Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Godnatt

Kategori: Allmänt

Varit hemma en stund nu. Gud så skönt!

Tåget kom i tid fast det var 25 minuter försenat. Skönt! En rolig händelse på tågresan hem var att inte bara en utan TVÅ kompisar satt på tåget hem - i samma vagn. Haha! Den ena var J, så man fick en catch-up om hur full han var efter bravaderna i lördags! Kunde bara konstatera att båda två inte minns hur vi tog oss hem. Helt sjukt att sprit kan slå ut minnet så omfattande som det gör. Spelar ingen roll om jag tar en klunk eller en hel drink - och inte behöver jag vara full - men minnet det sviker ändå. Tur ändå att man kan bju på sig själv och se det roliga :))

Passa på att åka ut till syrran, hon var den enda som palla att åka till elgiganten när det öppnade och fiska upp PS3:an som behövs här hemma! Dels för det är blue-ray i den (behövs när man har 60" tv) och sen för spelandets skull :) Så tack för hjälpen! Gött och slippa handla själv;)

Nu ska jag hur som helst sova - i morgon är det utbildning som gäller - förflyttningsteknik. Och det är väldigt bra om man inte vill bryta ryggen eller så.

Sov gott!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: