Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

I N V I G N I N G

Kategori: Allmänt

img_6861 (MMS)

Jag är kär! Gav mig ut för en löprunda. Har ett mål att kunna springa samma distans på samma tid som inne på löpbandet. Inte det lättaste men ack den som ger sig. Och de nya löpskorna gör att jag springer som en gudinna! Lyckades ta mig dubbel så lång distans som tidigare plus att tiden har förbättras. Åh nu börjar set bli riktigt roligt!

Kaffegäst

Kategori: Allmänt

Suprice idag med, fick spontan besök av M som ville ha en kopp kaffe. Sagt och gjort. Syndade lite med en brownie eller två då M hade med det. Otroligt gott måste jag säga att det var - fast det var chocklad! Blev en hel del prat om sommaren. Så nu är det planerat grillfest, poolparty och träning. Ska bli skoj!

Ska skära lite frukt och vänta på att det blir svalare för sen är det en löptur som står på schemat! Dags och inviga skorna och så vet jag vart träningsbyxorna är:))

Smultron skörd!

Kategori: Allmänt

img_1369 (MMS)

Åh så gott!

Dagens lunch

Kategori: Allmänt

img_6990 (MMS)

Tar lunchen och åker och jobbar. Ingen bra dag idag. Axlar och nacke värker som fan idag efter massagen, resten av kroppen är stel efter nattens mardrömmar. Innombords är det kaos. Mardrömmen var så verklig så ni anar inte! Tur det släpper under dagen.

Öl kvällsmat

Kategori: Allmänt

Blev "utbjuden" på ölkvällsmat ikväll. Mycket trevligt och mycket uppskattat. Vet inte när jag var ut senast och umgicks med någon eller såg folk. Hehe. Alltid kul med spontana saker. Det är allt livet det! :)

Lite små ångest inför morgondagen har krupit sig fram - vill inte missa en solig dag känns det som. Orka inte ligga i solen mer än 20 min idag - hur ska jag hinna bli brun innan lördag? Hehe.

Bäst att få sin skönhetsömn!

Frozen strawberry daiqurie

Kategori: Allmänt

img_2023 (MMS)

Frozen strawberry daiqurie

Trädgårds yatzy

Kategori: Allmänt

img_4950 (MMS)

Se vad bra man kan ha det en fin sommardag som denna :)

Tröst shopping!

Kategori: Allmänt

img_0003 (MMS)

Nej inte riktigt. Snarare att jag slutat leva i förnekelsen och börjat inse att kläderna från förra året inte passar längre! Så införskaffade två kjolar så man slipper känna sig som en instängd elefant i ett litet rum. Blev en från h&m för 249:- och en från edc (Espirit) för 599:-. Så nu känns det bra igen. Gulligt att jag fick sällskap av M - misstänker det var nya hörlurar som lockade. Men sen köpte vi med sallad från salladsbaren så nu ska vi sola och ha picknick. Men lever ju bara en gång :)

Finn ETT fel!

Kategori: Allmänt

img_4348 (MMS)

Jävligt stolt över att befinna mig på gymmet 11.30 en dag med gassande sol och +25 grader i skuggan. Mindre glad när upptäckten av att träningsbyxorna inte är nedpackade! Fan!

05.30 på jobbet!

Kategori: Allmänt

img_7264 (MMS)

05.30 på jobbet!

Träningsvärk

Kategori: Fitnesszilla

Nu längtar jag tills i morgon mer än någonsin! Ska springa bort den smygande träningsvärken som är på intågande. Intressant och se om jag blivit något smidigare & snabbare :) håll tummar och tår!

Hej å hå

Kategori: Allmänt

Sa farbror Frej.

Jobbar och avlider i värmeböljan. Plus denna kåk är inte som den ska vara. Vi har ca 10 grader varmare inne än ute. Sjukt! Och detta kommer såklart resultera i att det inte kommer bli en rolig natt inatt! Hoppas att resten av allt som kan ske på detta jobb håller sig lugnt. Känns stressigt att veta om att allt mellan himmel och jord kan ske under nätterna nu. Och värmen uppå detta. Ska tänka positivt, hehe, men just nu vill jag inte jobba då det är som att sitta i en bastu!

Nog om det! Var på massagen förut och det var SÅ värt det. Många knutor som blev behandlade. Ska försöka få en ny tid inom snar framtid. :)

Åh mindre än 40 dagar kvar till LONDON baby;)

Absolut INTE ok!

Kategori: Allmänt

img_2988 (MMS)

Absolut INTE ok!

Tror jag dör!

Kategori: Allmänt

Är för varmt att ha jeans! Ångrar att jag inte kolla läget ute innan jag klädde mig och hiva iväg mig på ärenden. Tur att jag snart får svida om till något bättre! Tror även att löprundan får avvakta tills i morgon kväll. Ska vara vart i morgon med tydligen. Och ingen ide att springa mitt på dagen när det är så här varmt. Kommer stupa efter 3-4 meter, hehe.

40 min tidigt

Kategori: Allmänt

img_5396 (MMS)

Kommer in och ska betala. Tid 12.30 enl dem. Jaha, vart har jag fått 12.00 ifrån? Går ut för att vänta och kollar kalendern; 13.15 visade den. Konstigt att man är förvirrad?

Pucko med jeans!

Kategori: Allmänt

img_0756 (MMS)

Bra att man tänker innan man går hemifrån!

T i s d a g

Kategori: Allmänt

Massage snart! Oh yes I like it. 45 minuter så det är riktigt lyxigt. Inte lätt att få längre än 30 minuter då tiderna går åt så fort de släpps.

Har haft dov skallebank i 3 dagar nu så börjar undra om det är värmen, åska på g eller om jag fått ett fästingbett. Hoppas så klart på de två förstnämnda, ännu bättre om de släpper utan anledningen till uppkomsten.

Har en saknad i mitt hjärta som värker i sönder mig!

Nya löparskor!

Kategori: Allmänt

img_9991 (MMS)

Här är de! Hade ren tur då affären hade ett par kvar i rätt storlek - hade redan varit inne i tre affärer innan! Inte köpt dem tidigare då de går loss på 1200:- nu fick beslutsångesten skjutas åt sidan och med hem blev de!

Lost

Kategori: Allmänt

Väntar på att mitt MMS med de nya löpskorna ska dyka upp och publiceras, verkar som det är på vift. Ska sova strax och försöka bli så utvilad det tänkas kan inför i morgon. Ska på massage, en träningsrunda i skogen och sen jobba! Känns som en evighet sen sist, fast det var i lördags jag slet senast. Konstigt. Fast sen är man ju inte som man ska heller :)

Hade hoppas på sällskap inatt men tji fick jag! Så 2 långa nätter själv - OK men ändå inte. Stenhus är viktigt, lika mycket som gemenskapen. De säger ju att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge ^^

Dagens träning

Kategori: Fitnesszilla

Avsatte tid för ett spinningpulse 45 minuter och jävlar vad varmt det var helt olidligt på slutet. Visade sig att fläktarna inte va på under passet. Haha! Känns helt underbart att motivationen är på topp. Enda störande med hela tränings upplägge är att det knappt syns på vågen! Fast fusk mätte runt magen förut - ska inte göra det än egentligen - men på 2 veckor har jag förlorat 4 cm! Så det betyder ju att jag förlorat fett och fått muskler istället! Och det känns ju super!

I morgon är de inplanerat en löprunda. För idag blev det nya löparskor. Visar sen!

Idag ...

Kategori: Allmänt

Är ingen vanlig dag nej för idag är det ****** födelsedag! GRATTIS på dig, längtar till helgen då vi får supa ner dig under bordet;) mohahaha! Det är vi dessa stunder som vi inser hur gamla vi egentligen är och vad tiden gått. Men jävlar vilka roliga stunder vi haft under alla dessa åren. Kan knappt förstå det är 10 år snart. Känns som igår! Puss kram!

Choklad Recovery

Kategori: Allmänt

img_2140 (MMS)

Smaka över förväntan - inte lika söt som jordgubben som tur är! Men ändå ett MEN - den är för söt för att slå vanilj & blåbären. Men nu är de alla iaf testade. :)

Godkänt recept

Kategori: Allmänt

img_1542 (MMS)

Vart hur gott som helst. Ska testa annan smak på Philadelphiaosten nästa gång bara för att. Nu är det matkoma som gäller och ladda energi inför träningen :)

Nytt recept

Kategori: Allmänt

img_7215 (MMS)

Ungsbakad lax med Philadelphiaost - getost & soltorkad tomat. Ska bli intressant:)

M å n d a g

Kategori: Allmänt

Gäsp! Taggad som vanligt fast jag är så trött. Vaknar runt 8 pigg men väljer alltid att somna om? Hehe. Tur att man har valmöjligheten att göra som man vill :) Hade tänkt åka och införskaffa lite saker som jag är i behov av, fast tror det får vänta tills i morgon. Vill känna att jag är ledig på mina lediga dagar. Har gått i ett fast jag sagt jag ska ta det lugnt med en slappar dag.

Nog om det! Ska hiva kaffe nu!

Te mys

Kategori: Allmänt

img_0573 (MMS)

Te mys

Form

Kategori: Fitnesszilla

Haft en stund för mig själv och passat på att rå om kroppen lite extra. Nytt nagellack, ögonbrynsfix dvs färgning, fotbad mm. Söndagar är till för Recovery efter en slitsam vecka. Träningen gick bra - körde ett pass med spinningpulse 55 minuter. Tog det lite extra lugnt fast kroppen skrek efter att få bli helt utpumpad på energi. Men tankarna var fokuserade på att INTE ta i för mycket och mjukstarta så det inte blir i vanlig ordning att jag blir sjuk igen. Har redan slösat en och en halv vecka på att vara just sjuk!

Lite hänga tvätt står på schemat nu. Sen en PW :)

Recovery

Kategori: Allmänt

img_7600 (MMS)

Hallon testades idag och måste säga att den inte föll mig i smaken så att säga. Blåbär och vanilj toppar fortfarande. Är även på jakt efter chokladen, vart finns den? Hoho?!

26:e Juni 2011

Kategori: Allmänt

Frulle på sängen är inte varje dag man får. Uppskattas till tusen! Tack snälla söta! :)

Ska slappa hela dagen idag, eller lite "måsten" som ska tas itu med blir det ju men inget överansträngande. Ska slänga mig iväg för ett spinningpass ikväll, för nu är jag frisk nog att röra på fläsket och det behövs efter all tårta som slank ner under helgen. Hehe. Åh jag vill att dagarna ska rulla på nu. Hade besök igår och fick då reda på att om någon vecka så kommer det besök från Norge! Det ska bli kul, för då ska det planeras för resan dit som ska göras innan sommaren slut. Tror srenhårt på att denna sommar kommer blir hur bra och rolig som helst:)

Back at home

Kategori: Allmänt

Äntligen tillbaka i verkligheten. Gott att vara hemma efter ett dygn med full fräs. Är jätte sliten så ska slappa till det efter maten, håller på och gör hemmagjord pizza för att lyda till det extra mycket :)

Jag längtar efter dig!

Romantik

Kategori: Allmänt

La mig och försökte sova men är full rulle så gick inge vidare. Gick en film från 1984 och så klart var det en kärleksfilm. Och vad simpla och mer romantiska filmerna från förr är! Så oskyldiga på något sätt om man jämför med dagens filmer. Åh jag älskar saker från förr, nostalgi som alltid!

Hoppas alla har haft en bra midsommar!

Gubbeligubbar

Kategori: Allmänt

img_3019 (MMS)

Medan alla andra blir fullare och fullare och "roligare" i sin värld så frossar jag i jordgubbar & keso. Underhållning står de andra för :))

Jordgubbstårta!

Kategori: Allmänt

img_5216 (MMS)

Jordgubbstårta!

Blommigt ska det vara!

Kategori: Allmänt

img_1276 (MMS)

Blommigt ska det vara!

Fina naglar

Kategori: Allmänt

Inför i morgon är ett måste! Knalligt orange blir fint till min blåa långklänning som jag tänkte bära i morgon. Ser fram emot morgondagen, kommer vara nykter då det är jag som kör för den bästa midsommardagen ever! Tänkte att jag skulle packa ner löpkläderna bara för att förtydliga ytterligare på lördagsmorgonen när alla ligger och är bakis, att jag är bäst! Hehe, tror deras ångest ökar när jag kommer tillbaka efter en runda! Lite ska de plågas de jävlarna när de fått sitt roliga och inte jag! ;)

Bakat en smarrig tårta som blev ca 10 cm hög, haha. Men tror den kommer uppskattas lika mycket för det! Ska försöka hinna med och göra en krans innan vi åker i morgon men kommer säkert ha tusen saker att göra som alltid:)

Ska packa det sista nu!

Chang

Kategori: Allmänt

img_4358 (MMS)

Fick levererat en låda med öl från Thailand. Finns tydligen på systemet för beställning. Är länge sen jag drack en sist 2004 närmare bestämt för sista turen till Thailand var 2009 och då var jag nykter. Vankas en resa dit snart, någon som ska med? :) Ölen gör sig bäst vid ordentlig värme & isande kall!

Årets första gubbe!

Kategori: Allmänt

img_2695 (MMS)

Bättre än förväntat!

Positivt med sommar

Kategori: Allmänt

img_6031 (MMS)

Ser ut som jag är ute och cyklar med en soppåse i korgen. Ville bara poängtera att de är positivt när man tar cykeln för att handla. Så får bilen vila sig lite inför vintern:)

Lättlagat

Kategori: Allmänt

img_0689 (MMS)

Bara älskar när det går på ett tu tre när magen kramper efter mat. Detta är då pasta, bacon, paprika, gurka & pesto ihoprört. Lite parmesan på toppen! Mums!

Farliga sinnen

Kategori: Allmänt

Åh nostalgi! På TV4 går just nu Farliga Sinnen från 1995. Kommer ihåg att det var en av favoriterna syrran & jag hade, en film vi hyrde varje helg hon var hemma hos pappa och alltid faller man för "the bad guy", hehe.

Godkänt

Kategori: Allmänt

Idag kom första pappret på att de senaste tidens grubblerier är godkänt. Haha ingen som förstår vad jag menar och jag varken vill eller tänker utveckla. Ville bara meddela att det känns lite eller mycket lättare att bära detta bekymmer nu när det går åt rätt håll :)

Gulligaste frimärket!

Kategori: Allmänt

img_1096 (MMS)

Lite roligare att skicka post med andra ord! :)

Smaka bakad kaka

Kategori: Allmänt

img_7211 (MMS)

Bakad kaka smaka gott! Efter modulering av recepten så är det den godaste tårtbotten ever!

Man tager vad man haver.

Kategori: Allmänt

img_2886 (MMS)

Osthyveln fixar jobbet som slickepott utmärkt!

Här händer det grejer!

Kategori: Allmänt

img_4875 (MMS)

Här händer det grejer!

Snilleblixt blev bakning

Kategori: Allmänt

img_2119 (MMS)

Snilleblixt blev bakning

7th Heaven

Kategori: Allmänt

Minns ni den serien? Den går i repris varje dag vid denna tid. Perfect för mig som vaknar lagomt tills den börjar. Nej men ärligt, det finns inte så mycket annat att se och beroende efter att kollat flera dagar i sträck är ett faktum! Man måste ju få reda på hur det går då avsnitten alltid slutar med ett frågetecken. Konstigt?! ;)

Lite till ...

Kategori: Allmänt

Måste vara vaken en stund till sen måste jag verkligen hoppa i säng om allt ska hinnas med i morgon inför i midsommar! Ska ta en koppelikopp te som alltid innan sänggående. Fått något nytt att dilla upp mig på.

Wio, föresten så har jag inte mycket tapet kvar att riva ner! Plus i kanten till mig :D

Papaya & keso

Kategori: Allmänt

img_1256 (MMS)

Åh så gott! Ännu goare när det är riktigt varmt ute! Mums mums!

Motivation

Kategori: Allmänt

Har jag överflöd av. Dock inte till rätt saker som behövs tas itu med. Lite mellis så kanske motivationen till att riva ner det sista av tapeten kommer. Hehe.

Tränings kryp

Kategori: Fitnesszilla

Nu vill jag träna! En vecka utan att ha gjort ett skit för att forma kroppen och det fullkomligt kryper i mig! Vill inte starta fören näsan är helt frisk - vet sen tidigare att det bara resulterar i att det tar omtag om jag börjar för tidigt! Hela våren har varit så här; 2 veckors träning, 1 veckas sjukdom slår aldrig fel heller. Så nu ska det inte stressas in i det för tidigt fast jag vill!

Kanske ta en tur i spåret sen, dumt och chansa men känner att kroppen måste få skaka av sig myrorna som invarderat kroppen efter så lång tid av slapphet. Och det är inte lika ansträngande som om jag skulle ta ett styrkepass på gymmet. Det skiljer mycket i tid också så får hoppas att jag inte förvärrar något bara!

Så jäkla trisst när man har motivationen men inte en frisk kropp. Hoppas inte det hinner vända innan jag är frisk. För jag ska vara med i tävlingen hela vägen.

Oj

Kategori: Allmänt

Var inte meningen att jag skulle sova tills nu! La mig jätte tidigt igår för att komma upp tidigt. Verkar som kroppen behövde sova. Trodde näsan var fri från snor idag, blev bara lurad en sväng att det var bättre.

Hipp som happt är det lite saker på att-göra-listan som ska bockas av. Så tråkiga saker, hehe, men göras det ska de och kan inte skjuta på dem mer nu. Är ju friskare igen så inga bortförklaringar duger. :)

Var iväg och handla present till födelsedagsbarnet som fyller 30 nu snart. Kul när man springer på saker i förbifarten. Var ju inte ute och shoppa för den sakens skull. Utan var mer på jakt efter ett nytt sorgligs. Som jag också fann - dock vägde det bly då det var i ek. Men som sagt alltid plus i kanten när man snubblar över andra saker som man är på jakt efter:)

Ska hiva i mig kaffe och sen göra lite samtal.

Tårar

Kategori: Allmänt

Ingen bra start på dagen då jag vaknade och hade blodiga fingrar och en ömmande hårbotten. Visa sig att jag kliat upp stora sår i hårbotten på grund av psoriasisen. Usch! Såg ut som hjärnan var på väg ut typ, riktigt illa! Länge sen det var så illa. Så bar iväg för att fixa medicin - elecon kutanlösning - med andra ord stark kortison. Och det gjorde ju så klart att jag grät i en kvart eller två efter appliceringen i hårbotten! Värre än att ha i blondering - så kanske ni kan förstå hur det sved!

Så vart varken det ena eller det tredje under dagen. Inte haft lust, känts ganska äckligt med hjärnan halvägs ut genom skallen. Får hoppas det ger med sig snabbt!

Blev bjuden på grillat förut så dagen kändes ju lite bättre efter det!

Nu tv och en kopp te!

Det tar tid!

Kategori: Fitnesszilla

Natt ångesten har krupit fram och gör mig galen! Myrornas krig i kroppen. Är tur att ingen delar säng med mig, den skulle ju ha blivit spritt språngande galen av allt vändande hit och dit. Hehe. Skämt åt sido så måste jag sova, och bara för det är ett måste så sker det inte! Har lite dåligt samvete för jag varit sjuk och inte varit iväg på länge och rört på mig! Det blir ju som en drog när man kommer in i det! Träna träna träna! Bojkotta vågen är nästa projekt. Ren skär ångest - ser på kroppen att det ger resultat av träningen. Önskar vågen kunde visa neråt den med. Fast jag är på det hela klara att vågen aldrig kommer visa samma vikt som innan - inte så mycket tid som läggs på att träna och bygga muskler. Musklerna väger ju mer än fett så det säger ju sig själv. Men ändå - det är så jävla psykiskt det där!

Känns lite bättre och fått ventilera ut lite av det som rör sig i skallen, fast det kanske inte är begripligt för någon annan! Åh, gör mig sällskap någon och prata mig trött, hehe!

Med ljus & lykta!

Kategori: Allmänt

img_4581 (MMS)

Ju fler lyktor desto mysigare! :)

Mer resurser än väntat!

Kategori: Allmänt

img_2216 (MMS)

Lär inte gå någon nöd här inte. :D Och vart ifrån kommer flaskan med likör 43?

Beroende!

Kategori: Allmänt

img_9771 (MMS)

Näsan är mycket bättre efter missbruket av nässpray. En dag till sen blir det träna - är jätte taggad! :)

Liten tanke blev stort projekt

Kategori: Allmänt

img_9806 (MMS)

Tänkte bara pilla lite på tapeten. Blev större än jag tänkt. Blir alltså nya tapeter. Hehe, kanske bra och pilla lite då och då?! ;) Undrar vad som hänt här, ni ser den vita randen? Skelett bakom kanske? :O Och jag undrar två saker till; vad för dålig tapetserade har varit i farten? Och när blev det gjort senast? (se i hörnet, tapeten som var under denna!) Gott och slippa betala extra för att få det förnyat hur som:)

Bulle i ugnen ...

Kategori: Allmänt

Eller gravid med rätt ord! Är en bra beskrivning för hur jag ser ut nu efter en myskväll med tacos! Att man aldrig lär sig? Är ju SÅ gott, skulle äta det jämt om jag fick! Hehe.

Idag kom snoriga näsan fram. Inte känt något under dessa dagarna, hade hopp om att slippa snoret. Men nej! Skiten trilla in som en beställning på posten i morse! Igen täppt och jobba är ingen höjdare! Men stod ut och tjäna några kronor. Ingen feber idag så tur det. Och tecken på att de kanske är borta tills i morgon? :) Hehe, ska i alla fall preparera näsan med nässpray så jag får och kan träna i morgon. Är jävligt trött på detta att bli sjuk så fort träningen kommer igång! Nu ska jag bli frisk!

Mår för övrigt sådär! Inte bara snuva som spökar utan en hjärna som går på högvarv! Det är bra ibland och vara tänkare - och ibland inte! Nu inte! Känner att en del av energin läggs på tankar rörande sånt som inte går att påverka just nu! Fast jag vill kunna påverka så det kommer ur vägen - så vi kommer framåt med livet. Aja, that's life I guess.

Ska kolla priser & datum för hurtigruten nu, ska försöka klämma in det också under sommaren. Fick förfrågan om att bli med på en semester resa om en månad - jävligt sugen, och jag drar om inte dessa saker som jag inte kan påverka har löst sig så som det är tänkt. Kommer bli rejält nere annars! Hehe. Tar alltid ut i förskott, dock blir ju inte besvikelsen så stor men lyckan desto större.

Prisjakt & nässpray missbruk!

Te & ostmacka!

Kategori: Allmänt

img_3436 (MMS)

Mys efter att ha orkat med ett 10 timmars pass på jobbet med förkylning! Återkommer i morgon!

Sad feeling!

Kategori: Allmänt

Vill inte vara sjuk! Vill vara frisk, trodde jag kunde sjukanmäla mig i morgon men det visa sig att vi redan var en kort på grund av sjukdom. Så då kom samvetet och greppa tag i mig. Och vill inte ställa till besvär nu när det är jätte svårt att få in folk. Så tack hej i morgon blir det jobba! :(

Får bli värktabletter och sängen!

- 1 dm rykte!

Kategori: Allmänt

img_1453 (MMS)

- 1 dm rykte!

Sjuk!

Kategori: Allmänt

Hela natten gick åt till att hosta och nysa! Näsan kliar lika så halsen/tungan vid gommen. Så typiskt när jag kommer igång. Får hoppas att det går över tills i morgon! Har inte tid och vara sjuk alltså!

Ska snart till frisören. Osäker på om jag ska klippa av håret eller inte?!

Trasig fransk

Kategori: Allmänt

img_0680 (MMS)

Note to My self: storstäda INNAN en fransk manikyr!

Decléor Paris

Kategori: Allmänt

img_1956 (MMS)

Välkänt är väll att DECLÉOR PARIS är underbara & bra hudvårdsprodukter. Kunde aldrig drömma om att "glas-förpackningarna" var så hållbara. Tappa denna flaska med dyrbara droppar i golvet inte en gång, utan hela TRE gånger! Hur starkt glas är inte det? Speciellt när den från ca 1,1/2 meter rätt ner på ett klinkers golv!! Är imponerad!

Prosit!

Kategori: Allmänt

4:e gången jag nyser idag. Snuva på gång?! Hoppas inte!
Undrar starkt vart denna dagen tog vägen. Var på stan och hade en dejt med M. Det var kul, shoppa nya byxor - ett par jeans rättare sagt. Kan var skönt och ha ett par som INTE klämmer åt så man känner sig som en obekväm elefant i ett litet rum! Väl hemma igen blev det lite stekt fläsk, hehe jag solade alltså! Sen har det gått i ett. Började storstäda "kontoret" - lite omöblering med, till det bättre så klart. Sen fortsatte jag i matrummet där de nya tavlorna äntligen kom upp! När jag ändå var igång blev det en hylla i hallen och lite nytt "pynt" i vardagsrummet :)

De nya tavlorna;


Hallen;

(Större hall önskas)

Vardagsummet med nya ljus bl.a.;


Gillar hur det det ser ut nu. Är alltid roligt att förnya lite! Usch sova kan behövas, tänkte försöka hinna med träning innan frisören ska sätta saxen i mitt hår i morgon!

Plug-IN

Kategori: Allmänt

Satte upp de nya nyckelringarna - som en stick kontakt sätter du in dem i jacket & på så sätt vet man vart de är till man behöver dem:) Gillar färgerna riktigt mycket!

Vad gav jag mig in i?

Kategori: Allmänt

img_7001 (MMS)

Att rycka UR sladdar går galant, värre när de ska i igen. Är ganska många, har ett ljudsystem med 380 kablar också att koppla rätt igen. ÅH för speldatorer !

Handprofil

Kategori: Allmänt

img_0075 (MMS)

Försökte ta kort på 3 konstiga prickar som invarderat på min hand. Resultatet blev att en hand i profil inte är det snyggaste.

Is Latte

Kategori: Allmänt

img_8772 (MMS)

Njuter i solen :)

Plingeliplong

Kategori: Allmänt

En liten sov morgon var inte helt fel! Skulle kunna sova ännu mer men ska på dejt med M. Känns som det är viktigare än sömn :) vart helt slut igår - ögonen gick i kors på slutet. Och tvätteriet var i full gång så kom inte i säng fören vid en halv två!
Ny dag och nya möjligheter. Ser ut att bli en fin solig dag! Det var inte igår, hehe. Frukost och kaffe står på schemat nu!

Fot Coktail

Kategori: Allmänt

img_9069 (MMS)

Bäst och ta hand om fötterna nu när barfota säsongen är igång!

En bra sport BH?

Kategori: Allmänt

img_2344 (MMS)

Packa upp träningsväskan. Gissa färgen på min sport BH. Kanske inte smartaste draget att ha vitt. Men kanske batik är på tapeten igen? :)

Strawberry Recovery

Kategori: Allmänt

img_3413 (MMS)

Kört 75 minuter spinningpulse & det känns grymt bra! Märkte av att både kondis och uthålligheten förbättrat jämfört med första passet 75 minuter för någon månad sen! Resultat gillas! Testade även gainomax strawberry som jag fått tips om att den ska vara godast! Mjaaa, tycker nog inte det. Lite för söt för min smak så vanilj & blåbär går före. Finns chocklad också om jag inte minns fel?! Sen finns det inga fler att testa va?! Tydligen kommit gainomax bars, måste testas också. Mättnads känslan varar ju längre om man tuggar och inte bara dricker. Och kände av att det tog tid innan jag kom hem. Lite halft vissen blev kroppen & magen skrek "MAT". Jävligt nöjd med min insats idag!

Instruktörer

Kategori: Fitnesszilla

En tanke som slog mig var att;
Är det OK att instruktörerna ser ut hur som helst?
Detta just för i sittande stund för inväntande av att spinningpuls passet på 75 minuter ska starta är min blick på träningsgolvet. Ganska mycket folk ikväll. Ser en tjej som får hjälp av en instruktör att lägga upp ett program. Finner ett fel, eller en störande sak i MINA ögon. Intruktören har världens kagge! Men hallå? Känns inte OK. Alla får se utåt som de vill. Jag skulle dock inte vilja få en instruktion utav honom - för tankebanan är att hur ska jag komma i form av ett program han lägger upp - det fattas något med respekt.

Låter säkert skit dumt. Men lite är det väll så att när du får ett program av instuktören vill du ju uppnå resultat så du får beröm. Träningen är ju inte bara för din skull, lite är den ju för intruktören också - man vill inte svika det super bra program den lagt upp åt en. är det konstigt att jag reagerar. För mig känns det INTE helt OK. De är ju ansiktet utåt. Och ska representera hälsa och fitness, att vi ska tänka "i sån form vill jag också vara i". För en kagge på magen är man ju ute efter när man svettas som en gris efter ett pass? Eller?!

Innehållet ...

Kategori: Allmänt

img_1513 (MMS)

De nya träningsbyxorna - satt som ett smäck! Tack fröken för tipset! Bjuder på att det ser ut som jag har kortast ben ever! Hehe.

Paket :)

Kategori: Allmänt

img_2971 (MMS)

Paket :)

Happy girl

Kategori: Allmänt

Äntligen är min arbetslust tillbaka. Var länge sen jag lämnade jobbet med ett leende och kände att jag ville tillbaka. Har nog med att göra att det är mer jobb - inte bara en tur i veckan. Är inte en människa som klarar av att vara hemma flera dagar i sträck utan att känna att man gör något vettigt för att få in pengar på kontot så att man kan leva.

Sov även en sväng när jag kom hem, blev inte så mycket sömn i natt. Så nu har jag energi till träningen om 2 timmar. Ska ge mig an ett 75 minuters pass spinning. Kommer dock inte ihåg om det var pulse eller inte, lär bli varsko om det vid ankomsten:)

Nu vila maten med en kaffe.

Trolleri

Kategori: Allmänt

Satt nyss och muttra att arbetspasset inte är slut än!
Tänkte om så; "jag slutar om 3,5 timmar". Livet känns bra mycket bättre - plus solen som väntar där ute!

Smygande träningsvärk

Kategori: Fitnesszilla

Fick in ett snabb pass förut. Ca 45 minuter. Kändes helt okej efter fastän intervallträningen uteblev. Kändes också skönt att efter nästan 2 veckors sjuka vara tillbaka med nyladdad energi! Hoppas verkligen att de håller i sig nu utan några svackor. Känner att tiden för det ite finns. Men som sagt bara att tänka positivt :)

Vart en fartfylld dag för övrigt. Startade med ett träningspass följt av att vi skulle käka lunch ute - dock krånglade det på Apoteket när jag var in där för ett "snabbt ärende" - även på Statoil tog det tid, där det faktiskt är BILLIGAST på avgiften (25:-) när man löser in värdeavier. Nu vet ni det!
Att detta tog tid gjorde att det böev ingen lunch för klockan närmade sig upphämtningstid av M. Skulle följa med som stöd för arbetsintervjun på en ort utanför staden våran. Blev en road trip dit. Så när M var på arbetsintervju blev det snabbmat. För man vet aldrig hur snabbt eller långsamt en intervju kan ta. Gick tydligen bra så nu håller vi tummar och tår att M får jobbet :)

Sen hamnade jag här på jobbet för att jobba natten. Gud vad skönt det är att få göra nätterna igen. Rena döden - psykiskt - att bara göra dagturer. Man behöver omväxling. Nog om det, ska pimpla i mig en liter vatten eller två - känns som det behövs.
Hoppas ni fått en bra dag ni också!

Gul vattenmelon!

Kategori: Allmänt

img_1292 (MMS)

Blev överlycklig när det fanns i affären! (Inte lika söt som den röda) Mums!

Oh Thank Heaven!

Kategori: Allmänt

img_6266 (MMS)

Kaffe time!

Detaljer

Kategori: Allmänt

img_0288 (MMS)

Är insnöad på rosa för den som missat det :)

Slut i rutan

Kategori: Allmänt

Sovmorgon tills nu! Behövligt till tusen. Bara att börja ladda för ännu en fartfylld dag!

Bara ben

Kategori: Fitnesszilla

Det jag gillar mest med sommaren - förutom sol, värme och allt de andra som hör sommaren till - är bara ben. Ett bra sätt att känna frihet. Älskar att gå runt i shorts, kjolar & klänningar och visa upp mina spiror. Speciellt när de fått färg, hehe. Enda nackdelen denna sommar är all den vikt jag lagt på mig - men försöker tänka positivt - det är S O M M A R och det SKA vara bara ben då!

Och den viktigaste delen för mig att ha i form är faktiskt benen! Magen, rumpan, armar kvittar eller det blir en bonus om de formas och blir mer trimmade utav träningen, för det är ett par snygga spiror som får en karl att falla för en ;) Så i all koncentration gällande träningen ligger mina ben i fokus för jag vill kunna ha BARA BEN hela sommaren!


En bild på ena benet kan jag ju bju på för att förtydliga - BARA BEN!

You & Me

Kategori: Allmänt

img_4748 (MMS)

Har bokat en mini resa för två. :) Är en överraskning så de kommer bli ett leende på den andres läppar vid avslöjandet :D Mysigt när man får skämma bort och överraska någon man tycker om. Blir så roligt när det är ömsesidigt också;) Sitter för övrigt på jobbet och försöker ringa undan alla samtal - det går sådär. Men snart slutar denna dagens arbete och jag får bege mig och hämta ut ett paket med nya träningsbyxor! Hoppas dom passar, för de var slut i butik och jag ska ha ett par såna, överlever nog inte annars?! Hehe. På återseende!

Hallå där, köp blåbär!

Kategori: Allmänt

img_2863 (MMS)

Den döda mina musklers hunger efter 55 min spinningpulse. Smaka bättre än förväntan. Testa de andra är ett måste :)

Väntar

Kategori: Fitnesszilla

Sitter och njuter av solen! Ska strax gå in på gymmet & svettas av mig några kilon. Haha snarare gram eller är det hekto som är minst? Ja tror ni fattar ändå. Tänk om det hade funkat på riktigt att man gick in och träna en timme och förlora ett kilo eller två. Då slapp man ju gå till gymmet varje dag i en vecka för att mot all förmodan bli av med 1-2 kg. Röstar ja för att det någon gång ska bli fullt möjligt ;) För vem vet, kanske sitter något snille och slipar & forskar på just den idéen. :)

Wish me luck me min 55 minuters spinningpuls pass som börjar 16.30!

Tur är väl det!

Kategori: Allmänt

img_1367 (MMS)

Äter vad jag vill när jag vill, för jag behöver inte ta varken hänsyn eller anpassa mig efter någon annan :)

Redo!

Kategori: Allmänt

img_8507 (MMS)

Låg inte på latsidan när jag kom hem inte - brukar vara som en död sill efter en natts jobbande. Men icke idag. Hunnit storstäda badrum och sovrum, tvättat, rått om mina halft vissnande blommor, matlagning. Faan vad jag är bra! Nu mat sen gymmet!

Hjärtklappning

Kategori: Allmänt

Vad det svider i mig! Att man kan förstöra en människa så!

Vaknade för 40 minuter sen med ett ryck av att något inte var bra! Ont gjorde det och gör fortfarande! Ska försöka sova mer - skönt att det snart är över så man slipper svi för saker och ting man inte kan trolla bort!

11 Juni 2011

Kategori: Allmänt

Hur kommer det sig att det inte finns något vettigt att se på TV när det är helg? Tycker utbudet på veckorna är minst lika illa - dock en eller två dokumentärer att se. Är inte så road av TV längre - är mest bara reality eller ny verision av gammla serier. Och vem orkar i längden. Hade huvudet varit med bättre kunde det kanske tänkt till att hyra en film för kvällen är en bra idé. Då har ca 90 minuter av livet passerat. Och då på ett bättre och mer givande sätt än en massa zappande på TV:n i ren tristess. Ha mysigt, skratta, gråta, rädla - ja alla känslor än tristess hade varit så mycket bättre en lördagkväll!

Melli melon :)

Kategori: Allmänt

img_2810 (MMS)

Melli melon :)

Nöjd

Kategori: Allmänt

Är glad över att klockan gått snabbt - dagar då den sniglar fram är INTE roliga. Har knappt 18 timmar kvar av arbetspasset. Längtar faktiskt tills jag slutar - försöker dock inte tänka på det, blir ju nästan olidligt att vara här fast jag gillar mitt jobb :)

Ska ta en vila nu för det förtjänar jag! :)

Romantisk!

Kategori: Allmänt

img_7724 (MMS)

Ja ibland ramlar man och slår i huvudet & blir sådär lite extra förtjust i att visa uppskattning. Tur man dricker så mycket vin så man kan hålla den vid liv längre än en dag - allt har sin mening heter det va? Hehe.

Snyggaste badmössan!

Kategori: Allmänt

img_6658 (MMS)

Diggar min groda! Vad tycker ni? (Kan ju inte finnas någon stiligare klädd för en dusch What so ever ^^) Köpte den i Uppsala.

Nu kör vi!

Kategori: Allmänt

img_5180 (MMS)

Morgonen startades med 45 minuter spinningpulse innan jobbet!

Uppladdning!

Kategori: Allmänt

img_6615 (MMS)

Nu bär det snart av till gymmet Kaffe & en dos C-vitamin - alltså INTE kiss, som det ser ut. (Kaffemuggen snodde allt rampljus)

Vips!

Kategori: Allmänt

Där sprang klockan fram i speedat tempo!
Blir störtdyk ner i sängen. Fick allt plus lite till gjort så kommer somna med rent samvete för en ny arbetsdag. ?br>(Känns helt OK att jobba helg efter info om storhelgs-ers.)

Blev en tur i spåret!

Kategori: Allmänt

img_0107 (MMS)

Blev en tur i spåret!

Dimpedampedomp

Kategori: Allmänt

Dimpedampedomp!
Nyss landat i soffan hemma efter ännu en dags slit för att få bröd på bordet;)
Ska få lite kvällsmat i magen sen städa undan lite - blir knäpp om inte allt är där det ska vara! Sen ska duschen få sig ett låååångt besök. Sen får det bli sängen - vill ta spinningen till morgonen innan jag börjar klockan 10.00.

Hoppas alla får det lika mys/kul/bäst ikväll!

Working women!

Kategori: Allmänt

img_9046 (MMS)

Working women!

No more Chocolate!

Kategori: Fitnesszilla

Tyckte att idéen att köpa en chockladbit för jag förtjänade den lät fantastisk förut i affären.
Dock kommer det dröja länge innan jag väljer choklad igen!
Huhuhu, kanske finns en mening med allt?

Blötdjur

Kategori: Allmänt

img_7295 (MMS)

Hjärnan behövdes rensas - fick bli en löprunda på 4 km!

Motivering

Kategori: Allmänt

Söker med ljus & lykta igenom hela min själ efter en rejäl motivering och styrka till att lyckas med det jag vill. Känns som jag bara står still utan ork. Och så lite sjuka på det gör ju inte saken bättre inte!
SUCK!

Regn!

Kategori: Allmänt

img_5188 (MMS)

Regn!

Synrubbning

Kategori: Allmänt

Haha riktigt illa när glasögonen är på och läser helt galet!
Nya glasögon vore bra - haft dessa i lite över ett år så egentligen behöver jag inte nya än. Är ju inte super billigt! Men saknar mina svarta - vart tog de vägen?! - så kommer väll åka på att köpa nya för dyra pengar. De gamla kostade 3300:- och det svider när jag tänker på att de är borta! Och inte en susning har jag om vart jag kan lagt/glömt/slängt dem! :(

Är jätte störigt när man har saker NÅGONSTANS och man saknar dem!
Och att minnet sviker vart man gör av saker - ännu värre! Åldern som gör sig påmind?! ;)

Är jag brun?

Kategori: Allmänt

img_5650 (MMS)

Bara slog mig att jag kanske fått en hel del färg på mina ben ändå? Haha i brist på annat när man vänta å väntar å väntar ... (Ser ut som svullo anklar också - sexigt!)

I väntans tider.

