Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Yellow Heaven

Kategori: Allmänt

img_8226 (MMS)

Yellow Heaven

Grillkväll!

Kategori: Allmänt

img_7725 (MMS)

Grillkväll!

Sötnöt

Kategori: Allmänt

img_1813 (MMS)

Alla passar inte i dessa söta tofflor ska ni veta ;)

Ikea färdigt

Kategori: Allmänt

img_0185 (MMS)

Ikea färdigt

Oh yes!

Kategori: Allmänt

img_0779 (MMS)

Oh yes!

Perfect Gentleman

Kategori: Allmänt

He find the G & make me smile ;)

Vilken lam kväll det vart igår! Okej men ändå inte. Musiken var inte den bästa. Mer låtar man känner igen! M var ute på annat håll så inte mycket annat att välja på. Drog hem innan stängning - kändes bra att hinna få i sig lite mat innan man kom hem. Fast tar tio minuter att ta sig hem så egentligen kunde jag ha ätit hemma. Haha, latmask kanske är en bra beskrivning ;)

Har nyss vinkat av besöket som var här på lunch. Och inväntar nästa som är på ingång. Sen ska det tas en tur till Ikea, blev ju inget igår då någon låg hemma och var bakis;)

Saknar ihjäl mig efter dig!

Kvällens dricka!

Kategori: Allmänt

img_3840 (MMS)

Öl, Captain Morgan & cola + whiskey = happy Girl ;)

Kvällens

Kategori: Allmänt

img_4247 (MMS)

Blev en slappis klädsel. Tröja -MQ Shorts - H&M Skor - Converse

Skål & välkommen

Kategori: Allmänt

img_7368 (MMS)

Lurad till dåligheter. Hur ska detta gå?!;)

Dagens middag

Kategori: Allmänt

img_8184 (MMS)

Glömde bara bort färskpotatisen i affären. Haha.

Håret

Kategori: Allmänt

img_8068 (MMS)

Så blev det efter behandlingen i tisdags. Mycket nöjd. Blev en del uppklippt där bak så är korthårig nu. Men passar utmärkt :) Sitter och glassar i solen - man får passa på när chansen ges :)

Trött

Kategori: Allmänt

Är en riktigt trött slemklump idag. Har drömt mardrömmar i stort sett hela natten. Såna där som sitter kvar och ger en obehagskänsla i kroppen när man vaknat.

Phantom of the opera-biljetterna är bokade. Ska vara så sofistikerad att teater är ett måste som ska upplevas i London. Och just Phantom är ju en av de bättre. Det här blir grejer det! :)

Tickets

Kategori: Allmänt

Nu är Madame Tussauda & London Eye bokade! Biljetterna ligger på mailen. Bara teaterbiljetterna kvar och de ska bokas i morgon eftermiddag. Faan nu börjar jag bli riktigt taggad för den här resan! :)

Shopping

Kategori: Allmänt

Tydligen ska det shoppas i morgon. Spännande!

Är super trött så funderar på att sova snart. Vill vara utvilad innan spinningen i morgon bitti. Är grymt träningsugen nu. Har inte kunnat träna på hela veckan på grund av ryggen, men den börjar kännas OK. Och innan vi drar till London vill jag hinna träna ikapp lite - för psykets skull. Allt känns mer okej om jag har hängt med i träningen, annars ligger samvetet och gnager.

Saknar! :)

Tandvärk

Kategori: Allmänt

Börjar nojs för att det kommer utveckla sig så London blir lidande. Borde komma ihåg på måndag morgon att ringa tandläkaren för en översikt. I fall att och sen har de inte haft besök av mig sen 5 år tillbaka. Kanske dags?! ;)

Ligger för övrigt i matkoma fortfarande.

Dagens middag!

Kategori: Allmänt

img_4999 (MMS)

Så jäkla mätt och belåten nu! Mums fillibabba ;)

Dijon + crème fraîche = true

Kategori: Allmänt

Måste tipsa om god kalldressing/sås. Vad man nu vill kalla det. Kall är den i alla fall. :) Blanda i dijonsenap i crème fraichen. Och här får man gå på känn - dijonsenap har en speciell och stark smak så ta lite i taget och testa er fram så ni hittar rätt för era smaklökar.

Gör baconinlindande kycklingfileer till mat idag. Med en god sallad som innehåller; färska champinjoner, ägg, gurka, sallad och röd spets paprika. Och så klart den kalla såsen gjord på dijonsenap och crème fraîche. Mitt sinne för mat säger mig redan nu att det är ett lyckat hopkok :)

Salladskål

Kategori: Allmänt

img_4653 (MMS)

Salladskålen som köptes i början av veckan på Indiska. Även besticken är därifrån. Är super nöjd. Passar in så bra här hemma:)

Prosit!

Kategori: Allmänt

Har nyst flera gånger idag, så tror de kan vara en liten allerginäsa i farten!

Mår bra efter gårdagen - de andra verkar dock ha kalas mående idag. Hehe. Hade kul tills vi kom ut på sommarplayan - då var det OK. Mycket folk ute men ganska lamt. Så vart bara någon timme ute - sen vart vi så hungriga allihop att det lockade mer. Blev en nattpizza och sem hem. Tror att vi hade roligast när vi käkade. Grabbarna och jag, det slår aldrig fel. Alla har lika sjuk och torr humor så det kan aldrig bli tråkigt. Just ja, tjej gänget dök ju upp mitt i maten, haha, rätt roliga diskussioner som resulterade i asgarv det med. Tackar alla berörda för en toppen kväll.

Ladda energi - sen iväg på besök - sist leka lampmontör. Hehe.

Frukost :)

Kategori: Allmänt

img_8627 (MMS)

Frukost :)

Kvällens

Kategori: Allmänt

img_1916 (MMS)

Kavaj - H&M Klänning - carlings Skor - Converse Väska - MQ

Skål

Kategori: Allmänt

img_3068 (MMS)

Skål

God lunch ;)

Kategori: Allmänt

img_1894 (MMS)

God lunch ;)

Rosa rosa rosa

Kategori: Allmänt

img_5834 (MMS)

Är neonrosa, blixten missfärgar. Ni ser tånarna bakom kanske? De är i samma färg. Ser dock ut som 2 olika färger.

Hemma

Kategori: Allmänt

Åh mina ben gör så ont. Och jag begriper inte varför! Har haft en jätte bra dag. Fick mycket uträttat - hittat vitrinskåp, nya muggar, en snygg kavaj, ett par skor, ännu ett träningslinne. Så tack AS för en trevlig dag på stan! Var ju även till frissan och fick håret klippt och färgat - super nöjd om vi säger så ;)
Fick ett samtal från M som ville ha sällskap för att inhandla lite saker som behövdes till något bygge. Så det fick det bli - bjuden på middag blev man även. Haha. Men nu ligger jag äntligen hemma i soffan, ska ta en liten vila, sen plocka det sista, för ska jag bege mig härifrån ett tag. Ska renoveras för fulla muggar! Kul med resultatet sen :)

Hoppas ni haft en fin dag!

Hos frissan :)

Kategori: Allmänt

img_5381 (MMS)

Hos frissan :)

Helgens outit

Kategori: Allmänt

img_0457 (MMS)

Helgens outit

Polisen

Kategori: Allmänt

Nu har tummen äntligen pluggats ur och ärendet hos polisen är nu gjort!

Ska snart få fika. Wioo!

Today

Kategori: Allmänt

"When they stop talk to you, they start to talk about you"

Fick sjukanmäla mig idag, efter 2 timmar på jobbet - ryggen ville inte riktigt vara med idag. Trisst! Kommer bättre dagar framöver. Ska snart sova, i morgon ska jag göra ärenden på stan och fika så jag får höra massa roligt, haha.

Tapet

Kategori: Allmänt

Var iväg förut och kan säga att det inte var det lättaste!

"Liten" pannkaka

Kategori: Allmänt

img_9580 (MMS)

"Liten" pannkaka

Mina ord

Kategori: Allmänt

Nu kommer säkert detta tas som att jag är helt hjärtlös och inte har någon empati What so ever. Men då har ni fel. Tycker bara inte man ska behöva uppdatera sin fb status, eller blogga om denna händelsen. Eller jo men inte behöver man väll påpeka att tankarna går till Norge och alla berörda. För det borde vara så s j ä l v k l a r t att ens tankar går dit. Det blir så mättande. Går man in på fb som exempel så har varannan, var tredje uppdaterat sina profilbilder och skrivit på sin status att de tänker på alla berörda. Jätte fint. Men ja, ni fattar vad jag menar.

Har inte riktigt heller tagit till mig det som hänt. Såg nyheterna nu och då satt jag där med tårarna i ögonen. Just därför har jag valt att lägga locket på - jag är för blödig. Klarar inte av det. Fy! Sen står döden runt hörnet i min närhet så för mig finns det något viktigare och mer skrämmande på nära håll. Och då är såna här händelser inte i ens fokus. Och det är fullt normalt. Men självklart att allt som pågår är hemskt.

Nu är det bara att blicka frammåt. Hoppas att döden håller sig borta ett tag till! (Jätte svårt att förklara vad som sker - vissa saker vill man utelämna av olika anledningar.)

Överraskningar

Kategori: Allmänt

Visa sig att det kom en kille som gör mig varm i hjärtat och hade myskväll med mig. Mycket uppskattat! Det säger sig själv va? :) Sen blir det sängsällskap nu i natt igen, och det är så sällan så man känner sig som en förväntansfull tjej på julafton. Så tack och bock för detta väder. ;)

Gör sista passet i morgon, sen blir det några dagars ledighet. Då ska jag hålla mig sysselsatt utanför hemmet. Kommer tydligen gubbar hit och ska renovera iordnig så hemmet blir i bättre skick. (Har faktiskt satt ett datum för när flytten ska ske!) Ska bli skönt med denna ledighet. Att rensa tankarna, få umgås med människor utanför jobbet. Ja, en bra känsla helt enkelt.

Nu packa och förbereda så det är klart inför tisdag, då får någon besök av mig ;)

22.30

Kategori: Allmänt

img_1065 (MMS)

22.30

Kvalmigt

Kategori: Allmänt

Är inte alls skönt på jobbet just nu. Tur man slutar snart så man slipper vara här onödigt mycket :) Denna dag har varit helt superb. Gott när man har möjlighet att röra sig utan för arbetets 4 väggar. Skulle bli galen annars.

Och idag bestämdes det viktiga saker som bara har varit tankar. LYCKA passar bra in ;)

Stadens museum

Kategori: Allmänt

img_5732 (MMS)

Stadens museum

Bad mitt i stan

Kategori: Allmänt

img_1291 (MMS)

Bad mitt i stan

Stadens statshotell

Kategori: Allmänt

img_1552 (MMS)

Stadens statshotell

Buss i Sluss

Kategori: Allmänt

img_2482 (MMS)

Buss i Sluss

Ny dag = nya tag ?!

Kategori: Allmänt

Jobbet känns väldigt befriande att infinna sig på när det är ösregn utanför fönstren. Känns alltid så mycket bättre än när det är gassande sol ute. Konstig va?
Hade en jätte trevlig kväll igår. Hem till AS, där bjöds det på mat och vin. Mycket uppskattat och mycket trevligt. Så kul när man har gemensamma ting i livet att diskutera. Eller samma tanke sätt. "Hängpung" var ju klassikern som båda tänkte på vid ett visst tillfälle - det resulterade ju i ett asgarv. Svårt att sätta ord och förmedla vidare till tredje part. Men kvällen var nog vad vi alla 3 behövde. (Ska styra upp en kyrkbänk snart också - det är på tiden)

Fick även sängsällskap inatt, och det tillhör inte vanligheterna ;) Så det var en glad och nöjd tjej som somna tätt intill igår och vaknade som en prinsessa med ett leende på läpparna. <3

Levande

Kategori: Allmänt

img_4923 (MMS)

Levande

Mätta & belåtna

Kategori: Allmänt

img_7279 (MMS)

Mätta & belåtna

Gilla vs. Gilla Inte

Kategori: Allmänt

Gilla;
Att resultatet på löpningen var 7 sekunder bättre än i måndags, att de blev öl till maten, att solen glimta fram några sekunder och värmde mitt ansikte, att lyckan finns hos mig, att det ska drickas vin, mina fina vänner, mitt jobb, han speciella killen, att det närmar sig London resan, att det närmar sig Turkiet resan, att jag är bäst;)

Gillar INTE

Att det är kvavt, orättvisa, krig, att det år flera dagar kvar tills vi åker ut ur landet, nyfikna människor, skvallerbyttor, att jag inte har sovmorgon, att det är flera dagar till semestern.

Listan på båda sidor kan göras oändligt långa. Ska göra mig snygg, ska på vin kväll hos AS snart! :)

Bra lunch :)

Kategori: Allmänt

img_1767 (MMS)

Bra lunch :)

Me and Nike

Kategori: Allmänt

img_4002 (MMS)

Me and Nike

Omotiverad

Kategori: Allmänt

Vaken och pigg, wiio det var på tiden! Hehe. Ska ladda ordentligt med energi för en tur till gymmet. Behöver komma dit och röra på mig. En av de bättre känslorna är när hela kroppen är urlakad och man är helt svettig.

Har en liten förkylning IGEN i kroppen. Hoppas innerligt att den håller sig på avstånd några dagar till. Jobbar helgen innan ledigheten.

Finns inte så mycket att rapportera just nu.

Sunshine

Kategori: Allmänt

Solen lyser med full kraft, det känns som det är sommar. Wiio!

Somna som en stock efter jobbet igår. Gott och få sova igen de missade timmarna. Kanske inte direkt piggare idag efter så mycket sömn, men det känns betydligt mycket bättre :) ikväll vankas det öl drickande - som jag längtat. Haha. Även idag på dagen är det 2 veckor kvar tills vår resa äntligen bär av. Skoj, också något som har varit efterlängtat. Nej ut och steka mer fläsk. Försöker ladda för ett pass på gymmet - märks hur det går ;)

Vackra Klarälven

Kategori: Allmänt

img_5284 (MMS)

Vackra Klarälven

Ensam

Kategori: Allmänt

Mindre än 24 timmar kvar! Wioo!

Har varit en toppen dag och timmarna har flugit iväg illa kvickt. I morgon väntas nya äventyr och hoppet om att timmarna rusar förbi även då finns så klart. Vill bara komma hem, dra på mig träningskläderna och komma ut och springa ett varv. Tankarna behöver rensas. Men det får vänta. Ska vara här och nu en stund nu!

Hoppas alla haft en bra dag som moi!

Hemmagjord glass!

Kategori: Allmänt

img_4684 (MMS)

Hemmagjord glass!

Kvällens mys

Kategori: Allmänt

img_3859 (MMS)

Kvällens mys

Lunch ute!

Kategori: Allmänt

img_8674 (MMS)

Kan inte annat än älska jobbet, när man har fördelen att sitta ute och äta :)

Barnavdelningen

Kategori: Allmänt

img_2216 (MMS)

Högläsning & mys i soffan :)

Frukost

Kategori: Allmänt

img_1526 (MMS)

Sjukt gott med hallonsylt & banan! Ska snart bege mig till jobbet och se till att avverka timmarna illa kvickt så jag får komma hem. (Sluta i morgon kväll)

Dagens träning

Kategori: Fitnesszilla

1 h & 50 minuter slit på gymmet.

Tog ett spinningpulse pass 45 minuter. Men kände att viljan att kämpa mera fanns där så fick bli ett pass i gymmet också. Avsluta med löpningen. Och nu till det bästa; den utsatta distansen klarade jag på 1 sekund snabbare än sist. Låter inte mycket men när du slitit i 45 minuter på ett spinningpass så har du förbrukat relativt mycket av dina bens krafter. Så jag är nöjd med den sekunden :)

Nu blir det ingen träning på två dagar, ska jobba ett megapass på jobbet. Men nöjd är jag!

Sömnrubbning

Kategori: Allmänt

Är inne i någon konstig rytmn där sömnen är allt. Spelar ingen roll om ögonen rullar i kors tidigt, somnar aldrig innan tolv i vilket fall som helst. Fast man trycker i sängen och bara hoppas på under och trenden vänder. Sen är man sjukt trött på morgonen, hittar inte på om sömnen snittar på cirka 10 timmar per natt. Grymt jobbigt!

Satt och filofiserade om det här förut. (Hjärnan går på högvarv efter träning) Och den ena tanken efter den andra leder till att min kropp håller på att bearbetar det senaste årets händelser, och det påverkar mig mer än jag någonsin kommer erkänna - förutom nu då kanske! Tanken att erkänna hur året e g e n t l i g e n var är skrämmande. Har alltid sett mig själv som en stark person som vet exakt när det är dags att gå åt andra håller och ABSOLUT inte tillåta att bli behandlad hur som helst!

Det är väl det kroppen försöker åtherhämta sig ifrån antar jag. För mer orkeslös än vad kroppen är nu har bara hänt en gång tidigare. Man är alltid tio gånger klokare i efterhand. Så meningen med allt detta finns det nog en mening till. Jag vill i alla fall tro det, blir så mycket enklare att handskas med det förflutna på något sätt.

Min kvällstanke - även om hjärnan går på högvarv och bearbetar allt omedvetet dygnet runt.
(Antar det som gör kroppen till en seg och trött degklump)

Gainomax Recovery Bar

Kategori: Allmänt

img_0762 (MMS)

Mums! STORT plus, gillade den riktigt mycket! Dock ingen aning om de olika smakerna, om det ens finns mer än en. Detta var chockladen! :)

Smart Puma!

Kategori: Allmänt

img_2131 (MMS)

Något som är irriterande är alla dessa lapparna i kläderna som man måste klippa bort. Puma däremot hade stansat ut så de var bara att rycka bort den. Sånt gillas! :)

Vem?

Kategori: Allmänt

Av er allihop hade tråkigt och läste en massa inlägg? :) *nyfiken*

1 h & 50 minuter

Kategori: Allmänt

img_9886 (MMS)

1 h & 50 minuter

Kvälls fager

Kategori: Allmänt

img_6371 (MMS)

Har hoppat i kvällen sexiga look; randiga ko-strumpor, rosa rutiga pyjamas byxor och ett svart/rosa leopard mönstrat linne. Haha sexigt va;) Har haft en toppen dag. Som tyvärr snart ska ta slut. Jobbar i morgon, men inte länge kvar tills det är mini semester!

Solrosens återkomst!

Kategori: Allmänt

img_7518 (MMS)

Efter en tid i döende dvala så lyckades den återhämta sig tillräckligt för att leva ut i full blom igen;)

Flower Power

Kategori: Allmänt

img_3684 (MMS)

Uteplatsens fina blommor, som får finare och finare färg. Var blekrosa vid inköp :)

Det är faktiskt helg

Kategori: Allmänt

img_3363 (MMS)

Det är faktiskt helg

Nytta innan nöje

Kategori: Allmänt

img_4713 (MMS)

Nytta innan nöje

Nytt i garderoben.

Kategori: Allmänt

img_9748 (MMS)

Nytt i garderoben.

Nytt i garderoben.

Kategori: Allmänt

img_9748 (MMS)

Nytt i garderoben.

Namnam!

Kategori: Allmänt

img_7074 (MMS)

Namnam!

Mums!

Kategori: Allmänt

img_2696 (MMS)

Mums!

Dagen slit

Kategori: Allmänt

img_1557 (MMS)

Känns fantastiskt bra!

Leverans :)

Kategori: Allmänt

img_7047 (MMS)

Leverans :)

I hamn

Kategori: Allmänt

img_9350 (MMS)

Blev en mysig lunch i inre hamn idag!

Öl lampan lyser

Kategori: Allmänt

Åh, hur gott hade inte det vart och sätta sig på en servering och svepa en eller två eller till och med tre öl?! Men när man inte tillhör de lyckliga som har semetser så får man ta det en annan gång. Har dygnet i morgon så bäst att hålla sig ifrån ölen! Har snart mini semester så får passa på mera då.

Har haft en super dag med M idag. Vi strosa i affären en sväng sen satte vi oss vid älven och fikade och njöt av värmen. Så dumt att inget faller samman när vi vill göra saker. Men snart blir det ju en tur utanför Sveriges gränser så får nöja sig som det är nu.

Vila, sen förbereda för morgondagen, ska försöka ta löpturen INNAN jobbet. Hoppas jag lyckas :)

Tan can

Kategori: Allmänt

img_7296 (MMS)

Förberett för när sommaren är slut då är ansiktet fortfrande utan färg! 299:- på Aqua. Så värt de, inte charmigt med brun kropp och vitt ansikte!

Sommar!

Kategori: Allmänt

img_7469 (MMS)

Sommar!

Babben Larsson & jag

Kategori: Allmänt

img_8989 (MMS)

Vi har det bra häruti solen! Fantastiska dag!

Begär

Kategori: Allmänt

img_6916 (MMS)

När man är sugen på massa olika saker är det bästa att äta alla samtidigt :)

New shoes!

Kategori: Allmänt

img_9153 (MMS)

Ett av paren som följde med hem igår, och det HELT frivilligt ;)

Black lady

Kategori: Allmänt

img_2010 (MMS)

Äntligen en svart träningstopp. Har diverse färger men ingen svart, tills idag. Fynda på H&M för hela 30:- Kunde ju inte blivit bättre, ska inviga den nu genom att bege mig ut på kvällsrundan. Kör dock inte med gps idag, men kanske på tid. Målet är iaf att ta sig rundan runt utan uppehåll. Wish me luck! :)

Liggande position

Kategori: Allmänt

Vilken dag! Blev en hel del stekande av fläsket. En fika/shopping/mat med F som jag inte sett på år och dar. Kul att det sammanfaller ibland att man lyckas ses! Hitta många godsaker på rean. 2 par skor, shorts, tröja mm. Mycket nöjd speciellt när det blir billigt:)

Dagens irritations moment idag blev att bussen var sen så jag hade inte kommit i tid till spinning 45 minuter som jag såg fram emot! När man för en gång skull är duktig och åker kolletivt så kan det väl ändå klaffa så det flyter på. Men nej! Så smälter maten - grillat på menyn idag - för att ta en löprunda. Har märkt att jag inte får den samma träningsvärk som i början när jag tog upp det här med löpningen. Jippie, betyder väll att benen tränat fram muskler så de orkar mera. Jippi jippi.

Blir en tidig kväll. Ska infinna mig på Karlstad CSK klockan 07.00 i morgon. Åh jag vill inte! Får hoppas allt går bra! Det är nog bäst jag lägger mig nu, haha, är ju tröttast på hela jorden på morgonen ju! :)

Sunny day

Kategori: Allmänt

Äntligen en hel ledig dag med sol. Detta ska firas genom att steka fläsk. Wioo, bra start på dagen! :)

Resultat

Kategori: Fitnesszilla

Höjt medelhastigheten med 0,5 km/h. Förbättrat tiden med 28 sekunder. Kortare återhämtnig, nu max 3 minuter. PLUS efteråterhämtningen sprang jag samma distans men med värre slutamp och då med resultatet 0,33 sekunder snabbare än första sträckan. Är med andra ord skit nöjd.
Märkte även av att andningen var bättre andra sträckan och att benen blev mer urlakade de sista 500 meterna. Åh vad nöjd jag är nu!

Bra helg.

Kategori: Allmänt

Tackar, bockar och Niger för en toppen helg!

Fredagen var kanon, träffa ju AS, vi har inte setts sen strax innan påsk, så var en del del att ta igen. Några öl på det blev plus i kanten. Sen blev det en massa andra möten med människor jag inte sett på länge. Sen har det tjänats pengar och det har vart kanon mycket skratt. Ibland önskar jag att jag jobbade jämt. För det är så jäkla kul och se när människor utvecklas! Nog om det.

Ska ta en vila sen en löprunda.

Rabarberpaj :)

Kategori: Allmänt

img_1166 (MMS)

Rabarberpaj :)

Do you remember?

Kategori: Allmänt

img_6254 (MMS)

Do you remember?

Flottig hamburgare.

Kategori: Allmänt

img_6512 (MMS)

Flottig hamburgare.

Skål ;)

Kategori: Allmänt

img_4318 (MMS)

Skål ;)

One life

Kategori: Allmänt

Utslagen på rygg med ena handen i en dramatisk pose över pannan medan den andra hänger över soffkanten. PLUS öppen mun med dreggelpöl på kudden. Haha, jag är inte stolt men precis så vaknade jag för en stund sen. Trött tjej med andra ord!

Blev lite halft panik över livet, ska ju träffa AS ikväll. Det var inte igår så ska bli jätte kul. Trött som få efter ett dygns jobbande, ett hårt och svettigt träningspass och efter maten. Men nu så blir det vattenstänk i ansiktet, på med ansiktet så man ser ut som folk. Vore illa om jag skrämde skiten ur folk ikväll;)

Nytta med nöje

Kategori: Allmänt

img_9068 (MMS)

Nytta med nöje

I natt, i natt

Kategori: Allmänt

Värmeslag.nu välkommen! Har strax under 30 grader här på jobbet. Längtar tills jag slutar. Oväder var det inatt tydligen eller det var heter det! Räkna till nästan 30 blixtrar på 10 minuter - skrämmande! Tydligen så dog nio kossor som sökt skydd under ett träd. Stackars kossamuu! :(

Dags för dödsrycket!

23.30

Kategori: Allmänt

img_7562 (MMS)

23.30

Tränings freak?!

Kategori: Fitnesszilla

Tror seriöst min syster är trött på allt tjat. Rätt åt henne. Hon är ju lat! Eller åtminstonde bortförklaringarnas okrönte drottning, haha. Får se om övertalningsförmåganlyckades denna gången. Inte lyckats på de senaste 2 månaderna.

Ska inta min plats på gymmet i morgon direkt jag kommer härifrån, inte varit iväg på 10 dagar nu och det påverkar en hel del. Trisst när man jobbar som man gör att periodvis blir träningen lidande. Tur att det är säsong så man kan ha utomhus träning. Men ändå, känns som man bygger/förbränner mer på gymmet - grupp-pass som styrkepass, än vad man gör på en löprunda. Mitt humör påverkas väldigt mycket också. Tar det för många dagar mellan varven känns det olustigt i hela kroppen. Svårt att förklara. Eller förklarar så här; har man ett beroende så är det svårt att vara utan det. U got it?

Fann jordgubbar som jag ska frossa i.

Kommer att avlida

Kategori: Allmänt

img_4532 (MMS)

Kommer att avlida

Hamstrar riskakor!

