Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Nytt

Kategori: Babytider

Kliade i fingrarna förut, som vanligt ;)

Mango mango mango

Kategori: Babytider

Krypet fick smaka gröt och mangopure idag. Lite miner lev det men inget vägrande. Kul!

Årets första

Kategori: Fitnesszilla

Så nu har jag tagit tummen ur och tagit mig iväg till gymmet och fått ett spinning pass avklarat! Fyttirullan va gött! Märks i morgon om jag är lika positiv.

Delmål 1

Kategori: Fitnesszilla

I fredags nådde jag mitt första delmål i "kampen" om att få en mer hälsosam kropp! -5 kg & -5 cm i midjan! Känns jätte sporrande när det händer något!

Skulle ha gett mig själv en ny tatuering, men då jag fortfarande ammar är det inte aktuellt. Så det blev nya örhängen från Ti Sento - grattis till mig!

Dagligen

Kategori: Allmänt

Varje dag tror jag att jag har MASSOR av tid, men i slutet av dagen inser jag hur LITE tid det egentligen är på en dag! Lägger upp i tankarna en strategi för att hinna både det ena och tredje, men det funkar ändå inte. Så jag är lycklig för det som hinna med på en dag. "Man får vara glad för det lilla"!

Något som verkligen suger i mig är att få skriva - knappra på tangenterna för att få ur det som snurrar i huvudet. Men det funkar inte på samma sätt som förut, har jag tid att sätta mig i lugn och ro så blir det oftast flera inlägg på raken. Detta för att ni inte ska tröttna, vem orkar läsa en hel uppsats? Inläggen blir såpass långa om jag inte delar upp dem.

Jag har en plan! En plan som är att minst ett inlägg per dag, just för att få undan lite som snurrar i huvudet och för att slippa uppsatser eller flera inlägg. Vad tror ni?

Besvikelse

Kategori: Allmänt

Jo vi lever allt än, dock fullt upp så inget av det som är planerar hinns med. Hoppas att det vänder snart. Turen har inte varit med mig på sistone heller, ni som har mig på instagram vet vad jag lyckats med! Subconsciously heter jag på instagram ifall någon missat det.

Ska strax krypa i säng, är helt väck i kolan efter att ha suttit på kontoret hela förmiddagen och gått igenom pärmar, papper och rutiner. Förhoppningsvis stannar något av informationen kvar i skallen, man blir helt slut i huvudet efter för många timmar.

I morgon sker inte många knop. Kanske ska passa på att rensa lite i krypets garderob och även i min. Mina auktioner på tradera har ju funkat fint, 6 av 10 par skor är hittills sålda. Hur bra är inte det!? Morgondagen ska hur som försöka användas till något vettigt nu när vi inte ska till syrran med julklappar då de blivit sjuka.

Jag hoppas allt är bra med er också, nu ger jag upp för dagen - sängen lockar för mycket!

Bakom flötet

Kategori: Babytider

Idag är en sådan där dag man bara vill stoppa huvudet i sanden. Är så jäkla trött efter en natt med dålig sömn igen! Håller tummar och tår att vi faktiskt får rätsida på rutinerna så allt återgår till det vanliga lunket.

Annars är det inte så mycket som sker på våran front, det har snöat hela dagen och att försöka ta sig ut med en barnvagn för en promenad är inte att tänka på när det är vägar som är oplogade.

Mål 2012

Kategori: Allmänt

Har slipat på mina mål med 2013. Ska renskriva dem under veckan som kommer, sen stoppa ner dem i ett kuvert och öppna det om ett år. Av någon anledning ligger de där målen med i bakhuvudet och man tar tag i dem omedvetet. Planen är att alla mål ska uppnås, men man får vara realistisk också att det kanske inte är fullt möjligt att alla blir genomförda.
Vi får se nästa år om jag lyckas eller inte, har ni några mål med 2013?

Ensam hemma

Kategori: Vardagsglädje

Krypet åkte precis hem till mormor, så jag fick lite egentid nu när fästmannen är på jobbet. Tanken var att jag skulle iväg på första träningspasset men det ställde jag in. Natten gav inte mycket sömn, så känns skönt att få chansen att bara vara och återhämta sig. Det är ju lite lyx nuförtiden.

Ska äta mat nu, sen blir det att slappa på sofflocket tills fästmannen och krypet är hemma igen. Försöka slipa på mina mål med 2013 skulle även vara bra att göra, och dammsuga, och tvätta, och ... ja, ni märker ju att listan kan göras lång. Tror jag nöjer mig med att försöka varva ner och NJUTA!

Drömmar

Kategori: Allmänt

Innan jag glömmer och när datorn ändå är igång, de senaste dagarna har mina drömmar om nätterna varit rätt knepiga. Människor från förr, som jag inte längre har någon kontakt med har gjort sig påminda. Och det har inte kännts bra när jag vaknat, utan kroppen har varit fylld med en olustig känsla - vet ni vad jag menar?
 
Undrar vad de kan betyda...

PW

Kategori: Allmänt

Energin som var i kroppen när jag vaknade i morse, slipprade sakta men säkert bort när det var dags att ge sig ut på en PW - det snöade, inte stilla och fint utan yrande på ett jobbigt sätt. Trots brist på energi och negativ inställning så tog jag mig i kragen och bädda ner krypet i vagnen och gav mig ut. Ett bra val! Kändes skönt när halva vägen var gjord, som alltid är raksträckor att promenera inte att rekomendera!

Om sanningen ska fram ...

Kategori: Allmänt

Jag älskar skor! Men nu får det vara nog, rota fram en hög idag och lyckades få ihop 36 par, det är ungefär 20 par för mycket. Så rensade bort 10 stycken som ska upp på Tradera för en billig peng. De flesta används ju inte ändå. Kan ju hoppas på en slant tillbaka.

Som en ny människa

Kategori: Vardagsglädje

Ja, tänk vad en dusch kan göra med en ... hahahaha ...

Bra start

Kategori: Allmänt

Blev riktigt glad idag, 0,8 kg ifrån delmål 1 visade det sig när jag tog modet att kliva upp på vågen, 4,2 kg sen två veckor tillbaka då allt drog igång. Säkert har magsjukan hjälp till med något av de 1,7 kg som försvann denna vecka. Men vad gör det så länge de håller dig borta! =)

Rena grekiskan

Kategori: Allmänt

Satte mig och kolla igenom kodmallarna, för att ändra designen. Det var inte igår om vi säger så, men löste hur man bytte bild, tog en provisorisk tills en mer passande hittas och jag hinner ändra mer av designen.

Omvändning

Kategori: Allmänt

Efter att vi alla tre blev sjuka verkar det som vi är på väg tillbaka. Dock har vi lyckats vända på dygnet, speciellt krypet. Klockan 02.00 somnade hon igår, så nu är min förhoppning att allt läggs rätt innan måndag för då jobbar jag dagen, och sömn är något värdefullt i dessa tider.

Tisdag 8 Januari 2013

Kategori: Allmänt

Okej, tanken var att jag skulle skriva av mig mer, men inget går som man tänkt sig. Året startades med en massa jobb, är så taggad så det känns bra, jävligt bra att vara med i matchen igen. Tur i oturen just nu är att jag är ledig hela veckan och då passar så klart krypet på att ha spykalas.

Stackars lilla kryp! Ja, magsjukan vet man ju själv hur jobbigt det är, så jobbigare nu när det står utanför ens egna kontroll. Får hoppas det ger med sig snart och att ingen annan i familjen åker på det.

Annars så är allt i sin ordning. Mitt beslut att komma i form har lönat sig, gäller bara nu att inte tappa hoppet och lusten. Allt är alltid kul i början och man har motivationen. Men går inte på någon diet, som oftast betyder att man ska utesluta något, och vem faller inte för frestelsen till slut för det enda man har i skallen är just det man INTE får äta.

Nej det bästa är nog en bra balans och i bra mängder av allt så mår man bäst.