Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Manligt p-piller

Kategori: Allmänt

När är det sagt att det ska utvecklas och lanseras?!
Hur kommer det sig att det är vi kvinnor som får ta det ansvaret - äta piller, ta spruta, ha spiral osv. ? varför har de fortfarande inte utvecklat en motsvarighet som männen kan ta. Exempel ett spemidödande piller? Varför är det kvinnas ansvar och risk att trycka i sig hormoner. Som faktiskt INTE är helt riskfritt?

Min teori är att det är män som sitter i labben och forskar fram olika preventivmedel som vi kvinnor ska ta. Dessa förnekar att det finns ens en liten chans till att det går att forska fram motsvarigheten till männen. Och allt detta för de sätter sig själv och sina snoppar & dennes soldater på en pidestal. För tänk om, ja tänk om mannen p-piller kunde förstöra denna otroliga manlighet, då går ju jorden under!

Men vi kvinnor, vi ska vara tacksamma för att vi får vara försökskaniner med diverse biverkningar och risker. Just för att förhindra att våra kroppar reagerar på när männens soldater träder in i våra kroppar och ett liv skapas. Och det ska tilläggas att vi kvinnor gör detta - brukar någon form av preventivmedel - för männens skull också!

Kommentarer

  • Gun säger:

    Männen orkar väl inte med några biverkningar. Tänk vilket gnäll det skulle bli, kanske värre än när de är förkylda till och med!



    Skämt åsido, jag håller med dig, det är dåligt!

    2011-05-18 | 23:09:16
    Bloggadress: http://horni.blogg.se/

Kommentera inlägget här: