Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Playdate

Kategori: Babytider

En heldag med L & A idag. Snacka om att tiden går undan när man har barn. Saker och ting tar lite längre än man är van vid!

Ska rota fram något att äta och sen tvätta undan lite tvätt för att avsluta kvällen med lite egen tid! Härligt!

En update om läget

Kategori:

Har varit en konstig vecka med mycket låga känslor varav jag inte känt för att blogga.

Livet rullar på och dagarna svischar förbi snabbare än man begriper. Snart är det väll sommar och man fattar inte vart det senaste året tagit vägen - som alltid.

Men vi lever och allt är bra. Eller iallafall med de andra i familjen - själv är jag sjuker, typiskt och behöva bli det nu. Är sista dagen som M är hemma från jobbet idag. Vi har ju haft lyxen att ha honom hemma i en månad. Tur det bara är två arbetsdagar han är iväg för att sen vara hemma i fem. Så kanske man har chansen att bli frisk ordentligt.

Ska dansa soldansen så det slutar regna så krypet och jag kommer ut och får frisk luft. Det är det bästa för att bli frisk har jag hört!

Känslosamt

Kategori:

Helgen har bestått av både glada och ledsamma känslor.
Någon timme innan vi skulle ut igår fick jag ett telefonsamtal med Ett dödsbesked. Kändes jätte konstigt. Reflekterade inte så mycket över det just då. Vi skulle ju möta upp besöket från Norge för god mat, dricka och trevligt sällskap. Så motade bort den tråkiga känslan.

Vi hade det jätte trevligt igår! Blev inte borta länge, krypet hade haft det jätte bra hos mormor. Tur det så hon vill vara barnvakt fler gånger. Hehe.

Idag var alla tanter här och träffade krypet för första gången, vi kan säga såhär att det är tur krypet är så liten nu, för vilket liv. Haha. Hur söta som hellst, det är ju sås torr för dem eftersom det är första flickebarnet på 22 år som kommit till världen i deras släkt. Kul!

Nu ska vi ha matkoma på hemmagjord pizza!

Barnvakt

Kategori: Babytider

Snart ska krypet lämnas hos mormor och vi ska bege oss till staden. Ska bli skönt att få komma hemifrån och bara vara vi - Sunt för förhållandet!

Kommer inte bli världens kalas kväll men trevlig sällskap och god mat är alltid uppskattat!

Shopping

Kategori:

Behövde nya gummistövlar och varit sugen på dessa länge nu så slog äntligen till idag. Råka visst bli en tröja också :)

Den eviga tvätten

Kategori:

Har två tvättar kvar sen är det TOMT på tvätt. För första gången sen krypet kom som det inte kommer behövas tvättas blir i morgon. Härligt! :D

Dagen i ära har varit lugn, haft besök av M och senare kommer svärmor för att träffa krypet. Kommer inte ske så mycket mer. Borde få frisk luft men icke lust för att röra på mig. "Råkade" ju ställa mig på syrrans våg igår, redan tappat 13 kg. Nu är det bara resten kvar innan vi är i mål!

Kusin Vitamin

Kategori:

Snacka om att dagarna går fort! Helt plötsligt är det em/kväll. Tyckte nyss det var morgon ju. Dagen har spenderas på bergvik med min syster. Så krypet har fått umgås med sin kusin som är 2 månader äldre. Kul när de är jämngamla, att de får växa upp tillsammans.

Köpte ett par byxor i hopp om att jag skulle komma i dom. Haha, nej jag är för rund om magen än de ska bytas till en storlek större. Ska ju ut på fredag så behöver ju något annat än träningsbyxor att visa mig i.

Nu får det allt bli att rota fram något att äta, magen kurrar så det är ett under om inte grannen hör den! Hehe.

Härliga höst

Kategori:

Försov mig lite i morse så blev stress till BVC, tur vi kom i tid iallafall. Var med om en äcklig sak idag, vet att navelsträngen lossnar någon gång, men räknade inte med att den lossnar och fastnar på tröjan så som den gjorde idag. Kändes måttligt fräscht!

Latsidan

Kategori:

Inte många knop idag. Legat i soffan i stort sett hela dagen och myst med krypet. Underbart! Man behöver dagar då man släpper alla måsten.

I morgon är det besök hos BVC som gäller och ett besök ute på ö:a. Måste kolla vädret - är det fint så ska vi försöka komma ut på en promenad. Frisk luft är alltid bra!

Vågrätt

Kategori:

Nollan

Kategori:

Burr nu är det verkligen höst när det visar 0 grader ute. Tur man kan sitta framför brasan och mysa!

Gomöra föresten!

Shoppingtur

Kategori:

Har varit iväg på sin första shoppingtur, meningen det ska börjas i god tid va?

Se även upp för övningskörare - 2 mm från att krocka förut för puckot tyckte han skulle byta fil mitt upp i allt!

Tårta

Kategori:

Inte lättaste att ta kort på. Men fan va cool grej att lyckas att göra och ha tålamod till att göra en sån!

En ROSA mössa fick krypet också. Jätte söt. Och fast den var rosa (har anti rosa period till krypet) så funkar det. Är en detalj inte en hel outfit!

Så tusen tack för presenterna!

Best friends

Kategori: Babytider

En given framtida kompis är lilla A som idag kom på besök med sina päron. Krypet tyckte det var SÅ spännande och därför sov sig igenom hela besöket. Hehe.

Fick en mössa och en blöjtårta - hur behövligt som bara den då det går åt en hel del. Får ta kort på skapelsen i morgon nu är det för mörkt för en bra bild.

Krypet tackar iallafall för presenterna.

Grattis!

Kategori:

Min man fyller år idag och jag skulle vara romantisk och laga favorit maten - pannbiffar. Allt gick frid och fröjd men så klart skulle krypet vakna precis när maten var färdig. Hehe, är väl så när man skaffar familj. Nöjd vart han med presenterna iallafall!

Rengöring

Kategori:

Nybadad och lite mindre nöjd!

Allergisk reaktion

Kategori:

Smirnoff tål tydligen inte det nya fästing medlet. Så nu ska hon badas och få antibiotika i tio dagar. Hoppas hon bli bra!

Äntligen

Kategori:

Kan jag dra igen dragkedjan på tröjorna - är ett x antal månader sen sist!

Sjukhuset

Kategori:

M är till djursjukhuset med Smirnoff, hoppas de finner vad som är fel. Mammas misse mår inte bra och det är jobbigt när man inget kan göra eller när man inte begriper vad som är fel!

Kvällsmys

Kategori:

Behövligt efter flaxandet idag. Besökt svärmor & sjukvården - som ärligt jag inte ger mycket för!

Problem

Kategori:

Upptäckte att såret spruckit i ändarna. Det har bränt något så förbannat efter jag varit stilla och sen börjar röra mig. Började redan på sjukhuset. Trodde det var "normalt" IOM att känseln runt såret är borta mer eller mindre. Huden sover runt om - så känns det.

Men har upptäckt att det öppnat sig för såret ser felläkt ut. Svårt att förklara. Men nu när jag gick upp höll jag på att svimma - kollade såret och då har en ny glipa mellan två tejpbitar börjat. Känns som någon står och punkt bränner!

Sjukt. Säkert en praktikant som sytt ihop mig!

Fotboll

Kategori:

Dosan utom räckhåll, lyckat!

BVC & besök

Kategori:

Blev en tur till BVC igår. Allt såg bra ut. Tur det!

Farbror med fru kom förbi igår kväll. Krypet var så social och sov hela tiden. Hehe.

Idag sker inte mycket mer än att förbereda inför eftermiddagen. Mamma och syrran kommer - M fyller år så han ska grattas. Vare sig han vill eller inte. Tror han inte vill bli äldre nu. <3

Första promenaden

Kategori:

Har nyss kommit in, lagom innan det drog igång och regns ordentligt.

Krypet gillade promenaden även jag. Skönt att få komma ut i friska luften. Dock pallar ju inte ryggen värst mycket IOM att det där med att spänna magmusklerna känns skrämmande med tanke på såret. Vågar väll bete mig som vanligt snart. Hehe.

Måste leta reda på en större regnjacka - min går inte att stänga riktigt än - fattas 4-5 cm. Så var lite blöt om magen efter promenaden då det duggade en del.

Ska snart till BVC så får nog ta och förbereda för avfärd nu.

Nattvak

Kategori:

Krypet är världens lugnaste på dagtid men inte riktigt lika nöjd när natten kommer. Så kärleken min stoppa mig i säng förut, vi gjorde upp att vi skulle bytas av efter några timmar. I min värld betydde det Max 3 h sömn. Men han är så bäst att han lät mig sova betydligt längre än så. Tydligen behövdes det, inte hört ett ljud och krypet har inte varit på solskenshumör.

Det är ju tur att man är nattmänniska och att det inte är värst ansträngande. Är världens lyckligaste!