Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Punka

Kategori: Vardagsglädje

Idag är nog den tråkigaste dagen på länge. Solen skiner ute och jag skulle mer än gärna ta en promenad med krypet. Alla 4 däcken har punka, visst går det att gå med den då krypet inte är så tung att det blir platta hjul. Men märkbar skillnad är det att gå och skjuta på den. Får vänta till måndag innan det kan fixas.

Vunnen auktion

Kategori: Vardagsglädje

Hittade denna hallmöbel nu ikväll på online auktion, som jag öven vann. Priset blev 415:- med alla avgifter mm. så helt okej pris. Tänker måla om det till vitt då träfärg är något som verkligen inte går hem hos varken mig eller fästmannen.

Vad tycker ni?

Fredagsmys

Kategori: Vardagsglädje

Hela dagen har gått i ett från kl 06.00 tills nu!

Startade dagen med ett spinningpulse pass kl 07.00 (heja hurtbullen) och sen vart det hem för att slänga i sig frukost och snygga till sig innan jag och krypet drog iväg till kompisarna.
Vi möttes upp och tog oss en promenad ner till stan för att kolla lite och sen därefter käka lunch. Fick oss sushi, så jäkla gött. Speciellt när man sällan äter det eftersom fästmannen vägrar äta det! (Tråkmåns)
Vi fick sällskap och tog oss sen en tur till barnmässan, som var en besvikelse, där vart vi ett bra tag. Tog kompis kort på barnen, dock vid fel tidpunkt - de kunde ha varit lite mer lyckliga!

Landa hemma och möttes av färdiglagad middag, det är lyx det! Och slutligen nu så sitter jag i soffan och funderar starkt på att sova. Trevlig fredag på er!

Älskade lilla du

Kategori: Babytider

Finns inga ord för hur mycket ljus och lycka du tillfört min värld!
Älskar dig!

Break up

Kategori: Allmänt

Gjorde valet idag att avluta en vänskap. Eller avsluta är väll kanske att ta i men det kändes inge bra efter några omständigheter. Magkänslan säger ganska mycket och jag orkar inte med intriger som skapas för att människor i min omgivning har svårt att prata och/eller ta upp saker som behöver ventileras. Det hamnar på en högstadie-liknande nivå och den växte jag ifrån för några år sen.

Hmm, ja, finns inte så mycket att tillägga. Vet inte om personen ifråga kommer att läsa detta men det är såhär JAG känner och tänker.

Att boka = måste genomföras

Kategori: Fitnesszilla

Sats har börjat med att man nu kan boka pass och det i hela 14 dagar framöver! Jag gillar det, för man kan koppla så passen visas i almanackan så man ser. Det blir lite mer "måste" över det hela. Inga ursäkter duger längre känns det som.

Så i morgon kör vi på dubbelpass, pass 3 & 4 av 5!

Morgonträning

Kategori: Fitnesszilla

07.00 var det dags för ett spinningpulse pass! Känns gött att ha starta dagen på bästa sätt och slippa ut i detta väder som är. I morse på väg hem från gymmet började skiten - så hann hem precis innan det drog igång.

Blev go frukost i morse!

Återhämtning

Kategori: Vardagsglädje

Helgen var galen, med en heldag med Möhippa eller fruhippa som vi kallade det IOM att de redan var gifta. Kul hade vi, kändes att det är länge sen man orka vara vaken nästan ett dygn och trilla in hemma kl 04.00 efter att hållt igång sen morgonen. Fy fasiken. Har inte återhämtat mig än - tröttast.nu

Motsägelsefullt

Kategori: Vardagsglädje

Efter ett klagomål till McDonalds för någon vecka sen då hela vår beställning blev kaos och det fattades hamburgare mm så fick vi hem två värdemenyer. Ja, tack så mycket! Inte för att det egentligen behövs - mår bättre utan de där målen. Men gratis är alltid godare. Hehe.

Var iväg på ett spinningpulse pass på 55 minuter nu i eftermiddags. Fick kramp i ena vaden de sista 5 minuterna - det sög! Får ge lite extra i morgon bitti!

Pris djungel

Kategori: Vardagsglädje

Japp, nog kom jag upp i morse, dessvärre en minut sen för att hinna in på spinningpasset. Jävla människor som inte kan köra bil när det är snö!!! Fick bli annan träning istället.

Jaja nog om skryt. Försökte hitta prisvärd resa i morse och även nu ikväll. Konstigt nog blir det billigare om man bokar familjevis - eller om man väljer fler rum/lägenheter. Hel knepigt!

Får hoppas på bättre lycka i morgon för nu har man noll koll - allt har bara flutit samman nu.

Killing me softly

Kategori: Fitnesszilla

Har ryggvärk från helvetet känns det som. Tog mig ändå iväg på ett spinningpulse pass nu ikväll, någon gång borde ju magmusklerna stärkas så ryggen bärs upp bättre än nu.

En dusch och sen ner i sängen. Ska på spinning i morgon bitti. Wish me luck!

Översikt

Kategori: Allmänt

Har äntligen hittat en kalender app med bra översikt. Gillar ju ordning och reda!
Idag är en sån där dag med slappande och godis ätande. Är ju ledig!

Hjärndöd

Kategori: Allmänt

Aktiviteten i hjärnan just nu ligger på plus minus noll. (Läs: minus)
Bäst att slå igen de blå för i morgon är det jobb igen!

Scandic winn

Kategori: Allmänt

Hela dagen har tillbringats på Scandic då vi haft planeringsdag. Intressant är nog ett ord som beskriver det bäst! Enda som känns fel är när sina medarbetare faktiskt inte kan gå tillbaka till sig själva och reflektera. Pinsamt att det är som det är. Ska inte uttala mig för mycket om detta. Men huvudet fick mycket att tänka och fundera på. Så jävla ledsamt endel av informationen!

Den lätta vägen

Kategori: Fitnesszilla

Nej inte för mig, vart en promenad och ett spinningpulse pass som var jävligt tungt då de inte var någon vila under hela passet. Fy blä, nu är det gjort!

Man kan blunda och låssas som ingenting eller så kan man ta tag i saker och ting och faktiskt komma någon vart och därefter må bäst! Ingen väg är enkel men inte fan blir det bättre och sitta på röva och gnälla!

Godnatt!

Vila och matkoma

Kategori: Vardagsglädje

Efter en timmes PW förtjänar vi faktiskt vila. Eller krypet har matkoma så jag får passa på att vila :D

Härlig söndag!

Kategori: Fitnesszilla

Blev en PW i förmiddags på över en timme. Senare på eftermiddagen blev det ett spinningpulse pass på 55 minuter. Känns så gott, solen gör sitt att man blir lite lyckligare.

/festar loss på vindruvor.

Söndag 3 mars 2013

Kategori: Babytider

Klockan var 06.30 denna söndag när snorungen i huset fick för sig att vakna. Och ja hon är en snorunge på riktigt. Näsan är helt tät på henne och hon nyser varannan minut så snoret sprutar. Så bli inte upprörda över hennes smeknamn!

Ska försöka få en massa saker gjorda idag så det är överstökat och jag får starta nästa vecka utan en massa måsten. Vore trevligt.

Ladda batterierna

Kategori: Vardagsglädje

Dags att slå igen de blå. I morgon står träning på schemat. Hejåhå!