Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Update!

Kategori: Allmänt

Är i livet & inge bakis efter gårdagen!

Har jobbat sen i morse och verkligen inte haft tid för detta. Men med rast har man tid:) Längtar tills jag slutar, då är det hyra film och krypa ner under täcket som gäller! Är inge dålig efter igår men otroligt seg! Och det bara kom nu poff så där huxflux.

Hade jätte trevligt igår! Kvällen börja ju sådär med en sen kollektivbussjävel! Men till slut kom jag hem till ******* där jag fick en p12:a rätt i handen som välkomst drink. Den smaka mums fillibabba den! Haha! Dock blev det bara en, skulle ju jobba idag. Men öl funkar ju lika bra det:) Efter några timmar så drog vi ner till staden - tanken var att vi skulle käka men blev inte riktigt så. Hamnade på Pitchers, kände att ett smart kort är att äta något. Friterad färskpotatis med aioli fick slinka ner och det funka fint fint!

Ja, de 2 mms-inläggen från igår talar väll om en del om hur det gick senare. Haha, fasonen vad kul vi hade och vad mycket skratt det blev. En resa till Paris med alla spikades även - KUL! Kvällen var över förväntan bra! Dock strax efter 01.00 var det och tänka på refrängen plus jag var tvungen att få MAT - inte ätit sen lunchen då det blev sushi, ja om man bortser från potatisen på Pitchers. Så smet in på Subway på vägen hem. Namnam!

Tack alla för en otroligt rolig och trevlig kväll!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: