Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Mallorca 2012

Kategori: Allmänt

Äntligen är solsemestern bokad. Må vara ett "tråkigt" ställe men flygtiden ligger på 3.20 h från Örebro. Så värt det. Plus att bara någon vecka innan ska flyga ner till Paris en weekend.

Gött hur som helst att ha något att se fram emot i dimman som råder just nu. Vet liksom varken ut eller in och har knappt koll på någonting. Tur att man blir långledig snart så man får vila upp sig och koppla upp hjärnan mot verkligheten igen.

Ja, ja, nu vet ni att jag lever men är fullt upptagen med jobb!

Värdefull

Kategori: Allmänt

Hej smultron. Hoppas ni har det bäst!

Själv så jobbar jag som en idiot i vanlig ordning. Men efter slit kommer belöning. Det betyder att det blir ledig tid framöver :))

Tog mig i kragen och kom iväg till gymmet - härligt efter 4 månaders uppehåll!! Det märktes jätte tydligt, kondisen var inte så bra och hela kroppen var ett sladder paket - var ju bra tight innan jag gav mig. Aja, får hoppas att det går undan nu. Har liksom inget annat val känns det som. Ska boka in en PT här i dagarna så jag uppnår mina mål och får den hjälp som behövs framöver. För inte fan ska jag se ut som en knubbis i sommar inte!

Snygg, sexig och förlovad är de nya ledorden för i sommar.

Och ja ni läste rätt - förlovad sen ett tag tillbaka. Bara inte haft lust att dela med mig förrän nu.

Ska göra "roligare" saker nu - som att laga mat & ta tvätten!

Puss

(Ni kan gott ignorera min skrynkliga han efter all handsprit de får per dag, haha)

Planerar resor

Kategori: Allmänt

Åh vad kroppen behöver en semester. Trodde att det skulle bli lugnare med jobb nu efter årsskiftet. Men icke - personalen är sjuka/på semester plus att de boende är sjukare än inne så man behövs mer. Men det kommer en tid då jag får mer ledigt. Och då blir det semester.

Vet att Paris i april/maj är bestämt. Även en resa i början av september är också bestäm - om inget oväntat sker. Men med mitt tålamod skulle jag vilja dra nästa vecka redan. Men då är de längre flygsträckor som gäller - ingen större lust att spendera halva veckan i luften. Så funderar på att ta Grekland i slutet av maj/början av juni. Det är knappt 3 timmars flygtid och det passar mig utmärkt :) Får hoppas att jag kan ragga med mig någon - kärleken kan inte ta ledigt från jobbet tråkigt nog. Men kan bli gött och få sakna honom lite också ;)

Nej fy - nu måste jag försöka styra in mig själv i duschen


En dag

Kategori: Allmänt

Det gick fint fint igår, tur man har en chef som är lätt att ha att göra med!

Vaknade för en liten stund sen, sovmorgon var välbehövligt. (Inge snack om att jag var så uppslukad av serien "Six feet under" till kl 3)

Ska iväg till jobbet, börjar 14.00. Känns bra. Hoppas ni får en bra dag!

Löneförhandling

Kategori: Allmänt

Låter coolare med förhandling än samtal ;)

Fy vilket väder! Håret kommer ju våga sig - jag som vadd planer på att ha spiiiik rakt. Haha.

Ska som sagt iväg och se till att höja min lön - det märks om jag säger vad jag tycker eller om jag inser att det är bäst och vara tyst. Min starka sida är inte att hålla låda om orättvisa saker - fri mening och rak kommunikation är vad jag brukar köra på. Men jag inser även att det inte funkar i alla lägen. Bara i ca 87% av fallen är det okej att uttrycka sin åsikt utan att det finns någon tölp som tar åt sig personligen. (Antagligen för det Som sägs ligger så nära dem själv att det ger dem obehag. Människor är så rädda för sanningen!)

Hör sen! Puss

Arg & Frustrerad

Kategori: Allmänt

Är inte alls på humör just nu!
Är så arg och frustrerad att jag gråter! Fy faan säger jag!

Laxrulle

Kategori: Allmänt

Hade köpt hem skivad rökt lax som nu kom till användning. Hade ju grönsaker kvar från i lördags - paprika, lök, tomater & isbergsallad. Hitta även en avokado (storlek jumbo).

Mosade avokadon och hade på lite örtsalt. Sen blandades det ihop med grönsakerna. Sist så lades en klick av det på en skiva lax och rullades ihop. Blev jätte gott.

Bjuder inte på en bild denna gången då tid inte fanns för att göra det presentabelt. Men testa vettja :))

(Bilden är alltså lånad från Google.)

Måndag 9 Januari

Kategori: Allmänt

Hej alla.
Har ni en bra start på veckan?

Själv hade jag svårt att komma till ro i går/natt så det blev inte många timmars sömn. Och strax ska jag förbereda allt för morgondagen. Jobbar inatt och hade tänkt åka direkt till gymmet för ett pass. Är dags att ta sig i kragen även om jobbet tar stor del av mitt liv just nu. Förut jobbade jag 100% och hann knappt med något annat än att sova och äta mellan passen. Nu är jag uppe i strax över 120% och har egentligen inte alls tid för något. Men för välmående är det lika bra att tvinga in ett pass på gymmet här och där än inget alls. Inte så att man förlorar på det.

Vad tycker ni om kylan & snön som slagit till då?
Själv är jag inte så imponerad - varför ens få snö och kyla när vi klarat oss så länge. Kunde ju varit utan helt, snart är ju våren här ändå.

Nu får det bli att ta sig i kragen - måste åka till skoaffären också innan jag börjar. Köpte nya stövlar men flärpen man håller i när man drar upp dragkedjan lossnade när jag skulle använda dem första gången.

Kram!

Dagen efter

Kategori: Allmänt

Pigg som en lärka vaknade jag vid 10 snåret. Fast jag ramla i säng 03.30. Blev en slapp dag men många fniss över helgens bravader när minnen ploppa upp i huvudet. Tack goa glada vänner för en toppen kväll!

Dagen efter fick innehålla den obligatoriska onyttighetens monster; (svårt att lista ut va;))

Singstar

Kategori: Allmänt

Vi blev sugna på att ta ton så vi hamna hos grannen och körde lite Singstar - tur är väl att ingen kunde höra oss, haha för en del kan ju inte sjunga (tex moi).

Men det var kul - blev en hel del skratt där med, en hel del roliga kommentarer ploppa upp här och där också ;)

Spelkväll

Kategori: Allmänt

Efter maten - som var tacos för den som inte gissa de efter handlingslistan, så vart det dags för Party Alias och jävlar vad kul vi hade. Ett spel ni borde testa på, för man får sig ordentligt med skratt under spelets gång:)


Roligare blir det om man blandar paren så man inräte är med sin partner/den man känner bäst. Riktigt kul och höra förklaringar på olika ord ur andras perspektiv!

Spelkväll

Kategori: Allmänt

Denna fina fick <3 & jag av bästa vännerna! Tack snälla rara!

12-årig

Kategori: Allmänt

Sen kom nyheten att M blev super glad över födelsedagspresenten - han fyllde år häromdagen.

Han fick sig en 12-årig whisky - som smakar MUMS! Och jag tror även att paketet i sig gjorde honom lite glad inombords ;)

25-år

Kategori: Allmänt

Började kvällen med att korka upp vinet jag fick av J, S & M på 25-års dagen. Det smaka OK - hade högre förväntningar. Det är tur att smaken är som baken!

Out of order

Kategori: Allmänt

Fighten har pågått sen i lördags eftermiddag då jag försökte ladda upp inlägg om vad som skedde just då. Gick inte så bra som ni kanske märkte då de ekade tomt här inne. Ska testa en annan strategi och ladda upp en bild per inlägg. För lite koll på mig vet jag att ni vill ha ;)

Hoppas ni hade en lika fantastisk helg som jag! :)

För stunden

Kategori: Allmänt

Hej.
Allt väl med er?


Själv sitter jag på jobbet. Är lugnt just nu. Snart får man sova - har kombinatt. Men är för uppe i varv för att kunna somna direkt. Sitter och skriver handlingslista, ska handla direkt när jag slutar. För på lördag kommer det hem ett gäng männsikor för mat och spelkväll - kan förekomma lite alkohol! :) är grymt laddad. Är första lediga helgen på 13 veckor ännu bättre när ens vänner är lediga och man kan ses allihop!

Vad tror ni det blir för kulinariskt? ;)

Omvänt

Kategori: Allmänt

Nu har man lyckats vrida på dygnen. Blir fel när man väl har tid mellan arbetstillfällena, tydligen behöver min kropp återhämta sig ifrån allt slit som varit de sista månaderna med knappt någon ledighet.

Jag hoppas allt är bra med er?

Ska ta och laga lasagne strax och sen bege mig till jobbet och tjäna lite pengar:))

Tillsvidare Anställd

Kategori: Allmänt

Ja nu ÄNTLIGEN är det färdigt med att jobba skit tider i ut och skur. Var klar redan i november men idag gör jag mitt första arbetspass på det jobb som numer är min fasta punkt. Inge mer flackande hit än dit. Gött!! Känns så UNDERBART efter 4,5 års slit!

Hur är det med er då smultron? Bra hoppas jag!

Åh vet ni vad?! Senaste månaderna har varit så jäkla bra - hann reflektera över detta häromdagen. Och slutsatsen var och ÄR att jag inte känt mig så här lycklig på länge och att jag MÅR BRA! Vilket lyckorus att få känna så! Vet ni vad jag menar för känsla, har ni haft så någon gång?

Nu blir det att fila på nyårslöften för 2012 en stund - ni kommer få ta del utav dem snart! Sen blir det att sova! KRAM!

(Bild från Lpndon-resan aug-11)