Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Världens undergång

Kategori: Allmänt

Finns tydligen en snubbe vid namn Harold Camping som påstår att vi alla möter vår skapare på lördag. Och han har tydligen räknat fel tidigare. (1994 om uppgifterna stämmer) Han har rätt i en sak; världen kommer att gå under. Dock inte i morgon 21 maj 2011 som han säger. Men vi människor håller på att skapar vår världs under gång. Se hur vi behandlar naturen.

Ex.;
Ett berg av sopor flyter ute i Atlanten som är 3 gånger så stor som Texas USA som förstör det marina livet.
Japan, som ligger där flera jordskorpor går ihop, fick en snilleblixt om att de skulle ha kärnkraftverk. Se hur lyckat det var.

Det är bara två exempel av tusen! Och ingen förändring blir det heller. Statistik visa att efter att han miljöfilmsnissen visa sin film, ja då ökade handeln. Är det egentligen konstigt att man inte vill sätta några ungar till världen? De är ju de som får ta hand om våra misstag.

Läste Illustrerad Vetenskap för ett tag sen. Jag hann läsa; "Världens is smälter snabbare än man trott" - där sluta jag läsa. För det skrämmer skiten ur mig. Och Det finns fler som mig - allt för många - som kör ner huvudet i sanden och låssas som ingenting. Just för det skapar ångest. Ångest för sanningen. Tragiskt!

Undrar om människor skulle agera annorlunda om de vågade ta "tjuren vid hornen" och möta sanningen för att få ökad medvetenhet. Eller skulle alla dö på fläcken av hjärtinfarkt på stört på grund av rädsla?

Kommentarer


Kommentera inlägget här: