allmänt

img_7463 (MMS)

Dags att testa nytt rötjut!  Winemaker's Note; Chocolate, coffee & spice combine whit raspberries & blackberries in this Carmenere, Chile's very own grape.  Food Match; Perfect for tasty winter stews or grilled summer barbeques.  Jag & fröken är nöjda med valet;)

Depend no.069

Kategori: Allmänt

img_7385 (MMS)

Lackerar fossingklorna i denna härliga färg. Kommer INTE visa min fossing för ni ska förstå den läckra färgen. Så ni får helt enkelt lita på mig;) (Den är ljusare & mer metallic än på bildern)

Sverige & äldrevården

Kategori: Allmänt

Enligt dn.se, så lägger Sverige mest pengar på äldrevården?! Då undrar jag vad pengarna egentligen används till? Att bygga nya byggnader, nya löner till cheferna, IT-utveckling för bättre dokumentation osv??? Som egentligen är som att kasta pengarna i sjön. För det dras ner på personal så arbetsbelastningen ökar, det är mer förvaring på de äldre än att de ska ha ett så snarlikt liv som alla andra. För varför ska de som är chefer få bra löner - jag vet mycket väl vilket lass de drar och hur många bollar i luften de har. Men tycker det är fel att de som är på "golvet" och jobbar får ta skiten när en chef får för dig att så här ska det vara utan att veta ett skit. Och så är det de som håvar in en bra lön!

Varför satsas det inte mer på att anställa folk så de gamla får duscha mer än 1 gång i veckan, arbetsbelastningen på personalen sänks och på så sätt ökar både den psykiska och fysiska hälsan hos våra arbetsmyror ute i äldrevården. Det är tragiskt att läsa att mina skattepengar läggs där men att det inte resulterar i att de äldre får det bättre på sista vägen i livet.

För värdigt vill man väl leva när man har jobbat och slitit och ska ha det gott resten av livet. Inte förvaras som ett kolli utan själ med arbetande robotar utan känslor och åsikter!

Länken för mobil;
(http://mobil.dn.se/rss.jsp;jsessionid=D362F58E5791F9B4850194B55B829DEB.aldo4?rssid=8570441&item=http%3a%2f%2fwww.dn.se%2fekonomi%2fsverige-lagger-mest-pa-aldrevard-1%3frm%3dmobile&cid=8523271)

71 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Ännu en bra dag! Kom iväg till gymmet idag också, imponerad för idag kändes de som en dag där det är full rulle. Känns alltid bra när man priotierar rätt och verkligen tar sig tid. Dock blev det ingen löpning men en timme styrka är ju inte så illa pinkat;)

Har fått någon dille på smörstekta färska champinjoner. Blev en omelett på det, och ibland undrar jag om det inte är kock som är min dolda talat som jag borde ta fram och utveckla. Är sällan ens egen mat gör en svimfärdig för den är så god. Och tydligen lyckas jag klubba mig själv när jag improviserar. Har nog gått efter recept så få gånger att jag kan räkna upp det på en hand.

Ska peppa mig själv att ta mig vidare i träningen. Har beslutat att även fredag - inte bara lördag - blir vilodag. Vet inte hur jag ska hinna med allt som ska göras på fredagen annars. Och gå upp runt 6 för att verkligen hinna med allt är inte att tänka på. Då kommer jag ju somna på middagen senare på kvällen. Det går ju inte!

Dagens PLUS;
Att priotieringen blir rätt

Dagens MINUS;
Att tid för löpning inte fanns

Som alltid så är det bara att tåga på framåt! Jag fixar detta!

Färskt & smörstekt.

Kategori: Allmänt

img_0646 (MMS)

Är så förbannat gott!

Randig idag

Kategori: Allmänt

img_5449 (MMS)

Vet inte varför men randigt går aldrig ur modet - det känns alltid fräscht och snyggt. Nu känns det somrigt när de är mer vitt :)

Hello sunshine

Kategori: Allmänt

Fick en lite längre sovmorgon. Dock inte så mycket sömn under natten. Blev väckt precis när jag somnat in som bäst, och efter det gick det sådär med att sova. Men ny dag - nya tag, right?

Ska ladda för en tur till gymmet och så hoppas vi på att solen som utlovades kommer fram snart.

Attans !!

Kategori: Allmänt

Tappa mobilen i golvet för första gången sen jag skaffade den! = OTUR !! Detta betyder nu att den är officiellt invigd att tappa osv. Eller??!!

Får hoppas att de bara är en felbedömning. Men brukar vara så att har man väl tappat den en gång är porten öppen för fler gånger! Det är precis som man slutar vara överbeskyddande och slutar vårda sitt lilla "barn" ömt. Skumt men sant!

Oidientiferat sug

Kategori: Fitnesszilla

Som alltid när jag haft en natt med dålig sömn känner jag av ett grymt sug efter något att tugga på. Det är antagligen kroppen sätt att säga att energinivån är låg och att den vill kompensera med mat för att orka stå ut längre eftersom sömn är uteslutet. Valde att det fick bli en banan med keso. Är gott och nyttigt! :)

Promenaden gick bra om man bortser hur förbannad jag blev av att gå i motvind i 20 minuter. Är ju storm ute nästan! Tur det finns en skog man kan gå i, lite mer skydd med alla träd som dämpar vinden!

Haha

Kategori: Allmänt

img_8126 (MMS)

Tänkte visa att jag kommit i "ut-&-gå-skruden" men fick bara bevis på hur lortig min spegel är?! Ännu en sak till att göra :)

Ett ärligt försök

Kategori: Allmänt

img_9413 (MMS)

Till att få upp ögonlocken & så kroppen orkar med en promenad.

John Blund

Kategori: Allmänt

Blev hur trött som helst. Kanske inte så konstigt när sömnen i natt uteblev till största del och klockan ringde tidigt. Så i morgon hoppas jag på en sovmorgon - om än en liten en!

72 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Jävlar vad jag har slitit idag! Fy skam om man inte är stolt!

Började dagen med att träffa instuktören, behövde en uppdatering/förändring av mitt styrkeschema. Sagt och gjort! Sen började slitet på allvar, tog 2 timmar och en hel hink med svett innan jag nöjde mig.

Valde att köra intervall på löpbandet i 30 min som avslutning. Vart så klart dyngsur efter det. Men kändes otroligt befriande efteråt. All stress och många tankar sprang jag ifrån under den tiden :)

Dagens PLUS:
Att motivationen är kvar

Dagens MINUS;
Att stretching är förbjuden

Nu är det bara en promenad kvar. Spara på den lite, snabeldraken och tvätten kallar :)

Nöjd!

Kategori: Allmänt

img_7923 (MMS)

Borde kanske bli kock? :)

Dags för lunch!

Kategori: Allmänt

img_3152 (MMS)

Dags för lunch!

Lokalt

Kategori: Allmänt

Prognosen sa att det var risk för lokala regnskurar. Jo tack det kan man säga att vi har. Regna nyss så åkte 200 meter framåt, gissa; inget regn. Det är lokalt det!

Dagens bevis!

Kategori: Allmänt

img_3489 (MMS)

Inte bästa bilden men ett bevis på att jag sliter så svetten sprutar! :)

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

img_6095 (MMS)

Nu kör vi!

I väntetider ...

Kategori: Allmänt

img_0251 (MMS)

I brist på annat kul att fota om vad jag håller på med. Väntar på en sen buss, ska träffa instruktören klockan 10.00. Ska uppdatera mina övningar. Ta bort några och lägga till så jag tränar de ställen jag vill reducera; midja, mage, rumpa & lår :) Wish me luck!

73 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Dagens träning gick bättre än förväntat. Alla mål jag satt upp för att utföra idag hann jag med. Blev ca 1 & 1/2 timme styrketräning idag. Testa även löpträningen. Har nu ökat till 2 km på utsatt tid, och medelhastigheten har ökat från 7,5 till 7,7, alltså en förbättring. Känns jätte bra om man tänker på att jag inte kommit i väg till gymmet på 4 veckor:)

Hann med en promenad nu på kväll ingen också - Alltid rogivande när man får gå och rensa bort tankar & stress.

Dagens PLUS;
Vågen visade -3 kg
Resultat börjar komma
Motivationen är på topp

Dagens MINUS;
Konstig smärta bak i höften
Sömnrytmen är lite skev

Summan av dagen är bra. Jag hoppas det håller i sig med motivation tills dag 0 !! Fast får påminna mig om att ta små små steg istället för stora kliv emot målet. Risken är att jag tar ut mig och snubblar på näsan vid mållinjen!

Keso med banan & en kopp te, innan stört dykning ner i sängen!

Hurtig som få!

Kategori: Allmänt

img_0980 (MMS)

Satte på mig "styggo"-skorna för en promenad & passar på att lyssna igenom Lady Gaga - Born This Way

Lite gör så mycket!

Kategori: Allmänt

Ett litet snällt ord kan göra så mycket för en annan individ! Även att möta en leende Människa kan förgylla. Det smittar av sig.

Så gör en snäll sak om dagen, le när du möter någon, säg hej, håll upp dörren ... Beröm någon för deras insats på jobbet. Listan kan bli lång för vad man kan göra. Tänk på det!

Frisco hamburgerbröd

Kategori: Allmänt

Nyss tryckt i min en hemmagjord burgare - köpte Frisco's hamburgerbröd av den anledningen att de är så goda jämfört med de "vanliga". Så tummen upp för det!

Träningen gick bättre än förväntat när man inte tagit tummen ur och kommit iväg på ca 4 veckor! Ännu bättre kändes det när vågen visa -3 kg sen sista besöket. Humöret steg också när löpningen reulterade i bättre resultat än sist! Förstå lyckan! Men ska skriva ett eget inlägg om det senare.

Ville bara rekomendera Frisco's hamburgerbröd till hemmagjorda burgers!

Heja heja!

Kategori: Allmänt

img_7274 (MMS)

Syrran spelar bowling medan jag dricker kaffe & pratar skit :)

Återhämtning

Kategori: Allmänt

img_7488 (MMS)

Något som behövs efter slitet!

Bevis på hårt slit!

Kategori: Allmänt

img_6872 (MMS)

Resultat efter 1 &1/2 timmes slit :)

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

img_3617 (MMS)

Dags satt slita! Ordet är TAGGAD !!

Pollen

Kategori: Allmänt

Är inte säsongen över snart?!
Klev av bussen och blev snor tät i näsan på ett andetag! Inte OK!

Busstur!

Kategori: Allmänt

img_7451 (MMS)

Busstur!

God eftermiddag

Kategori: Allmänt

Vakna för knappt en timme sen. Kroppen ville verkligen inte sova igår. Tror den var närmare 5 när jag äntligen säckade fick ingen ro alls och de känns inte bra att dygnet blir snedvridet, får hoppas att trenden inte håller i sig så det är något som går in på rutin - att jag sover mycket eller vänder på dygnet på grund av sömnsvårigheter.

Återkommer.

En gråtande himmel

Kategori: Allmänt

Ljudet av regn för tankarna tillbaka då man inte var mer än 3 äpplen hög och sprang ute i gräset i sommarstugan, eller låg i hammocken och lyssnade på regnets smattrande emot taket. Lukten av sommarstuga dyker upp och det är nästan så man kan ta på alla saker som dyker upp i minnet.

Tänk vad lite regn kan göra med sinnena.

Persikor med grädde!

Kategori: Allmänt

img_4977 (MMS)

Svullo-Söt-Mat på söndagen!

Patent

Kategori: Fitnesszilla

Har kommit på en jätte bra idé för att öka tränings motivationen!

Ska kolla upp om hur jag ska göra för att utveckla detta och om det är en bra affärsidé. Det tror jag faktiskt att det är! Att ingen har tänkt på det innan. Haha. Vinsten är min! Kommer ju självklart INTE berätta vad det är. Men jag ska testa det i 73 dagar - just för så många dagar är det tills London! Man måste ha mål att se fram emot.

Åter till saken, jag kommer som sagt testa min uppfinning i 73 dagar för man måste pröva sina idéer fast man tror de kommer slå. Så önska mig lycka till !!

Tanken som räknas!

Kategori: Allmänt

img_8881 (MMS)

En bild säger mer än 1000 ord hur jag tänkte här va ...

Söndagsmys!

Kategori: Allmänt

img_1465 (MMS)

Vaniljglass invirad i pannkaka toppad med chokladsås! MUMS!

Tittut!

Kategori: Allmänt

img_9361 (MMS)

Var ute och åkte så damp fena ner framför ögonen! Men hur gullig får man vara, hihi! <3

Bekväma resor drabbar lokalanställda

Kategori: Allmänt

På dn.se;
Resor där allt är betalt i förväg, så kallade all inclusive-resor, innebär ofta hårda villkor för lokalanställda.
Hotellpersonal vittnar om orimliga arbetstider och ersättningar under minimilön, rapporterar SR:s Kaliber, som har talat med cirka 50 anställda. Några vittnar om arbetspass på 16 timmar per dag för 9 kronor i timmen.
Resebolagens all inclusive-resor slår också hårt mot det lokala näringslivet då turisterna gärna stannar på hotellet.


Av: TT Publicerad/Uppdaterad 22 maj 2011 kl 09.36

Jaha, kändes ju bra att läsa detta. Har ju en all-inklusive resa under bekvakning. Hade ju tänkt dra strax efter sommare för att fira allt bra som händer efter sommaren. Eller om det går käpprätt åt helvete så kommer jag bort från eländet. Men man ska tänka positivt så resan blir av för att fira! Tillbaka till ämnet. Känns ju halvdant att det påverkar andra att man vill vara bekväm (läs lat) när man drar till värmen. Låter tragiskt men tanken har aldrig slagit mig innan hur många människor det finns runt om en när man är på semester. Ganska vanligt att man tar saker för givet - man har ju betalat en peng för det. Frågan är också om just det landet jag ska besöka lider så av all-ingnidits resorna? För varför finns de egentligen om personalen har det dåligt? - förstå tankeställningen rätt nu?! Är ju ett land som är turist tätt. Speciellt vid den tid då jag ska infinna mig i landet. Och hotellet är ett 5 stjärnigt, och tanken på att ett hotell med den rankningen behandlar sina anställda illa känns väldigt långt borta. Eller så är det så att jag lever i min bubbla och vägrar tro på det dåliga. Men det säger ju emot standarden på hotellet. Hänger ni med på vad jag menar?

Värt att fundera vidare på. Ska kolla upp landet och se om det är någon nöd. För då kanske man ska ta och tänka om. (Har svårt att alla länder lider av dåliga vilkor för personal på all-inklusiv hotell)

Pannkakor med glass

Kategori: Allmänt

Frågan är om min övertalningsteknik funkar idag. Blev hur sugen som hellst på pannkakor med glass- lite choklassås uppå det? ;) Det är ju söndag så då är det OK att äta något mindre nyttigt. Pannkakor i sig borde ju va nyttiga, de innehåller ju mjölk och ägg ^^

Ska iväg till affären snart så håll tummarna att matkassen innehåller allt för tillagning av pannkakor med glass å choklassås :) Har en tanke om hur jag ska få upp energin och bli mer taggad. Ska fundera lite mer så kanske det kommer ett avslöjande om det hela senare:)

Ångestframkallande?!

Kategori: Allmänt

Läser alltid DN för att uppdatera hjärnan om vad som sker utanför min bubbla. Både igår och idag har det stått mycket om SOS-alarms brister. Folk har blivit nekade ambulans, inte blivit tagna på allvar, inte ens hemhjälpspersonal har kunnat påverka så ambulans skickas ut. Frågan är; Kommer man våga ringa 112 och säg "HJÄLP" när det väl gäller. Chansen verkar vara 50/50 om att hjälp kommer skickas ut. Tycker att det är skrämmande att personal som jobbar på SOS-alarm är så inkomptenta att de inte förstår allvaret. (Höjer glaset för de få änglar som finns på SOS-alarm)

Halvt som halvt känner jag ångesten komma. För tänk om, ja tänk om de inte skulle ta mig på allvar så jag får dö en plågsam, jävlig död helt ensam! Fy!

Smootihe

Kategori: Allmänt

Är helt såld! Kan dricka när som och hur som. MUMS!

Say yes to the dress

Kategori: Allmänt

Ett program som får på TLC som handlar om att blivande brudar ska finna den rätta klänningen till sin stora dag. . Blir grymt sugen på att hopparunt i en egen bröllopsklänning. Finns en hel uppsjö av klänningar i den butiken, alla är ju inte lika fina. Men tänk och få ha chansen att välja mellan, tror det är runt 2000 klänningar de har att erbjuda. Har redan min dröm klänning redo - haft det i ca 6 år nu. Och skulle den vara ett fiasko - allt som hänger på en galne är inte lika fint på - ja då ska jag till denna affären och leta :)

En blomma

Kategori: Allmänt

img_7746 (MMS)

En bild på en vissen/hängande blomma får beskriva mig just nu.

Dåligt med undergång vare här.

Kategori: Allmänt

Om det inte är så här livet efter känns.

Sen kanske de finns de som märker av undergången. Då blir jag avis, för lite nyfiken är man. Och ingen undergång så långt ögat når i min värld i alla fall.

38 minuter

Kategori: Allmänt

Snart är slutet nära. Eller?!

Jag tror gubben "räknat fel" igen. Han är ju ändå i senil-åldern.

Käpprätt åt helvete

Kategori: Allmänt

Verkligen ingen bra dag för att vara jag idag! Vill bara hem och ta en rejäl värktablett - de som känner mig vet att det krävs mycket för att jag ska ta en värktablett.
Alltså är de ingen bra dag idag om jag längtar efter värk piller :(

Av på mitten

Kategori: Allmänt

Tvungen och sätta mig ner en stund. Jobbar och sliter. Eller stressar är nog rätt ord. Och idag är inte bästa dagen och jobba. Ryggen är av på mitten. SÅ känns det i alla fall. Med andra ord är det inte en bra dag.

I skrivande stund ...

Kategori: Allmänt

... Så ligger jag nerkrupen under täcket. Ska ta till boken och läsa egentligen. Men är aningen rastlös. Kan bero på att i morgon ska jag upp och jobba in lite cash. Det behövs och jag gillar jobbet. MEN är drygt när det är så många dagars ledighet emellan. Nu har jag inte jobbat sen i tisdags. Innan jag jobbade måndag och tisdag hade jag varit ledig i 7 dagar. Och efter i morgon är det 6 dagars ledighet följt av några turer och sen är det kört igen för då kommer nästa långledighet. Man kan tycka att "Gud vad gott med ledighet" men det är verkligen inget som passar mig. Max 3 dagar sen ska känslan av att man gör något vettigt och man är behövd och omtyckt infinna sig.

Man ska ju egentligen ta tillvara på ledigheten också för hur många gånger gnäller man på att man inte hinner med både det ena och det tredje hemma när man jobbar som mest? Haha. Fast själv är jag endast produktiv första och andra dagen av ledigheten. Sen smyger latheten och allt de roligare på och sveper bort tankarna på att göra mer vettigare saker :)

Som med allt annat så är smaken som baken.

Busted

Kategori: Allmänt

img_3566 (MMS)

Busted

Världens undergång

Kategori: Allmänt

Finns tydligen en snubbe vid namn Harold Camping som påstår att vi alla möter vår skapare på lördag. Och han har tydligen räknat fel tidigare. (1994 om uppgifterna stämmer) Han har rätt i en sak; världen kommer att gå under. Dock inte i morgon 21 maj 2011 som han säger. Men vi människor håller på att skapar vår världs under gång. Se hur vi behandlar naturen.

Ex.;
Ett berg av sopor flyter ute i Atlanten som är 3 gånger så stor som Texas USA som förstör det marina livet.
Japan, som ligger där flera jordskorpor går ihop, fick en snilleblixt om att de skulle ha kärnkraftverk. Se hur lyckat det var.

Det är bara två exempel av tusen! Och ingen förändring blir det heller. Statistik visa att efter att han miljöfilmsnissen visa sin film, ja då ökade handeln. Är det egentligen konstigt att man inte vill sätta några ungar till världen? De är ju de som får ta hand om våra misstag.

Läste Illustrerad Vetenskap för ett tag sen. Jag hann läsa; "Världens is smälter snabbare än man trott" - där sluta jag läsa. För det skrämmer skiten ur mig. Och Det finns fler som mig - allt för många - som kör ner huvudet i sanden och låssas som ingenting. Just för det skapar ångest. Ångest för sanningen. Tragiskt!

Undrar om människor skulle agera annorlunda om de vågade ta "tjuren vid hornen" och möta sanningen för att få ökad medvetenhet. Eller skulle alla dö på fläcken av hjärtinfarkt på stört på grund av rädsla?

Chardonnay 2010

Kategori: Allmänt

img_3690 (MMS)

-Chardonnay 2010 Karaktär; Lite träigt, torrt vitt vin som är fräscht och fruktig med smak av citrus och tropiska smaker. Passar till; En krispig grön sallad eller mer lätt kryddade rätter. Dett är vad som testas idag. Är inte världens älskare av vitt då rött har mer karaktär och smak enligt mig.

Varför ens?

Kategori: Allmänt

Haha vad är vitsen med att ring om det ändå inte är något personen egentligen vill?

Du är allt rolig du, kul att jag blir den du ringer när du är rastlös :)

Jet Set WB30

Kategori: Allmänt

img_6309 (MMS)

Nya klockan. Grymt snygg, den ser bättre ut IRL :) Finns en hel uppsjö i olika färger. Dock valde jag turkos och lär få hålla mig till den ett tag nu då en klocka går loss på 1298:-

En bilds betydelse

Kategori: Allmänt

img_5239 (MMS)

En bild säger mer än 1000 ord sägs det. Kanske inte så svårt att lista ut vad som sker i mitt liv just nu. Är lite frustrerad att kroppen behöver så mycket sömn. Får försöka ta det med ro. Ska inta en massa kaffe och sen göra "roliga" måsten - telefonsamtal. Återkommer.

In My Ear

Kategori: Allmänt

img_2880 (MMS)

In My Ear - Sound Like Heaven • Had Enough - Danko Jones • Gloria (Bassflow Remake) - Mando Diao • Summer Jam - Jax • High & Low - Tove Styrke • Heavy Cross - Gossip • Grenade - Bruno Mars • Personal Jesus - Depeche Mode • Highwayman - Hoffmaestro • My Heart Is Refusing Me - Loreen • Tommy Gun - Royal Republic I Would Die Without Music !

Tv reklam

Kategori: Allmänt

Ganska klockren kommentar på reklamen;

"Nu börjar rosé säsongen"

Har en bag-in-box med rosé efter andra resan till Egypten förra året i oktober som inte är öppnad ens?? Och prata är att den ska öppnas för den kan kanske smaka godare än vad den gjorde där nere. Så snart hoppas vi på fint väder så man kan sola och dricka rosé! (Kommer för säkerhets skull inhandla hem annat ifall de mot all förmodan INTE går att dricka!) Vore ganska trisst om man satt där utan när man är taggad :)

Ny design

Kategori: Allmänt

Vad tycks? Är nöjd så gott det går. Bättre än den tråkiga som var innan. Måste komma på en bra bild som representerar mig. Nu fick äppel-blomman duga tills vidare. Texten syns inte alls bra med den bilden. Men som alltid kan man inte få allt här i livet hur mycket man än vill :)

Det har även diskuteras om det ska beställas tid för ny tattuering och om den nya JetSet klockan ska inhandlas i morgon. Är rejält sugen på den. Blev ju helt lyrisk när jag och smulis var in på klockaffären då hon hade ärende in dit. Var tvungen att testa den och efter det är det svårt att släppa den. Hur det blir med tattuering märks i morgon. Har ett par stycken jag vill göra. En är helt klar att den blir av. Men tanken är att göra två när man ändå är där. Brukar gå lite tid i mellan varje gång.

Blev inget vitrinskåp idag heller. Kom så mycket annat ivägen. Dock kommer det inte dröja - om man går efter min magkänsla:)

Ska nog göra något vettigare än och sitta och blippa på telefonen :)

Tränings ångest

Kategori: Fitnesszilla

Kom inte iväg idag då sömnen var viktigare för kroppen tydligen. Har lite halvt ångest över att jag inte kommit iväg på ett tag. Blir väl så när det är viktigare saker som kommer i mellan. Men känns ändå inte okej att jag inte kan priotiera gymmet på samma sätt längre. Förut kunde jag ändå ta mig tid en gång om dagen utan problem.

Hur ska man hitta tillbaka till att lära sig prioritera rätt?

Får hoppas att ett under sker snart och jag lyckas ta mig i kragen och utför lite mirakel med mig själv! För det här är inte min kropp, den representerar inte den jag är. Och jag hoppas innerligt att kroppen finnes tillbaka och synkar sig med min själ.

Sen underlättar det en hel del tror jag om man umgås med människor som har samma intressen. Och det finns de människor i mitt liv som inspirerar mig, de som verkligen har "go-andan" i sig! Och er gillar jag :)

Firar

Kategori: Allmänt

img_5251 (MMS)

Avslutar kvällen med en iskall öl. Nöjd med det som hunnits med med tanke på att kroppen mår blä.

Gissa vad ...

Kategori: Allmänt

img_8984 (MMS)

Min sysselsättning är just nu :)

En anledning ...

Kategori: Allmänt

img_2304 (MMS)

En anledning till varför man ska spra sin skor i all framtid - eller iaf tills de gjort sitt. Det är att det blir som man köpt nya. Eller så känns de för mig med dessa. Är ett par från VAGABOND inhandlade för 3-4?! år sen. Inte använt dem mer än en sommar om ens det. Och vips hitta jag dem och insåg gjorde jag också vad sköna de är och även söta:)

Förutfattadade meningar!

Kategori: Allmänt

Något som kan få mig att se rött är förutfattade meningar. (Kan själv ha det men jag överväger också att det kan vara på ett helt annat sätt än jag tror och när jag får bevis för att min "dumma" tanke är helt fel. Då erkänner jag mig besegrad.)

Som sagt ser rött. Starta nyss telefonen där ett sms låg och vänta på att bli läst! Varför lägga sig i och tro att man vet hur saker och ting ligger till, när man egentligen är helt ute och cyklar?! Och varför lägger man sig i när man inte kollar hur historien är från båda hållen, för väl känt är väll att ALLA tar saker olika och UPPFATTAR saker olika. Och ANDRA HANDS INFORMATION är som oftast inte helt hundra! Allt förvrängs när det berättas vidare då egna åsikter vävs in. Och det borde den som lyssnar vara väl medveten om, speciellt när man är vuxen. (I alla fall åldersmässigt - att hjärnan kanske inte är med finns ju också.)

Det jag vill ha sagt är; lägg dig inte i andras problem om du inte är villig och ta reda på fakta från båda hållen. På så sett slipper man så otroligt många onödiga intriger - för det är precis så de skapas!

Är grymt besviken samtidigt som jag ser rött!

Kan också vara så att jag tänker helt bakvänt men det är så här hela situationen får mig att känna här & nu!

Vitrinskåp från MIO

Kategori: Allmänt

img_7677 (MMS)

Sjukt sugen på detta. Kostar 3950:- är det värt det tro? Märks om det står här hemma senare :)

Halkar efter

Kategori: Allmänt

Skönhetsömn var tydligen något som fattades i min kropp. Har sovit sjukt mycket sen igår. Första sov stunden var emellan 14.30-19.30 (5h) sen var jag vaken och vid 01.00 beslöt jag mig för att sova igen. Hade ju tänkt komma upp vid en 7-8 i morse. Klockan ställde jag inte för inte i min vildaste fantasi fanns tanken på att jag skulle sova till 10.30. Så ytterligare 9.5 h sömn fick min kropp. Inte normalt att sova som en stock i 14.5 h. Okej att jag gillar och sova men detta var INTE ok!

Missbrukar nu kaffe för att komma igång. Har en hel del som ska hinnas med så det redan tidspressande schemat inte blir fördröjt ännu mer.

Märket efter attacken mot revbenen har försvunnit. Istället har jag fått träningsvärk bak i rumpan. Bra träning med andra ord. När spelar vi nästa gång?:)

Grundläggande squash regler

Kategori: Fitnesszilla

Hur funkar det att vara två motspelare på samma plan? Det undrar många som inte spelat squash. Varför står man inte bara i vägen för sin motspelare så att man vinner bollen?;)

Det finns självklart regler som är gjorda för att spelet skall flyta på bra med så lite störningsmoment som möjligt.

Här är en liten sammanfattning:

När man slagit bollen är man skyldig att ge sin motspelare fri väg till bollen
Om man hindrar sin motspelare att komma till bollen döms “LET” och bollen spelas om.
Hindrar man motståndaren att slå sitt slag genom att stå i dennes sving eller är placerad rakt framför honom så att motståndaren inte har fritt spelutrymme på frontväggen döms “STROKE” till motståndaren som då vinner bollen.
Om man träffar sin motspelare med bollen och den skulle ha nått fram till frontväggen vinner man bollen, detta skall helst undvikas och man ska hellre ta en stroke än att slå sin motståndare.
Om man träffar sin motståndare och bollen inte skulle ha nått fram till frontväggen förlorar man poängen.
Det är lätt hänt att det uppstår dispyter när man bedömer huruvida det ska vara let eller stroke, vid tävlingar har man en domare som bestämmer men vid motionsspel är det upp till en själv och sin motspelare. Det är viktig att vara sportslig och inse att man faktiskt kan missbedöma situationen i all hast. Det är ALDRIG värt att bli osams med sin spelpartner angående en let-situation. Spela hellre om bollen om ni inte kan komma överens.

SERVE
Man börjar ofta med att lotta om vem som får börja serva. Vinnaren väljer sedan vilken sidan han eller hon vill serva ifrån och om man vinner bollen slås nästa serve från motsatt sida osv.

När man servar måste man stå med minst en fot i den lilla serverutan och slå bollen direkt i frontväggen, diagonalt över till den större serverutan på andra sidan.
Serven får inte gå i sidoväggen innan den studsar i frontväggen, efteråt är det däremot ok. Man får inte heller studsa bollen i marken innan man slår serven.

RALLY MELLAN TVÅ SPELARE

Under bollrallyt, spelet, så slår man vartannat slag.
Bollen får studsa en gång i golvet innan man tar den men kan med fördel slås på volley.
Bollen får vallas i både sido- och bakväggen innan den går i frontväggen. Enda kriteriet är att bollen når frontväggen, ovanför plåten innan den går i marken. Man måste även hålla bollen inom banan som förklaras i delen om banan.
Rallyt fortsätter tills bollen antingen går utanför banan, studsar under plåten eller studsar två gånger.

Sömn

Kategori: Allmänt

img_9559 (MMS)

Skönhets sömnen är viktig säger de som vet. Kanske borde ge det en chans. Har ett grymt sug efter att träna. Ska vara risk för regn i morgon förmiddag så kanske borde passa på. Är så härligt när man får tillbaka lusten och blir inspirerad!

Converse ballerina

Kategori: Allmänt

img_9012 (MMS)

Dess är nu på väg hem till mig. Skulle vilja ha dem i vitt men de finns aldrig på lager. Och ett par röda kan va tufft det med. Kan vara gött och bryta av svart-vita trenden ibland :) hoppas att de kommer sitta som gjutet på mina fossingar!

Manligt p-piller

Kategori: Allmänt

När är det sagt att det ska utvecklas och lanseras?!
Hur kommer det sig att det är vi kvinnor som får ta det ansvaret - äta piller, ta spruta, ha spiral osv. ? varför har de fortfarande inte utvecklat en motsvarighet som männen kan ta. Exempel ett spemidödande piller? Varför är det kvinnas ansvar och risk att trycka i sig hormoner. Som faktiskt INTE är helt riskfritt?

Min teori är att det är män som sitter i labben och forskar fram olika preventivmedel som vi kvinnor ska ta. Dessa förnekar att det finns ens en liten chans till att det går att forska fram motsvarigheten till männen. Och allt detta för de sätter sig själv och sina snoppar & dennes soldater på en pidestal. För tänk om, ja tänk om mannen p-piller kunde förstöra denna otroliga manlighet, då går ju jorden under!

Men vi kvinnor, vi ska vara tacksamma för att vi får vara försökskaniner med diverse biverkningar och risker. Just för att förhindra att våra kroppar reagerar på när männens soldater träder in i våra kroppar och ett liv skapas. Och det ska tilläggas att vi kvinnor gör detta - brukar någon form av preventivmedel - för männens skull också!

Ding Ding trött.

Kategori: Allmänt

img_7776 (MMS)

Vart riktigt trött efter att jag äntligen kom hem.
Matchen kan man väll säga sluta oavgjort. (om nu inte man vinner för man träffar motståndarens revben!) Vi var riktigt duktiga när vi väll kom in i det så helt klart värt och testa igen. Vore kul och se hur tempot ökar ju mer man spelar. Dock är mitt bollsinne inte alls det bästa! Lyckades ju missa bollen vid serven. (stavas det så?!) Ska försöka hinna med och skaffa mig ett par linser till nästa gång. Glasögon känns INTE som ett alternativ - känslan säger att de är de som får ta smällen när min vinnarlystna motståndare går till attack! :)

Ska försöka göra lite nytta en sväng.

Tack!

Kategori: Allmänt

img_1300 (MMS)

Ja här är resultatet av matchen. Fröken undrar om de är lika med att man vunnit om man träffat motståndaren?!

Sugen på mer squash?

Kategori: Allmänt

img_7684 (MMS)

Någon riktig torrboll som kom på slogan i bakgrunden! ;)

Uppladdning

Kategori: Allmänt

Alltså det är ju skönt ute på morgonen nu - förutsatt det är sol ute.

Så underbar morgon.
Häver i mig kaffe, är pigg fast de få timmarna sömn. Ska ta och packa ner träningskläderna och snart åka för och klå skiten ur fröken! Eller?! Är ju inte i form så kan ju gå hur som helst. (Fast låssas som jag är bäst för psyknings skull)

Är lycklig och en bra dag idag!

Refrängen

Kategori: Allmänt

Nej nu ska vi tänka på refrängen. Blir hämtad strax efter 6 i morgon bitti så det blir en mys frukost. Sen ska jag iväg och klå fröken. Tro inte att du har en suck hörrududu! :))

Och varför handlar allt om utsidan för. Vart tog den tid vägen när insidan fortfarande räknades? Okej utsidan har alltid spelat roll men nu verkar det som man vill ha en plastig och stel brud med tuttar i XL storlek utan något innehåll. Eller så är det bara min förutfattade mening vad vet jag!

"En godis ÄR en godis"

Kategori: Allmänt

Inte svårt att lista ut vad jag nyss sett. Men klockren kommentar! ;)

Rundgång

Kategori: Allmänt

Haha ja det är ju tur att man är lätt road. Testa Skype på telefonen, smarton som vi är så satt vi brevid varann. Det skapade rundgång av någon anledning?! ;)
Lät fördjävla kul, haha!

Skål!

Kategori: Allmänt

img_9841 (MMS)

Skål!

Fy helvete !

Kategori: Allmänt

img_3001 (MMS)

Mullra till som inåt helvete precis ovanför oss! Det här är INTE okej!

Bortrövad

Kategori: Allmänt

Kom hem och fann en människa där som ville vara min vän ikväll när risken för åska finns. Tur jag har en sån underbar vän:) Kvällen kommer bli mys med lite vin och skitsnack, det är livet det! (Undrar om vinsten kommer bli min i morgon?)

Huvudvärk

Kategori: Allmänt

Nyss kommit tillbaka efter en tur med smulis nere på city. Fick klocka fixad, 2 tröjor slank med också plus att vi käkade massa mat. Fick jordens skallebank i taxin tillbaka hit. Inte skönt. En treo på det och förbereda inför kalaset som ska äga rum om någon timme.

Mums!

Kategori: Allmänt

img_0574 (MMS)

Jag har det bra! Dumt vore det och säga motsatsen!

Shopping

Kategori: Allmänt

Strax ska jag och smulis hoppa in i en taxi och åka ner mot city för och leta efter en klocka.
Trisst med vädret. Lunch på en uteservering hade varit nice. Får duga med inomhus idag, alltid nice med lunch på stan oavsett. Lite mer stimulans för hjärnan än att stirra in i väggen hemma ensam:)

Åska

Kategori: Allmänt

De säger att det är risk för åska idag/kväll. Så har någon tråkigt senare kan ju komma och hålla mig i handen, jag verkligen avskyr åska, och att vara själv då är ingen höjdare. Som sagt hoppas jag på sällskap, sitta här hemma solo är inget jag vill nej!

Uppdate; Insåg precis att allt smink och värmeskyddet till håret är hos M! Har inte haft en tanke på det fören nu. Ska försöka rota fram en mascara, för back-up borde finnas för nödlägen. Köper ju mascara tittsomtätt ju! Wish me luck !!

Idag ...

Kategori: Allmänt

... Är ingen vanlig dag, idag är det *********'s födelsedag. Hurra, hurra, hurra, HURRA!


Glömde nämna det i förra inlägget. Sorgligt att tiden går så snabbt. Känns som igår man var en liten skitunge. Blev även chockad när jag hittade kusinerna på fb. De blev 17 i år! Det gör ju mig last gammal, hehe. Fast jag egentligen bara är 15 & okysst.

En dusch och bli sig själv - om det ens är möjligt?! ;)

Räddaren

Kategori: Allmänt

Ett liv har räddats nu på morgonen. Och nu är jag helt slut, inte mycket sömn för kroppen. Men hellre ett liv som inte går till spillo än sömn.

Ska strax röra mig mot duschen och göra mig lite piggare innan jag och smulis ska ta oss in till stan och köpa ny klocka. Om det nu inte sker något mer oväntat innan vi kommer iväg.

Smart drag

Kategori: Fitnesszilla

Fick ett sms för en stund sen.

"Har redan börjat tagga ordentligt för onsdagen!
Jag ska spöa skiten ur dig hihi"


Kul att du är taggad, men smart och berätta det för mig?! För jag var helt jävla otaggad tills jag fick ditt sms. Men nu jävlar, va inte så säker på att du vinner, annat om du inget sagt !! Hehe, syns på onsdag 

Domtrappkällaren

Kategori: Allmänt



Blev ett halvdant kort på resturangen för det var verkligen på gränsen att batteriet skulle dött mitt i fotograferingen. Enda nackdelen med iphone - batteri tiden suger, jag använder ju min till allt, ALLT! Min dator ligger typ bara och dammar, hehe. Men åter till bilden... Ska ni till Uppsala så måste jag rekomendera denna resturang, var jätte god mat! Det gjorde kommunen bra, hade ju varit trisst om man fick kass mat när det är gratis, hehe.

Maten; (Klickar på bilderna för större)

  Förätten bestod av en sallad med tryffel! 
 
  Huvudrätten var oxfile, mandelpotatis och sås!
  
  Efterätten var sockerkaka?! med jordgubbar & CHAMPAGNEsorbe!

Pling plong! Skoja inte om att det var himmelskt gott. I did love it! Speciellt efterätten. Champagnesorbe är en ny favorit. Champagne överhuvud taget är livet.

Är sjuk glad över att jag fick chansen att bli med och uppleva en annan del av Sverige, hehe. Alltid kul och se något annat som sagt. och någonstans imellan huvudrätten och efterätten fick jag mig ett gott skratt och det konstaterades att vår hemkommun INTE är stor! Det komiska är att vi umgåtts hela dagen och pratat om en massa fotografering, även namn nämdes, utan någon större tanke bakom det. Tills facebook kom in i bilden, hehe japp, mitt i middagen dök facebook upp och där kopplades ett och annat ihop.

Hade en grymt bra dag och avslutningen med denna middagen och sällskapet gjorde pricken över i:et. Måste ocks säga att jag åkte iväg på denna resa utan att känna någon, hade också klart för mig att jag skulle va yngst av alla, kanske sänkte medelåldern med ca 1 år¨. TROTS detta så var mitt sällskap hur trevligt som helst. Var en av de andra som vi kom överens om var härmapa, haha. Det jag tog kort på tog hon kort på och viseversa, så hamna vi brevid varann på lunchen och tog sista tuggan samtidigt. KAn inte beskriva hur kul dagen var, men många skratt vart det! Tack kommunen!



Carl Von Linne's Trädgård

Kategori: Allmänt

Efter ett besök i domkyrkan skulle vi som det står i rubriken, till Carl Von Linne's Trädgård. Dock fick man inte fota inne i hans hem, som nu var museum. Detta för det kan skada möblerna, kläderna, ja allt där inne. Men fick se en jätte fin kläning som tros ha tillhört en av hans döttrar på hennes bröllopsdag. Fanns även en hel del uppstoppade djur, även flera olika sköldpaddor i olika storlekar där stygnen efter ha disikerat dem var kvar!

Fanns en hel del och se ja, dock var trädgården mindre än vad som förväntades och det enda negativa med resan var också att det inte var blom på nästan npgonting. SÅ undrar ju så klart hur den ser ut om någon månad när allt blommar, måste va mäktigt och se. Love flowers!


Tänk er detta i full blom!


Uppsala Domkyrka

Kategori: Allmänt

Visste inte mer om kyrkan än att det var en sevärdighet. Och säger då det; hur lyckades de bygga den? Och hur långt tid tog det inte. Lite onödig?! info är att den 182 meter hög i tornen och är lika lång. Trodde seriöst inte att kyrkan skulle vara SÅ STOR. Gick inte och få med hela på bild. Jo om man backade +100 meter. Men det var ju inte heller ett alternativ - byggnader i vägen.




Ja, ni ser ju själva att det inte är den lilla byggnaden.


Var mäktigt och vara där inne, storslagen kyrka!


En kyrka har många detaljer, utsmyckningar. Dock var vissa lite svåra och förstå sig på. Kan ju själv koppla att det här ihop med döden att ena ängeln sitter med en döskalle. Men titta på bilden i helhet. Tycker ni att den passar in? Kyrkan för mig är ju änglar, kors, ljus mm. Ja, ni begriper poängen va?! (Ni ser korset i bakgrunden?)


Även detta var lite knepigt. Fanns många döskalle detaljer där inne tyckte jag. Som sagt det står säkert till 100% för döden. Men personligen tycker jag att det inte passar in i en kyrka ...


Hitta Von Linne's gravplats/gravsten. Vi skulle ju besöka hans trädgård och hem efter detta så. Dock svårt att hitta den när den inte var direkt synlig i ett av valven längst med kyrkans sidor. Alla hade inte funnit den.


Och det sista jag gjorde innan vi lämnade kyrkan var att tända ett ljus. Denna gången tänkte jag på morfar, tiden har gått fort sen han gick bort. Och tänker jag på det så käns det som igår!


Det fanns vissa saker med kyrkan som blev lite negativt. Det var ju som sagt som valv längst med sidorna på kyrkan där det var gravar. Vissa kunde man gå in och kika närmare på och vissa inte. (Berodde väl på vem som låg där inne.) Men vissa av dessa "gravkammare" var förvaring?!  och det kändes inte OKEJ! Är inte det och vanhelga (heter det så?) den döde och dennes grav? Och hur bestämmer man för vilka av dessa kammare som ska bli just förvaring? Det kändes sisådär måste jag säga. Fast kan ju finnas någon förklaring till det också - fast jag gillade det inte. Ett annat stort minus var nog att de testade piporna på orgeln eller något liknande. Så efter att ha varit i kyrkan en timme, så börjar det kännas efetr att ha hört samma ton i ca 20 min, och då var det även den gällaste tonen av de alla tror jag.

I det stora hela var det bra, mäktigt om inte annat av en sådan storslagen kyrka. Se den!

 

 

Lasse Åberg's Museum

Kategori: Allmänt

Första stoppet på lördagens resa var Lasse Åberg's museum som ligger i Bålsta. Fanns sjukt mycket att titta på och det var väll ca 1/3 av Lasse Åberg's samling som var utställt på museumet när vi var där.



Det borde synas lite att det är fler montrar bakom som är fyllda med leksaker.
Jätte gamla, så blev nostalgi tripp av och se vissa av dem.




Det sägs att Musse Pigg skapades 1928, denna bild är dock från 1926.




Så här ser det tydligen ut där spindelmannen varit på besök ;)


Älskade Babar!


Tuffa trikåmannen; Fantomen!


Beviset att färgen faktiskt existerar!


Ännu en bild på Musse.

Fanns hur mycket mer som helst. Verkligen värt och åka dit om man har barn. Även om man är intresserad av serier och så. (De hade bästa lekrummet ever.)

Var lite kul också att guiden börja prata om en mässa som är i Karlstad i slutet av maj. Närmare bestämt den 27-29 maj i LLA. Läs mer HÄR. Så väl hemma kollade jag upp detta. (För någonstans visste jag om det, har lyssnat med ett halvt öra.) Hur som så vet jag ju vem det är som håller i det hela. Så pratade med honom och stämde av. Kul när det är kopplingar sådär. För världen är BRA (sjukt) liten!

Sen bärde det av vidare in mot Uppsala.

Tröstäter

Kategori: Allmänt

Så typiskt - jag är en tröstätare.

Det får mig att reflektera på det senaste året som gått. Och hur jag hamnat i en kropp som inte alls stämmer överens med min insida. Har alltid varit att jag äter när jag inte mår helt 100. Och att ha en dag när man känner sig depp är ju helt okej. Men att ha det i nästan ett år, det indikerar väll på att något är fel, grymt fel? Och så blir jag besviken på mig själv att jag utsatte mig för allt det onda som det medfört. Finns ingen vits med att ångra det, gäller ju att blicka framåt. Men frågan som återkommer är hur jag orkade med och vara så destruktiv emot mig själv. Varför tog jag inte bättre hand om mig själv?

Tur är att jag tagit mig ifrån det onda. Och jag vet att jag kommer behöva prata ut om de sår och ärr som skapats inom mig och det kommer bli bra. Gäller bara och ha tålamod.

Kvällsmat

Kategori: Allmänt

Ätet skorpor (kardemumma) med ost på. Testar även ett grönt chai tee. Ska bli intreessant.

Har inte hunnit sätta mig vid datorn än. Kände att jag behövde damma och gå över med snabeldraken innan. Och nu hamna jag i soffan då magen ropa på föda. Ska försöka hinna med innan jag lägger mig. Blir tidigt idag, är inte helt återhämtad efter lördagens heldag.

Fick ett telefonsamtal förut. Kändes inte alls bra då jag valt att gå under ett tag. Vill inte att vissa ska veta vart jag är, hur man kontaktar mig mm. För jag ska försöka må bra igen efter allt som varit. Älta och glömma. Fast som alltid verkar jag vara populär och prata om. För senast igår fick jag frågan "stämmer det att du befinner dig ..." och det hade kommit från en person jag inte umgåtts med på hur många år som hellst. Och jag hoppas innerligt fler såna obehagliga samtal uteblir!

Finns ju en anledning till att jag valt att försvinna. Vill bli hel igen.

Naaaw

Kategori: Allmänt

img_8372 (MMS)

Fick precis detta kort på min sessa. Märk tanden som sticker ut lite. Så otroligt söt. Saknar min snutta!

Rullar hemåt nu.

Kategori: Allmänt

img_4412 (MMS)

Rullar hemåt nu.

Bubbelvatten !

Kategori: Allmänt

img_4249 (MMS)

Är grymt gott! Speciellt efter en rast som bestod av en promenad på 30 minuter :)

Kaffe & Banan

Kategori: Allmänt

Eller banan & kaffe om man nu föredrar det.

Har en liten rast nu så jag tänkte jag skulle passa på och göra en uppdate, dock så får jag inte ner bilderna från Domtrappkällaren - alltså där vi käkade i lördags. Så har gjort iordning inläggen från Uppsala och Bålsta tills jag kommer hem så jag får med det sista. Känns ju halvdant om det sista inlägget kommer 5 h senare och det är en massa inlägg imellan.

Är på bra humör - har en riktigt bra dag idag! Fast det innte var det finaste vädret ute i morse, men verkar som det håller på och spricker upp. Hoppas det så det inte regnar på mig sen när jag slutar och ska ut och ta mig en promenad.

Hehe ser vilka fina stavfel jag gör när jag läste igenom texten över. Verkar som jag inte kan skriva ordentligt utan naglarna.. Har även väldigt ont eftersom naglarna har ju skyddat fingertopparna, och nu är det de som får ta smällen när jag grejar med något. Är öm!

Ska sätta mig och gå igenom schemat strax också. Och handla. Och städa. Och äta. Och ringa. Och en massa annat!

Ovana

Kategori: Allmänt

Då var de borta! Känner mig som ett miffo. Haha är inte det knäppt. Handlar om mina naglar. Men jag var tvungen att klippa resterande när 1 jävel bröts av - inte när jag grejade utan nät jag satte på mig skon?! Riktigt ovant så får hoppas att de växer ut illa kvickt eller att jag vänjer mig till ett liv med mini naglar:)

Är jätte sliten efter igår - skulle kunna somna på stört - känns även helt härligt om än lite bakvänt att det fortfarande är ljust ute fast klockan är närmare 22.00. Snart, mycket snart är sommaren här på riktigt. Wiio:)

Hade tänkt lägga upp lite bilder från igår men verkar som de inte vill sig och jag orkar inte försöka något mer nu. Kanske hinner med på rasten i morgon. Måste inhandla en systemkamera nu så jag kan fota mer "profsigt" igen. Fick tips igår om en bra foto kurs som jag ska kolla närmare på. Kanske önska när jag fyller år. Är en bra present för den med idée torka. (bara jag inte hinner köpa den själv;))

Ja sucktar efter bär och keso - dock inte gojibär ;)

Kvällsmys

Kategori: Allmänt

img_8232 (MMS)

Testar nytt vin- smakar bra! Är ju ett merlot :)

Vad vore jag utan er!

Kategori: Allmänt

Älskade människor runt omkring mig som lyfter upp mig och stöttar mig när jag är svag, vad vore jag utan er!

Tack för jag får ha er i mitt liv. <3

I Love My Tee

Kategori: Allmänt

img_1554 (MMS)

En av tröjorna som blev inhandlad på New Yorker.

Gojibär & 11 km's promenad

Kategori: Fitnesszilla

Blev en lång och skön promenad. Dock kändes ryggen som den skulle gå av. Men nu i efterhand känns de toppen:)

Köpte även en frusna bär förpackning som innehöll bl.a. gojibär och fy vad sura!! Inte ens med lite keso ville det dig till och smaka bra. Får rysningar bara av tanken. Hehe. Fast det finns ju torkade, de kanske inte är lika sura. Värt och testa innan man dömmer ut dem helt. Som en klok kvinna sa "Det nyttiga är det som smakar illa". ;)

Ska ta lite matkoma och kaffe uppå det.

Musse Pigg

Kategori: Allmänt

img_4442 (MMS)

Musse Pigg verkar inte må så bra. Men snacka om nostalgi :)

Finn 1 fel ...

Kategori: Allmänt

img_8429 (MMS)

Finn 1 fel ...

Bålsta & Uppsala

Kategori: Allmänt

Oh shit för och gå upp nu en lördag! Fast har varit ledig hela veckan så ska inte klaga. Dock mycket psykiskt det där. Lördag och söndag är smått "heliga" då det är okej att sova lite längre. Får ta en xtra lång i morgon så känns det nog bättre. :)

Häller i mig kaffe just nu, ska strax sätta på mig ett ansikte så jag kan visa mig ute, hehe. Jag är inte känd för min morgon pigghet, kommer inte försöka bli heller, så skulle ge en femma för liite mer sömn.

Fast får ta tillvara på dagen nu! Faktiskt inte ofta man får åka på kulturresor - lovar jag kommer vara yngst - men jag kommer få se Lasse Åbergs museeum och Von Linné museumet. Lite kul ändå ska det bli.

Nej, nu går bussen snart så bäst och bege sig. Är nog ingen risk den är försenad idag så här tidigt en lördags morgon:)

Poker Face

Kategori: Allmänt

Passande att den dök upp på Lady Gaga's show på ettan nu ;)

Fredagen den 13:e är över.

Kategori: Allmänt

Nu är "otursdagen" över utan några missöden. Tur de;)
M och jag sitter och tar en öl och pratar om allt mellan himmel och jord. Eller M är i telen nu så jag passar på och skriver av mig lite.

Är i valet och kvalet... What to do?!

Ska prata klar med M nu om framtidens alla planer. Sen är det dags och tänka på refrängen och dejta kudden, med lite mys upp på det! För till morgonen bär det av!

Öl & Mat

Kategori: Allmänt

Mätt och belåten nu. Så första ölen är knäckt. Nu är de sommar ;)

Pustar ut

Kategori: Allmänt

Nyss landat hos M. Shit vart tog dagen vägen den bara svischa förbi. Ska snart handla lite mat och plåster för mitt skavsår, lär behövas i morgon:)

Avkoppling

Kategori: Allmänt

img_7631 (MMS)

Avkoppling

Träningsvärk

Kategori: Fitnesszilla

Alltid 2 dagar efter kommer min träningsvärk - så idag är mina lår och rumpa inte min favorit kroppsdel. Satan vad de värker! Skulle behöva stretcha ut musklerna så stelheten försvinner lite men det får jag ju inte göra! (Överrörligheten) Vill ju slippa resterande värk av "slappa" leder. Så bara och bita ihop!

Ska måla klart det sista nu!

Övernattning

Kategori: Allmänt

Känns som man är 12 igen, övernattning eller vad säger man när man är i min ålder? Aja, hur som är det nu bestämt att jag ska övernatta hos M i morgon. Ska bli kul, var ett tag sen nu. Vi mot världen, har alltid varit och kommer alltid och vara;) Sjukt taggad för övernattningen, vi har ju alltid kul ihop!

Måste ta och dejta kudden nu så jag kommer upp.

Criminal Minds

Kategori: Allmänt

Då var tv-tittar-säsongen över.
Av en slump för 4 veckor sen började ja se just Crimial Minds och har sett det varje vecka för att få reda på vad brunetten haft för hemligt liv innan. Nu vet jag, svaren kom ikvällen avsnitt. Så nu kan jag lägga det åt sidan och göra mer nyttiga saker än och hänga framför tv:n.

84 dagar

Kategori: Fitnesszilla

Inte hunnit med hälften av vad som var tänkt. Åkte ju och leta reda på klipp och färgtid i morse så de tog hela dagen innan det var färdigt. Blev fin i håret - riktigt nöjd med färgen! Snacka om skillnad! Blev att slänga ihop mat när jag kom hem då magen skrek efter föda.
Sen kom ******* och plocka upp mig så vi tog en shopping tur. Hitta ett par snygga jeans shorts och ett sött vitt linne.

Fick sen go lust och ta mig en promenad så det blev också av - beta av 5 km utan skavsår så det känns bra:)

Ska se klart på Criminal Minds nu.

Resultatet = Nöjd

Kategori: Allmänt

img_4966 (MMS)

Resultatet = Nöjd

Förändring på gång :)

Kategori: Allmänt

img_5237 (MMS)

Förändring på gång :)

Rump & lårträning

Kategori: Fitnesszilla

Känner idag att baksidan lår och rumpa fått sig ett rejält träningspass igår. Är lite smått stel. Så ställ er frammåtlutade, som om ni skulle plocka upp något från golvet. Stå så ett par timmar så händer det grejer sen. Mina lår och rumpa är bevis på det.

Ska ta och rusta upp mig själv för och leta reda på en klipp & färgtid. Helst idag!

High and Low

Kategori: Allmänt

Don't know every high and every low
But I'm just getting started
This can't be the meaning of it all
Everthing is just repeating

Maybe there is nothing to believe
What do we need to sort out
What if there is nothing here for me
You let me in just to get out

I feel your arms around me
But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see

The bubbles don't burst
(?) my heart is not taking off
Love doesn't hurt
Baby give up all you got

Speak love how mechanical of you
Where's the truth when I need it
Get rid of the glitter and the gold
Put the love where I feel it

Make real
Fill the hollow with a heart
Give it some kind of meaning
Crack up show me who you really are
Just the glimpse to believe in

I feel your arms around me
But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see

The bubbles don't burst
(?) my heart is not taking off
Love doesn't hurt
Baby give up all you got

You don't need love
I need love
You don't need love x2

I feel your arms around me
But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see

I feel your arms around me
But not the heat
Your eyes are pointing at me
But do you see

The bubbles don't burst
(?) my heart is not taking off
Love doesn't hurt
Baby give up all you got


Tove Styrke - High & Low

Livsnjutare

Kategori: Allmänt

Fy vad livet är nice! Sitter med ett glas rött och konstaterar i mitt huvud att dagen har varit bra och är riktigt nöjd med insatsen jag gjort. Synd att tiden springer springer iväg bara. Tur jag har 2 lediga dagar kvar och greja! Om nu de räcker till.

Att göra litsa är lång även om jag har jobbat in en veckas arbete. Har även lyckas få vibrationsskador?! efter igår. Känns konstigt i tummen, det sprirar i den. Får hoppas de förvunnet och att det inte är något bestående.

Nu ska jag dega i soffan, hälla i mig det sista vinet för att sen ta mig en promenad så jag får sträcka ut musklerna.

Kvällsmys :)

Kategori: Allmänt

img_1825 (MMS)

Kvällsmys :)

Mat = Lycka

Kategori: Allmänt

img_6200 (MMS)

Mat = Lycka

Paus i värmen

Kategori: Allmänt

En välförtjänt rast efter att ha oljat in 50 kvm. Fy inget lätt match för ryggen. Man gör ju vad som för och vara snäll, bra om man är hjälpsam, då får man tillbaka så mycket när man själv behöver hjälp. Ser ut som regnmolnen börjar närma sig. Så funderar på och göra sista rycket och sen se till att hemmets alla vrår blir fina. Gött om det regnar. Slipper ju ångesten för man är inomhus.
Återkommer.

Idag ...

Kategori: Allmänt

... Är ingen vanlig dag, idag är ingen vanligt, idag är ingen vanlig dag för idag är det ***'s födelsedag, hurra, hurra, hurra!
GRATTIS på du!

Solstrålar

Kategori: Allmänt

Verkar bli en helt okej dag. Fast inte lika fin som igår är mer moln idag. Bara man kan spendera dagen ute, får ångest av att sitta inne.
måste iväg nu strax och då underskrift på lite papper -ha skjutit på det länge nog!

Tack snälla <3 för du finns och lyssnar på mina bekymmer! Riktigt skönt och få ur sig allt som tyngt ett tag. Allt känns så mycket bättre nu.

85 dagar

Kategori: Fitnesszilla

Lyckan varade en liten stund. Insåg att jag har 85 dagar på mig att komma i form igen. För jag ska om så ett under ska ske bli mitt gamla jag - kroppsmässigt sett alltså. Nu blir det att ligga i. Någon som har bra tips? Kanske ska ta och svira runt på nätet och se om jag finner några bra tips för fastare kropp! Sweet dreams!

London baby!

Kategori: Allmänt

YES! Flyg och hotell är bokade för resan till London nu i sommar. Blir en weekend i goda vänners sällskap! Som jag längtat att få komma dit, och jag åker även om en dödlig sjukdom skulle vara med i bilden -lite väl dramatiskt kanske, men har man längtat efter något så är tanken att snubbla på mållinjen katastrofal !!

Är riktigt nöjd nu, kvällen kunde inte ha slutat bättre. Har ju nyss haft romantisk middag här hemma, hehe, la ner mig lite extra för den simpla måltiden vi skulle äta. Så värt det för det är de små sakerna som gör lyxen!
Ska avnjuta ett glas rött och sen krypa ner i säng. Mycket att ta itu med i morgon.

En bra kvinna ...

Kategori: Allmänt

... Reder sig själv !
Kan inte annat än att hålla med det talesättet, för det stämmer. Kanske byta ut "kvinna" mot "människa" så det blir; "En bra människa reder sig själv" ?! för det borde ju gälla kvinna som man. Är bland det mest negativa som jag vet gällande personer som inte kan göra något -eller iaf ytterst lite själv. Det jag vill ha sagt är ju att jag är en bra kvinna som reder mig själv, har gått lös här hemma och gjort ca 1 veckas jobb. Stolt över min aktiva dag. Dock frusen om fötterna eftersom dagen goda gärning innehöll "ganska" mycket vatten :)

Pollen = överallt !!

Kategori: Allmänt

Satt i solen och såg hur sjukt MYCKET pollen det är i luften. Inte konstigt man är dov i huvudet.

Skavsår - AJ !!

Kategori: Allmänt

img_3329 (MMS)

Efter 5 km var det bara att ge upp. Dagen power-walk gav mig det här snygga skavsåret! Iväg och köpa plåster - check!

Bad day

Kategori: Allmänt

Stel som en pinne i axlarn och det känns sådär. Ett varmt skumbad med en badanka hade gjort livet lite ljusare just nu!
Igår hände inte så mycket mer än att det fixade & trixades en hel del. Kom även iväg och köpte nya dynor till utemöblerna, kommer bli så fint, ska försöka inviga dem idag, om tid finnes. Har en hel lista med att göra saker, som nog alla har nu när solen är framme. Panik, gör allt du inte kunnat eller orkat göra på en hel vinter!

I need to drink (read lots of) coffe!

Frustrerande

Kategori: Allmänt

Vart fan börjar man när man hur mycket som helst och göra. Allt är rena kaoset och jag blir rent ut sagt virrigt Av och inte se en utstakad väg hur jag ska gå tillväga. Struktur kallas det! Skapar frustration i kroppen. Sjukt.

The beach

Kategori: Allmänt

img_7301 (MMS)


Längtar tillbaka! Snart där igen;)

Papaya & Keso

Kategori: Allmänt

Vart är solen som jag förväntade mig?
Den kanske dyker upp senare om vi har tur. Idag blir de och trixa lite innan farsan kommer på besök -intressant?! Ska även försöka under dagen och köpa handdukar och lite annat smått gott som behövs här hemma:)

Nu ska jag njuta vidare av papayan & keson, så gott, känns sommrigt och fräscht.

Blondie

Kategori: Allmänt


"Du har ju plattång så jag kan föna det" ;)

Grymt irriterande

Kategori: Allmänt

Skrev ett inlägg för 2 h sen och såg att det inte kommit upp ännu. Suck!

"Cashing"

Kategori: Allmänt

Har intagit soffan med ett stort glas vin och njuter av dagen som varit. Hade bästa på besök förut, tack för du finns! Vi solade och grillade och bara njöt av en underbar värme som solen gav oss. Åkte sen ut och shoppa lite, behövde nytt proslin -blev en matservis på 8 stk/del, vitt med en limegrön blomma på- kändes fräscht och sommrigt. Slank med en ny grill, 2 solstolar och lite annat smått och gott. Gillar när man kan gå in i en affär och ta de man vill ha utan att behöva bry sig om prislappen. Var bara och dra kortet le och njuta!

Vardagslyx det! ;)

Njutning

Kategori: Allmänt

Sitter i solen nu och njuter av värmen, smet tidigare idag fanns ingen anledning och vänta ut tiden bara för att. Då sitter jag hellre här med kaffe koppen i högsta beredskap! De här är livet det! Försökte få in en bild genom MMS utan att lyckas, den hamnar bara på den gamla bloggen som jag inte är redo att radera ännu. Lite nostalgi över den. Kommer snart finbesök som ska göra mig sällskap och det uppskattar jag. Tror vi båda har en hel del och få ur oss. Alltid lika trevligt dock negativt att timmarna flyger förbi när vi ses!

Lev & njut!

Yummy

Kategori: Allmänt

Skulle va gosis med smulan och få kramas.
Resultatet;
En slick på öga!
Ja ibland uppskattar man det man håller på med!

Skönhetssömn

Kategori: Allmänt

Är något man inte ska slarva med. Fy va sliten människan i spegeln såg ut i morse. Kan inte varit jag utan en stan-in för mig. Hehe. Blir att göra nytta några timmar nu, sen hem och göra alla tråkig sysslor; tvätta, städa osv. Det ska ju göras men inte de roligaste man kan göra en solig söndag.

Återkommer senare.

Riskakor

Kategori: Fitnesszilla

Är grymt underskattat, bra mellis när som på dygnet. Köpte med mig ett paket med gräddfil och lök smak mums!

Blev som sagt en kvälls promenad, ca 10 km, om fröken själv får bestämma, hehe. Var riktigt gott väder fast klockan var närmare 20.00 när vi startade. Enda nackdelen var skorna som mina fötter fick traska runt i inte var de bästa. Shit happens! Var skönt om inte annat!
Blir lite häng i soffan innan de är dags och säga godnatt till världen och tjenare till kudden!

Grillning & kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Grillen ska snart startas, fan vad underbart med sommaren på intågande! Vädret idag gör mig super pigg och dagen idag har gått undan kvickt och det gillas starkt! Blir att grilla som sagt och göra sista rycket för att sen åka och träffa en kompis och ta en kvällspromenad. hade egentligen sutte fint med en uteservering och en kall öl. Men de kan bli efter helgen, för då är man lite ledig.

Tanken var ju att Göteborg skulle få sig en visit nu under kommande vecka. Men vi drar på det då väderprognosen lovar fint väder, och bäst är ju då att spendera dagarna på rätt saker. Och nu finns det "lite" saker på att göra listan ;)

Liknar jag en elefant bakifrån?

Kategori: Allmänt

Satt och i ritade med smulan för en stund sen. Och en riktig kreativ och konstnärlig själ är jag inte så det blev några ihop kladdade djur så som en sköldpadda, fisk, gris, katt och en elefant. Allt i sin enklaste enkelhet. Skulle kolla smulis om hon visste vad alla djuren var för något. Gick bra tills vi kom till elefanten.

Jag; vad är det för djur? (pekar på elefanten)
Smulis; du?

Ärligt jag skratta så tårarna spruta! Så söt, går ju inte och ta illa upp när de är smulis. Men väldigt charmigt att jag liknar en elefant avbildad bakifrån;))

Martin's kommentar i BB-huset

Kategori: Allmänt

Jävla IDIOT!!
Om alla hade den mentaliteten så skulle det vara okej med våldtäkt. För tydligen är det inte sex när den är inne om man inte gör de skönt för varann och man blir svettig?! Huh?! 3 minuter inne är väll 3 minuter inne hur man än bror på de?!

IDIOT!!

Provkörning

Kategori: Allmänt

Snart, snart, snart är mitt hår torkat och då ska jag få provköra min present som var i paketet som jag fann på min säng efter jobbet. Var en ghd plattång se -> http://eleven.se/ghd-midnight-gift-collection-13072.html för och se vilken det var:)

Sjuk nöjd! Tack <3 för du förgyller mindre bra dagar!

Skavsår

Kategori: Allmänt

Inte okej att få världens skavsår i form av en stor blåsa på hälen efter timmes promenad! Tur att jobb står på schemat hela helgen så det inte var att jag skulle ut och svira i några klackar:)

Som alltid kommer något gott ur det dåliga!

Överraskning

Kategori: Allmänt

Kom hem och fann ett stort paket med en ännu större vit ros, antagligen den största ros jag någonsin sett. Synd att jag inte kan lägga in bilder från telefonen till bloggen än. Hur som, gissa om jag blev tårögd av denna gest, svårt att inte bli när det finns någon som vet hur min dag ska förgyllas :)

Lyckat

Kategori: Allmänt

Förflyttningen lyckades galant, utan en enda skråma;)

En liten matrast som var efterlängtad, magen skrek som en stucken ko efter mat. Finns det seriöst något bättre än mat?!:)

Idag ...

Kategori: Allmänt

... Är ingen vanlig dag, för idag är det **** födelsedag, hurra, hurra, hurra, hurraaaa!

Tiden går allt fort när man har roligt. Sitter själv och tar en kaffe rast på 5 min. Är seg och vädret gör de hela värre, hehe. Nej men vem blir pigg av en mulen grå trisst kall dag?! Tur tiden kommer slösas bort här på jobbet, och att de är en piss dag ute är ju bara plus när man ändå inte kan vara ute:)

2011-05-06 @ 10:59:18

Kurragömma

Kategori: Allmänt

Katten leker kurragömma och hopppar på vem som än kommer förbi, allt från männsikor till dammråttorna ;)

Är hem en snabbis och dropar av de som blev inköpt idag. Blev nya jeans och en jätte söt tunika, båda från VILA. Ska nu ta och svida om och ladda för gym och massage och förhoppningsvis en promenad om solen vill titta fram lite mer.

2011-05-05 @ 14:09:48

Människor = Erfarenhet

Kategori: Allmänt

Varje människa man möter i sitt liv har mer eller mindre en erfarenhet som du lär dig utav. Vare sig de är på gott eller ont. Och de finns få människor som korsas mitt livs väg som jag ångrat, och DU är en av dom!

Sen finns de få människor som äcklar mig så mycket som du gör!
(ska tilläggas att de handlar om 2 olika personer)

Säger bara; herregud männsikor, hur orkar ni skämma ut er så mkt?!

2011-05-01 @ 21:52:28

Smider planer

Kategori: Allmänt

Sitter nu och kollar solresor och hittat en massa roligt. Priserna ligger runt 7000:- knappt per person och det år inte farligt. Känns verkligen som det är värt pengarna. Och mottot har hela tiden vart att kosta vad det kosta vill för iväg ska jag:)

2011-05-04 @ 19:44:44

WHO cares ?!

Kategori: Allmänt

Är också en trevlig kommentar och få när man vill vara go och säga hejdå ...

2011-05-06 @ 10:38:23

Quasimodo ?!

Kategori: Allmänt

Är de vad som kommer ske här näst? Hehe. Nej men seriöst så har jag en knöl i nacken?! Var ju som sagt på massage förut, var mycket gott gott. Nu fick jag även svar på varför jag känner mig spänd och stel. Jo för nu är det såhär att när man har överrörliga leder - som jag "lyckligtvis" har - så får lederna ont helt enkelt och värker. För jag kände mig spänd som en fiolsträng i nacke och axlar - men var mjuk som en död sill enligt massören.

Till saken nu om knölen i nacken som kan göra mig till den nya Quasimodo. Massören hitta en knöl i min nacke som han inte visste vad det var och de gjorde ju givetvis ont när han tryckte på den! Så nu är det jag som ska gå till doktorn härnäst! Ujjjajja vad tankarna flyger iväg med min fantasi :O

2011-05-05 @ 22:39:41

Magpirr

Kategori: Allmänt

Vet inte i vilken ordning jag ska göra allt. Vilken ände som är bäst och starta i? Vet bara jag är riktigt sprallig och har magpirr, för detta kommer bli så jävla bra när det blir iordning:). Allt känns ju underbart när man får relaxa och njuta av det man gjort:)

Börjar kännas bättre nu att ögonstenen är såld. Visst bränner de i tårkanalen om jag tänker för ingående på det, men bara och blicka vidare. Shit happens!

Håller förövrigt på att leta hotell i Göteborg, är lite ledig här framöver och skulle sitta fint med en shopping resa. Shopping piggar alltid upp. Och så kanske jag hinner med och träffa en gammal vän när jag ändå är där, bara hon inte får för sig att klämma ut ungen. Hon är ju höggravid nu och är inte långt ifrån slutdatum!

Återkommer.

2011-05-05 @ 21:26:03

Sorg

Kategori: Allmänt

Nu sörjer mitt hjärta snart ihjäl sig. Ögonstenen håller på och säljas i skrivande stund. Jag sitter inne hos grannen och gömmer mig för ja kommer bara gråta floder annars.
Vet att de är matriella saker men vissa saker fastnar man för och skapar minnen med. Just så är det med ögonstenen. Fy vad det värker!

Tur att det bär med andra positiva saker ändå.

2011-05-05 @ 17:47:18

Animerade Sagan om Ringen från 1978

Kategori: Allmänt

Må jag vara den sista och få veta om det. Men aldrig, aldrig, aldrig ens hört talas om de lite ?! Är inte det skumt när de var så på tapeten när filmerna kom ut?! Men man ska ju alltid lära sig något nytt :)

2011-05-05 @ 15:07:22

Rullians

Kategori: Allmänt

Full rulle idag. Sitter just nu med jordens mest spända axlar- not okey! -samtidigt som ja försöker få i mig frukosten. Ska snart iväg med arbetskamraten ut till bergvik och göra en massa ärenden.

Trodde väderprognosen var att lita på; men jag tycker då inte vädret ser värst fint ut. Bara mulet så långt ögat når! Så kommer ställa in promenaden, om solen inte mot all förväntan dyker upp! Får bli att försöka hinna med en tur till gymmet, för svit vad det känns insidanlår idag, hehe. Frågan är bara om det blir gymmet innan eller efter massagen. Den efterlängtade massagen ska tilläggas:)
Hoppas ju på under så jag blir lika harmonisk som en filbunke i axlarna.

Tjollahopp.

2011-05-05 @ 10:41:02

Slutet

Kategori: Allmänt

Är snart slut på denna dagens arbetspass. Är lite segis i kolan, vet inte vad som hände med mig. Mådde på topp och som att vända på en hand så blev de att kroppen kändes jätte orkeslös ?! Antagligen stressen över situationen som råder här på jobbet i dessa dagar. Hoppas att allt går snabbt utan smärta och pina!

Kolla mallen förut och tydligen har jag vunnit mig en kulturresa över dagen nu den 14:e maj. Ska bli kul faktiskt, även om säkert medelåldern är ganska hög, hehe.

Ska göra sista rycket. Nu får rasten va slut för idag, så jag kommmer hem snabbt och åka till gymmet. Måste få springa bort lite stress känner jag!

2011-05-04 @ 18:03:38

Resultat

Kategori: Fitnesszilla

Vad nice det känns när det ger resultat på att man blivit snabbare och mer uthållig. Är helt slut efter träningspasset, ska ta en dusch och sen försöka ta tag i hemmet.

Värker fortfarande i hjärtat att ögonstenen är såld. Dock vet jag vad mycket bättre det kommer bli med allt annat:))

2011-05-03 @ 17:07:56

Svingalong

Kategori: Allmänt

Ser på BB och halvsover i soffan. Inte alls pigg nu, så snart sängen.

Inge viktigare att rapportera, förutom att ögonstenen såldes idag. Och det svider rejält i hjärtat. Blev ju dock "några" X antal tusen rikare. Är det enda positiva med den historian.

Promenad strax, så långt som till sängen, haha ;))

2011-05-02 @ 22:40:23

Välkommen

Kategori: Allmänt

Valde att omdirigera mig hit från förra bloggen då det blogg namnet inte längre kändes som "mig" längre. Ska ta och kopiera över de senaste inläggen från förra bloggen. Så de känns som allt blir från en ny start:)

Trevlig läsning;)