Kategori: Allmänt

img_2133 (MMS)

Hamstrar riskakor!

Högläge

Kategori: Allmänt

Snart plöjt igenom kvällens bravader. Det är sjukt varmt på bygget just nu! Hur som helst så benet upp i högläge snart, knät mår inte bra, värker. Åh det får inte påverka löpningen. Då är det jag somgråter, helt seriöst! Positiva madamen är jag idag!

R A S T

Kategori: Allmänt

Efter en heldag på stan får man ta en vila. Helt slut, inte bara för att ha sprungit på stan men tydligen klarar jag inte av när det blir mycket folk alls längre. Blir slut på 3 sekunder känns det som. Borde kanske kolla upp för det känns inte okej att må som jag gör tillslut och alla symtom och osv kanske har en förklaring?

Nog om det. Vila nu.

Kär & galen

Kategori: Fitnesszilla

Ska tydligen börjas sändas igen. Haha nostalgi!

Gjort kvällsrundan och fått resultat. Nu är jag 1 minut och 500 meter från mitt mål. Peppar peppar det tar sig. Enda negativa är att knät inte gillade kvällens träning. Måste se till att börja träna i spåret - nu tränar jag på asfalt eftersom att springa i skogen så sent som jag tränar är uteslutet. Så att börja tidigare på kvällen är nog ett måste. Annars kommer knät gå åt skogen helt!

-

Kategori: Allmänt

Gäsp! Är otroligt och fruktansvärt super trött idag. Längtar tills jag kommer i säng. Jobb på schemat i morgon. Ska bli kul för det är inget vanligt arbetspass, det bästa med sommartider att man inte är begränsad på samma sätt som under resten av året.

Väldigt nöjd med nya tv:n haha, går inte att missa den - tar upp hela rummet känns det som. Men blir snyggt sen när det blir möblerat bättre. En vila innan löpturen.

Väldigt mycket TV

Kategori: Allmänt

img_9598 (MMS)

60" tog upp hela bänken - mina lyktor är inte välkomna där längre:( 3D glasögon ska inhandlas för att testa 3D funktionen!

Välkommen!

Kategori: Allmänt

img_1410 (MMS)

Välkommen!

Försening

Kategori: Allmänt

Ja antagligen kommer de inte kunna hålla leveranstiden och det betyder att den efterlängtade blir försenad!

Leveransdag

Kategori: Allmänt

Nyvaken och jätte trött. Bäst och hiva kaffe så kroppen orkar med ett pass på gymmet. För idag ska jag äntligen dit! En vecka sen sist. Känns som betydligt längre. Skoj, skoj.

Får en leverans mellan 13-17 idag, spännande!

Byter skepnad

Kategori: Allmänt

img_7875 (MMS)

Byter skepnad

Resultat skryt

Kategori: Fitnesszilla

Åh vad skoj det är när man får resultat.

Sprang inte lika lång sträcka, blev 100 meter kortare än sist men ändå hade jag 1.30 minuter tillgodo. Så det är en föbättring för att inte rört på fläsket sen i fredags! Känner av att mina ben kan bära mig vart jag vill - det är konditionen som måste bättras på och snart är det med fixat! :)

Bordet

Kategori: Allmänt

img_3660 (MMS)

Större än förväntat men tar nog ett tag innan man vant sig efter kistan till bord! Köpt på sommarlagret för 1990:- så bäst och bli nöjd om inte annat :)

Laddar med treo!

Kategori: Allmänt

img_3641 (MMS)

Laddar med treo!

Bara för att

Kategori: Allmänt

img_7793 (MMS)

Det är så gott med pillrusar! Vad trodde ni jag tog kort på egentligen? Ha?!

Stel pinne

Kategori: Allmänt

Okej eller INTE att vakna 3:e dagen och ha ont i axlar och nacke. Har ingen aning om vad det beror.

Så säger hej pillerburken!

Grus i ögat

Kategori: Allmänt

Försöker vakna men är allt en segis på morgonen. Nattens skönhetsömn var inte heller den bästa, fick magknip som inte alls var skönt för inget funka för det skulle släppa, hade bara jävligt ont tills jag somnade.

Ska ta mig upp strax och inta frukost. Sen jobba ett pass och få in lite pengar!

Byggsats

Kategori: Allmänt

Nyss fått i mig efterlängtad mat - blev kyckling, ris & currysås! Uppskattat när magen hungrar. Ska ta och vila bort maten en stund innan det är dags att hoppa i löparkläderna och ta en tur. Funderar på att lämna telen hemma, har den för att mäta distans & tid och för att jag har spotify på den. Men idag får det nog bli iPod:en så jag slipper känna någon prestationsångest. Ibland måste man få träna utan resultat och idag är en sådan dag.

Fick hem soffbordet utan problem förut. Ska bygga ihop det sen efter turen. Kan nog inte vara så svårt att sätta dit ett par ben. Är i alla fall inget sketet IKEA bord denna gången. Är mäkta trött på IKEA - alla har det och det syns på en gång vart det är köpt! Små prytlar från IKEA som saxar och annat liknande är okej. Men inte möblerna - helt bojkottat just nu i mitt hem!

Grillpinnar

Kategori: Allmänt

img_4454 (MMS)

Löser många problem :)

Vilopaus

Kategori: Allmänt

Det har tagit mig över tre timmar att städa hittills och ännu är jag inte klar på långa vägar. Vill fuska men inte gjort en ordentlig städning på ett par veckor, jag som egentligen borde göra det minst varje vecka på grund av allergin. Men nu är det snart klart och det är stor skillnad på dammet i luften. Nu är alla möbler torkade uppå, sidorna, under, alla skarvar och andra små gömmor är tömda på damm! Verkligen skillnad mot när man snabbstädar bort det värsta.

Roligt inlägg om städandet va, hehe. Vardagslivet kallas det. Nu en stunds vila!

M å n d a g - 4 juli

Kategori: Allmänt

Börjar bli som en människa igen efter lördagens bravader. Men födelsedagsbarnet har mått sämre tydligen, hehe och det var ju det som var meningen. Han mådde tydligen inte ens lite bra igår:P

Är sugen på att träna - på spinning däremot. Har taggat mig själv hela helgen för passet nu i eftermiddag. Men vilken miss. Trodde det startade 16.30 inte 17.30, så det betyder att jag inte hinner för då ska jag få hjälp att hämta hem nya soffbordet - som väger minst 20 kg - inget man bara tar och går. Tror det till och med väger mera hur som så kommer det hjälp till undansättning. Och min träning blir lidande, men får ta en löprunda sen och hoppas på att jag slår lite rekord.

Lär inte ske så mycket annat idag. Städa iordning här hemma, tvätt och diverse tråkigheter ska väll göras.

Gårdagen i ord.

Kategori: Allmänt

Uuu, vad länge sen man hade så kul som det var igår. Haha. Blev massa vin, champagne, baylis (stavas?), shots mm. Och uppdraget att supa ner födelsedagsbarnet under bordet lyckades. Formen på honom idag är inte något vidare tydligen. Hehe. Inte min heller. Men vad gör det om hundra år?:)

Vi spelade kubb innan vi blev för fulla, för det märktes tydligt på slutet att pricksäkerheten blev mer och mer ur fokus. Mitt lag vann alla gånger, vad vi är bra;) dock hade vi nog inte koll på reglerna till 100 men vi hade kul och det är det viktigaste!

Vill tacka grabbarna för helkvällen igår - hur lyckad som helst, fast man kanske ångrar det sista intaget av alkohol då formen är ur balans idag. Hehe. KRAM!

SKÅL!

Kategori: Allmänt

img_1846 (MMS)

SKÅL!

Rosé & all in!

Kategori: Allmänt

img_2330 (MMS)

Laddar med ett glas rosé för att sen supa 30 åringen under bordet. Vi kör på all in ikväll :D

Kladdig kaka:)

Kategori: Allmänt

img_1671 (MMS)

Baka en kladdkaka innan jag slutade för dagen!

Stolt som en tupp

Kategori: Fitnesszilla

Tog en löprunda förut och slog nya rekord. Först och främst orkade jag springa 14 sekunder längre än igår och kom 100 meter längre. Låter säker fjuttigt för er. Men för mig som har små små mål för att lyckas springa en viss distans på en viss tid så är detta ett steg i rätt riktning:)

MEN det bästa är med detta lilla steget är att jag orkade HELA helvetesbacken. Det är en 500 meter lång backe i ca 10-15 graders lutning som ligger så lägligt i slutet av den distans jag ska klara. Orkade halva igår. Så jag är stolt över prestationen!

Detta ska firas i morgon, eller senare idag om man ska vara petig;)

Hiss eller diss?

Kategori: Allmänt

img_9838 (MMS)

Hur ska detta se ut när 98% av träningskläderna är rosa?!

Förväntansfull

Kategori: Allmänt

img_2535 (MMS)

Förväntansfull

Shopping!

Kategori: Allmänt

img_1285 (MMS)

Laddat med en flaska rosé och hårfärg inför i morgon! :)