Kategori: Allmänt

img_5036 (MMS)

Inte lika tursamt på VC för här fick jag sitta i kö. Buhu:(

Stackars

Kategori: Allmänt

Springer runt, eller har sprungit klart så rätt blir; har sprungit runt som en yr höna och konstigt nog verkar det som de gick undan för allt är klart. Dock kan jag göra mer - men blir lite kinkig för ingen hade gjort det åt mig, så varför ska jag slita ut mig i förväg? ;)

Har varit som varit natzi-kärringen nu på morgonen - stackars mina stjärnor på jobbet! Men det här med öronvärk är inte att leka med, och turen är tydligen på min sida idag. Inte bara att morgon arbetet gick smidigt och galant - jag kom fram till läkaren på 3 min på första försöket! Så nu har man lyckats skaffa sig en tid för att kolla in vad problemet är! Wiooo. Sen kanske det inte är det mest rockiga stället att "catcha up" på.
Men alla ställen är bra, förutom de dåliga ;)

Morgonens gulddryck!

Kategori: Allmänt

img_1811 (MMS)

Ett par liter av den ljuva gulddrycken och jag är fit for fight again!

Miss dreamy

Kategori: Allmänt

En halvtimme! En ynka halvtimme blev det i sömn. Och örat känns fortfarande som det ska sprängas. Det känns med andra ord inte bra! Ska försöka avsätta tid till att ringa doktorn mellan varven. Går i ett nu på morgonen .. Det som är trisst med telefontiderna - passar inte mina arbetstider.

Blås på mitt öra för att bota ?! :)

Gaaaaaalen.nu

Kategori: Allmänt

img_0609 (MMS)

My ear is killing me! Gör ont när jag dricker till och med?! Skumt och verkligen INTE skönt:(

En symbol för jobbtime ;)

Kategori: Allmänt

img_3229 (MMS)

Inte svårt att lista ut vilken apa som är till jobbet? Hehe. (Finns på bluebox.se, om jag minns rätt kostade de 40-45 kr?)

Nomnom!

Kategori: Allmänt

img_0117 (MMS)

Nomnom!

Öronvärk

Kategori: Allmänt

Paus i värmen - håller på att smälter bort just nu! Och känner av att de värker i örat och gör jätte ont när jag dricker något??!! Får hoppas att de bara är inbillning... Försöker lista ut hur jag ska överleva natten. Är olidligt varmt nu, 27 grader varmt. Fast det förstod ni nog. Annars hade jag ju påpeka att jag hade tuttstånd till Kina för det var så kallt. Kokkobello!

Nu nyttogöra.

Drop in

Kategori: Allmänt

Verkar som alla mms-inläggen dyker upp. Får väll sätta mig och organisera det lite sen :)

Oväder

Kategori: Allmänt

Ligger i sängen med rullgardinen nerdragen. Hör hur det regnar, och det är ingen dålig skur. Tur cykeln står ute - då blir den ren från all pollen. Hör nu att det börjar mullra och det betyder ju att åskan är i närheten. Och det känns så där. Den är på avstånd ännu. Värre när den kommer närmare.

Ska snosa en timme till. Vart ju en sen natt då det kom kvällsbesök.

Kock INTE Bagare

Kategori: Allmänt

Okej att maten blir helt utsökt så jag och mina matgäster trillar av stolen, hehe. Men mina chanser att bli bagare är nog inte alls stora - sockerkakan glömdes bort så den blev torr. Inte alls så där saftig go som den ska vara. Haha illa! Som sagt jag ska satsa på att bli kock och inte bagare ;)

Nattgym, JA tack!

Kategori: Allmänt

Kanske det jag skulle satsa på; öppna ett gym som har endast nattöppet - fast staden är liten tror jag att det skulle gå runt. För det kan ju inte bara vara en person på närmare 100.000 invånare som är nattaktiva. Finns ju de som jobbar natt, har fullt upp från morgon till kväll osv. Jag hade varit där jämt! För nu är jag jätte träningsugen - är alltid det vid denna tiden på dygnet. Vore så gott om man kunnat ta sig iväg och få svetta av sig lite. Fast tydligen bara de större städerna i vårat avlånga land som har det så bra! Fusk!

Chicken

Kategori: Allmänt

Fick till den goaste kycklingsalladen jag någonsin ätit! Mums!
Och sockerkaka lät otroligt lockande så den står i ugnen nu;)

Now you see, now you don't ...

Kategori: Allmänt

En power-walk på en timme blev. Dock fick tempot bli lugnare sista biten för då börja knäna kännas av för mycket. Ska ringa doktorn om det inte gett med sig på fredag. Ska svälja en eller två pamol och se om det funkar. Kablar därför man känt sig lite halvlåg på sistonde för det är något i kroppen som inte står rätt till.

I morgon ska jag jobba natt - vet inte när jag gjorde det senast. Men gott och slippa dagspasset! Ska riva lite tapet nu.

Fix trix

Kategori: Allmänt

Av någon anledning så blir jag ALLTID pinkalinkanödig när jag målar naglarna. Psykiskt för man verkligen inte kan gå på toa närmsta taget? Hehe. Så är det i alla fall i min bubbla! Kände att fingrarna ska vara doppade i en sommrig färg. Resultatet blev en röd/orange färg. Super nice!

Ska ladda upp batteriet på telen - sen en promenad och rensa tankar!

Tick Tick!

Kategori: Allmänt

img_2415 (MMS)

Tick Tick!

Shopping runda

Kategori: Allmänt

För att trösta mig själv då knäna inte förstår att värktabletterna ska dämpa smärtan, så blev det en shopping runda. Hitta nya träningsbyxor, 3-set lyktor och ett par shorts. Nu känns det lite bättre fast knäna värker lika illa. Hehe.

Får strax besök så ska ladda kaffekokaren:)

On the floor

Kategori: Allmänt

Nyss intagit solstolen för att försöka intävänta på att värktabletten ska börja ge verkan så det slutar göra ont. Vakna i morse av att mina knän molvärker - känns som någon hoppat på dem. Hur det nu känns men det kanske visualiserar hur ont de gör!

Har varit på APT av en anledning som jag inte roligt förstod. Men nu är det gjort.

Återkommer när jag blir som folk igen - om det nu är fullt möjligt;)

Last Year

Kategori: Allmänt

Förra året kom 3 tillfällen då jag fick fly landet för varmare klimat. I år står det fler resor på listan - gick igenom de bilder som togs på resorna.
Dock fattas ett minneskort och det innehåller första resan till Egytpten.. Även framkallningen av undervattenskameran jag hade med på snorklingen på Giftun Island är på vift, de kommer säkert fram när kartongerna packas upp =)


Lindos - Rhodos - Grekland
Hit gick första resan.

En månad senare hamnade jag i Egypten - Hurghada (stavas?) och det är de minneskortet som är på vift. kom även på att det innehåller de flesta bilderna från Grekland också!


El Gouna - Egypten - Afrika
3 månader efter första besöket så hamnade jag här.
Och det ska tilläggas att denna resan var sjukt rolig - massa öl & rosé, flörtande vakter, aftersun, vattenpipa som stiger upp i huvudet ;) OCH mycket mycket mer.
Skrattar när jag kollar fyllerkorten på oss snyggingar!

Årets resor som är bokade och betalda är London & Turkiet (Norge, om det räknas?!). Det ryktas även om att vi ska iväg på en resa till. men det låter vi vara tills allt är kirrat och klart. Längtar tills det bär iväg!

Sjukt tacksam över att chansen hamnat i min famn och jag har fått lyckan att ta mig i väg på dessa resorna. Var ju även till Spanien nu i mars detta året. Och snart kanske drömmen om att bo i utlandet infrias, för det är något jag vill ha gjort innan jag tryggar min framtid!

Ta er ut i vida världen om det så bara skulle vara ner till Danmark eller Tyskland som exempel. Ger så mycket och man lkär känna sjukt mycket folk! Fick runt 11 nya bekanta efter resan till Spanien och det är alltid kul och få nya tips om vart man ska åka och vad man ska se!

No color on my fingers

Kategori: Allmänt

Äntligen ryggläge. Känns så gott att åskan faktisk höll sig på en bra distans! Gillar verkligen inte åskan som nog framgått ganska tydligt i tidigare inlägg. :)
Tycker det var gulligt av den person som tog sig tid att ringa för att se hur och OM jag överlevde vädret - tur du finns och vet hur man får sig att känna sig speciell - tror inte du ringer till vem som bara sådär för att kolla :)

Det är svårt att avslöja sina rädslor - man blottar en del av sig själv. Men ni ska veta vilken respekt jag har för oväder! Man är som en liiiiten fis i rymden för man kan verkligen inte kontrollera ett oväder. Och en sak som verkar funka för att lugna mina nerviga nerver är att tänka "inget jag kan göra om åskan slår ner och jag dör - shit happens" och det är ju sant! Komiskt ändå att det är såna tankar som lugnar.

Nog om mitt pladder nu blir det att beundra mina ny manikyrerade naglar. Skulle ha doppat fingertopparna i någon sommrig färg men slutade med att jag gjorde en fransk manikyr på egen hand - och resultatet blev över förväntan. Wiooo!

Lugn & Ro

Kategori: Allmänt


Strömstad 2010

Bilden är tagen förra sommaren när vi var till Strömstad och sov där en natt. Gillar bilden av den anledningen att den ger lugn & ro - eller den symboliserar det!

Och just nu har det faktiskt slutat åska ;)

PANG!

Kategori: Allmänt

Fy nu börjas det! Stängt av allt så sitter här i mörkret och är livrädd!

Hallå?

Kategori: Allmänt

Vi satt där som 2 små barn på julafton och bara vänta på att det skulle smälla till så åskan officiellt har startat. Gav upp efter en timme och gick hem. Så sitter och äter keso med hallon & blåbär. Så gott! Har förvarnat grannen att jag dyker upp inom 30 sekunder när det väl börjar dundra - om det ens kommer börja?! Kanske kommer inatt - buhu jag som inte har någon sovsällskap! Det är bland det värsta som finns när det är skit väder ute - att vara ensam. Är sjuk sällskapsjuk när det är åska i luften. Känns tryggare då!

Får hoppas att det håller sig borta ett tag till :)

Thor checkar in

Kategori: Allmänt

Ser ut som våran Åslund är på väg hit i rasande fart - skakar som ett asplöv! Klarar verkligen inte av åska och blixtrar! Tur jag har grannen att leka med en stund. Men fortsätter det så här så kommer jag nog få ringa hit förstärkning så jag får sov sällskap.

Sooooool

Kategori: Allmänt

img_0751 (MMS)

Sooooool

Njutning

Kategori: Allmänt

Har sprungit klart på IKEA nu. Hitta lite smått och gott som kommer bli bra här hemma:) Var även in på köpcentret och kolla. Skulle haft ett par nya träningsbyxor men blomaffären lockade såpass att träningen uteblev idag. Annars hade de ju dött i bilen medan jag var in och träna.

Solen är i full fart så passar på att få lite mer färg på fläsket. Ska snart till grannen och dricka kaffe. Och efter det blir det sjösättning utav båt - kanske en premiärtur om inte de hinner bli dåligt väder. Hoppas inte! :)

Ridå av regn

Kategori: Allmänt

Sitter i bilen och jädrar anamma vad det regnar!
Det är ju tur att man ska leka inomhus i form av ett besök på IKEA:)

Energi

Kategori: Allmänt

Är lite piggare idag så ska masa mig iväg på ett spinningpass senare.

Måste kanske göra mig klar M och jag ska ju leka idag och det är inte varje dag:) Ska ha tag på nya träningsbyxor - det är ett måste i alla fall. Önskar det var mer sol ute. Börjar bli molnigt nu. Så perioden med skitväder startar nu! Wioo. Tur man ska jobba bort de mesta av tiden. :)

Återkommer!

I'm soo great!

Kategori: Allmänt

Får massa gulliga sms som höjer humöret en hel del! Nästan så man blir kär;) vet inte när känslorna kändes så här senast - men bra känns det i alla fall och tur är väll det! Haha.

Rastlös är nog ett ord som passar in på mig när klockan tickat iväg och kroppen inte riktigt förstår att det är natt och det är DÅ den ska sova - inte på dagen! Gjorde en internet beställning på lite kurer till håret, väldigt behövligt då frisören paja mitt hår. Shit happens och nu gäller det att vårda det väl så det växer ut igen. Tror dock inte det kommer hinna växa långt innan semestern trångt nog. Man ska ha långt hår på sommaren! :)

Ganska irriterad på att inga av mina mms-inlägg har dykt upp än! Och det går inte att ladda upp bilder från iphone till blogg.se heller. Utan då måste iphonens bilder läggas in på datorn och SEN laddas upp. Jag gillar min iphone det gör jag! Men det ska vara en smartphone av den anledningen att man ska kunna göra ALLT med den. Men inte det jag vill när mms uteblir på bloggen. För orka sätta sig vid en dator när jag kan logga in direkt i iphonen och sitta vart, när och hur jag vill när det är dags att göra ett inlägg. Och bilderna gör ju en hel del - de förklarar ju bättre än en massa text! Som nu ... Hmm undrar hur bilden för ilandsproblemet skulle se ut ;)

Firework

Kategori: Allmänt

Där var det klart! Simon tog hem skiten!

Ska väll inta sängen strax - ska leka med M i morgon. Kul för det är inte varje dag man ser honom!

Vill också tillägga att saknaden är stor när du inte är här hos mig! Puss

Swingfly

Kategori: Allmänt

Ser finalen av BB och Swingfly uppträder och har bara en sak att säga;

Teddybears Sthlm = minnen som rusar genom huvudet!
Det var gamla goda tider det;)

60 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Fortfarande hängig. Så nystart i morgon. Laddar med massa c-vitaminer och frukt ikväll.

Bra material

Kategori: Allmänt

Helt slut - nyss vaknat efter ca 3 timmars sömn. Vill ha en pigg kropp så jag kan träna - detta är inte OK!

Insåg förut att man kanske har snubblat över ett bra BF-material. PV på svenska. Någon som kan lista ut vad jag menar? PojkVänns - material menar jag så klart! Hehe. Är pirr i magen när vi ses - ni vet på det där härliga och lyckliga sättet? Får väll se om det utvecklas ;) (I hope so!)

Sommarkärlek är något aldeles extra och jag hoppas alla får uppleva pirret från när man gillar någon;)

Seriöst!

Kategori: Allmänt

Inge piggare idag! Och jag har verkligen inte tid med detta! Håll tummar & tår att det går över!

Fick helt underbara nyheter igår - var ett samtal som fick mina ben att vika sig. Det trodde jag inte! Men lycka spreds i hela kroppen! Kommer fram förr eller senare vad det handlar om, tills det är klart. Betyder otur annars! :)

Hade tänkt sola idag men verkar som det ska blåsa storm idag - så får hoppas att jag hittar någonstans där det är lä så man kan steka lite fläsk;) Ska ju vara sista soldagen på ett tag enligt metrologen yr.no.

Nu kom de visst besök :) Återkommer!

<270-26 49>

Kategori: Allmänt

img_3760 (MMS)

<270-26 49>

270-26 49 Sommar!

Kategori: Allmänt

img_1973 (MMS)

270-26 49 Sommar!

Check in

Kategori: Allmänt

Verkligen dags för natta nu!

61 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Är ju tvungen att uppdatera om nedräkningen.

Fortfarande sjuk. Hoppas på ett pass i morgon :)

Grymt irriterande!!

Kategori: Allmänt

Har mms - bloggat hela dagen och de har gått upp o rök!

Så får väll göra en update på hur dagen har sett ut. Var och jobbade ett par timmar - fick även ledigt i morgon! Wioo! Var även till plantagen för att försöka hitta blommor i form av amplar till jobbet och hem. Men de var inga fina så ska göra ett försök under veckan och se om de fått in fräschare blommor. Blev några till blomlådorna i alla fall - de är planterade och klara nu! :)

Har även sett till att uteplatsen är officiellt redo att invigas med vin/rosé och grillning. Så får ta och styra upp det snart!

Har ätit massa gott i kväll och fått i mig lite rödtjut. Nu får det snart bli sängen - är hur trött som helst då det inte blev så mycket sömn inatt av någon konstig anledning ;)

Sommar!

Kategori: Allmänt

img_0667 (MMS)

Sommar!

Kokkobello

Kategori: Allmänt

Vart tar mina mms-inlägg vägen? Har ju skickat flera stycken under dagen. Trisst!

62 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Fortfarande inte helt 100 så inget nyttigt gjort på tränings fronten. Om man bortser från det jag slitit med under dagen. Sätter mitt hopp om att jag är återställd för ett pass på söndag!

Firar med en öl

Kategori: Allmänt

Väntar på att maten ska bli klart. Skulle ha grillat - var till och med iväg och köpte grillkol*3 och väl hemma upptäcktes det att tändvätska är en bra sak att ha om man ska grilla. Så lättburen är i ugnen - färskpotatisen på spisen - salladen klar - ölen i handen. Kan det bli bättre? Tror icke det! Hehe.

Är jätte nöjd med allt som blev gjort idag! Nu hoppas jag morgonen i morgon på jobbet går undan och att jag kan fixa ledig på söndag. Vore det optimala:)

En snabb dusch och sen mat!

Sommar!

Kategori: Allmänt

img_8107 (MMS)

Sommar!

Galet hett

Kategori: Allmänt

Hur gott som helst - nästan så man får ångest av att arbeta i morgon :/ Ska kolla om söndag kan komma att bli en fri dag. Ska hur som fortsätta glassa i soooolen nu:))

Värre idag

Kategori: Allmänt

Ännu hängigare idag. Fyttanblä! Inte trodde jag att lite sågande skulle ta så hårt på kroppen. Nu är det absolut jag som lägger band på mig själv så träningen inte blir lidande. Måste nog göra en komihåg lapp för det är ju så fint väder ute så vem vill sitta hemma och vara sjuk?

Ska ladda med kaffe och c-vitamin, för efter det ska jag slänga mig i bilen och åka till pappsen och kolla läget!

Varför frågar ingen mig om saker som faktiskt rör MIG & MITT liv?! Måste väll ändå vara jag som sitter med de rätta svaren?!

My New BFF!

Kategori: Allmänt

img_7471 (MMS)

My New BFF!

63 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Kom på att jag inte uppdaterat om dagens träning. Den är lika med noll då jag inte varit i form. Tror det är lite sjuka i kroppen - får se i morgon om kroppen säger OK till ett pass. Dumt och utmana ödet och förlora flera dagars träning! :)

Reflektion

Kategori: Allmänt

Efter att filofiserat ett par dagar över människors nyfikenhet - eller hur man ska benämna det.

Hur kommer det sig att man är så nyfiken på en annan människas liv - så man är och snokar, diskuterar och svallrar om personen. Nu är det fritt fram att ta åt sig för den som vill. Är inte det jag är ute efter. Är en helt vanlig reflektion. För det sker dagligen. Tanken slog mig efter att ha läst andra bloggar mm.

Har tanken slage er att allt som skrivs på en blogg, Facebook eller twitter, är rent av bara ett sätt att sätta griller i huvudet på er?!

En fasad! För hur livet ser ut på riktigt, hur man är som person, vart/hur man lever och vad man gör om dagarna kanske är tvärsemot vad ni tror?! Det kan ju exempel vara att när jag skriver att jag jobbar, kanske min dag ser ut så att jag sover.

Man ska ta det men en nypa salt! För ni vet inte vad som är sant eller inte! Så sitt inte och tro att ni känner eller vet allt om en människa som ni enbart läser om!

Var försiktiga med att kommentera vad ni ser, hör eller läser gott folk!

En bra kvinna

Kategori: Allmänt

Har sagt det tidigare; "En bra kvinna reder sig själv!"

Får inte upp någon bild men har satt räcke - alltså sågat och skruvat helt själv. Behövs ingen karl i mitt liv inte! Är riktigt nöjd med insatsen jag gjort. Härligt att va ute i solen och få så mycket färg när man grejar - stor skillnad på att sitta och steka!
Firar med ett glas rött och planerar morgondagen - ska bli en toppen dag i morgon igen :)

Shorts & linne

Kategori: Allmänt

Tyder gansk mycket på sommar va? :)

Sitter här och hivar kaffe och njuter av solen. Har en tanke om att jag ska såga lite och snickra - frågan är bara om det är SÅ smart när jag för övrigt inte mår helt 100? Men jag gillar när saker och ting blir gjorda. För om inte jag gör det själv, vem ska då göra det? Hehe, visst att man spelat "dum" många gånger genom åren - men det är ju egentligen bara brillijant. Man slipper ju göra det själv och spar på sin egen energi;)

En tur till IKEA för att inhandla sommartäcken vore en bra sak att göra - tänk om dygnet hade fler timmar? :)

Förhindrar sjukdom

Kategori: Allmänt

Sitter och laddar med ett stort glas med C-vitamin*2 och en smoothie med dubbla bär. Är jätte hängig idag. Kom inte iväg till gymmet - såg att de inte öppnade fören 10.00 och innan dess han jag känna efter hur jag egentligen mår. Sovit som en klubbad säl tills nyss. Det känns i hela kroppen att något inte är som det ska! Och det finns inte tid för sjuka nu så försöker som sagt att förebygga så det inte bryter ut rejält!

Drömde jätte knepig dröm - är alltid så när jag är sjuk?!

Dags för energi!

Kategori: Allmänt

img_1043 (MMS)

Dags för energi!

Åh du härliga

Kategori: Allmänt

Vilken hääärlig dag detta kommer bli - med en stor dos ironi. Vakna inte på det härligaste sättet direkt. Det är som vanligt smällar man får ta! Ska dra till gymmet snart så jag hinner vara hurtig innan fika på stan.

Frukost först!

Blogg.se?!

Kategori: Allmänt

Vad händer med inlägg - mms - statistik ?!

MonKEYS !

Kategori: Allmänt

img_5461 (MMS)

MonKEYS !

64 days to go ...

Kategori: Fitnesszilla

Ännu en dag avverkad på gymmet. Körde 1 & 1/2 timme som vanligt. Dock märkte jag EFTER inte under tiden jag intervalltränade - mitt knä gör jätte ont! Så behöver motivation och inspiration inför i morgon. Kommer ju inte få köra intervall fören knät är bättre. Och tycker det är skumt att det inte kändes under löpningen utan efter. Hoppas det hinner gå över! Inte tid med detta ju!

Dagens PLUS;
Wellness systemet åter funktionellt

Dagens MINUS;
Att knät inte är helt 100

Och dryga människa du lär ju ALDRIG komma i form om du inte blir med och tränar! Eller du kanske har en kropp som tränar av sig själv?! Hehe ;)

Paket!

Kategori: Allmänt

img_1012 (MMS)

Paket!

Food ala Moi

Kategori: Allmänt

Matkoma nästa. Gjorde en jätte god köttgryta med ris till. Väldigt enkel att göra. Tar ca 20 minuter och det är lagom tid när magen hungrar!

Man behöver;
Lövbiff som man strimlar
Kokosmjölk
Färska champinjoner
Gul lök & purjolök
En köttbjuljongstärning
Två matskedar soja
En matsked sambal oelek
Vitpeppar, salt & kött & grillkrydda

Gör så här;
Stek köttet och ha i köttbuljonstärningen samtidigt och blanda sen i kokosmjölken. Det ska stekas så det kokas ihop i ca 10 minuter. Sen spelar det inte någon större roll i vilken ordning man har i resten. Bara att testa sig fram med mängden kryddor. MUMS!

Serveras med ris och något grönt - gurka eller tomat som exempel.

Jag är mätt och belåten :)

Recovery Drink

Kategori: Allmänt

img_0388 (MMS)

Recovery Drink

Behövligt!

Kategori: Allmänt

img_3953 (MMS)

Åkte ifrån vattenflaskan så var ju tvungen att köpa en ny - rosa så klart. Hehe. Nu blir det träna!

Nya hårmodet!

Kategori: Allmänt

img_3312 (MMS)

Sov med tofs inatt och skapa nytt hårmode. Inne eller ute? ;)

Smoothie & kaffe

Kategori: Allmänt

En vila - fick ett sug efter smoothie i vanlig ordning - en jordgubb/banan-smoothie. Tur det inte är bästa vädret idag. Då kanske man hinner med sånt man får dåligt samvete för man inte tar tag i det när det är sol ute! Ingen som vill sitta inne då heller :)

Tänkte försöka göra iordning kontoret så det går att vara där utan panik av all röra.