Subconsciously

Life isn't about finding yourself, it's about creating yourself ...

Smygande träningsvärk

Kategori: Fitnesszilla

Fick in ett snabb pass förut. Ca 45 minuter. Kändes helt okej efter fastän intervallträningen uteblev. Kändes också skönt att efter nästan 2 veckors sjuka vara tillbaka med nyladdad energi! Hoppas verkligen att de håller i sig nu utan några svackor. Känner att tiden för det ite finns. Men som sagt bara att tänka positivt :)

Vart en fartfylld dag för övrigt. Startade med ett träningspass följt av att vi skulle käka lunch ute - dock krånglade det på Apoteket när jag var in där för ett "snabbt ärende" - även på Statoil tog det tid, där det faktiskt är BILLIGAST på avgiften (25:-) när man löser in värdeavier. Nu vet ni det!
Att detta tog tid gjorde att det böev ingen lunch för klockan närmade sig upphämtningstid av M. Skulle följa med som stöd för arbetsintervjun på en ort utanför staden våran. Blev en road trip dit. Så när M var på arbetsintervju blev det snabbmat. För man vet aldrig hur snabbt eller långsamt en intervju kan ta. Gick tydligen bra så nu håller vi tummar och tår att M får jobbet :)

Sen hamnade jag här på jobbet för att jobba natten. Gud vad skönt det är att få göra nätterna igen. Rena döden - psykiskt - att bara göra dagturer. Man behöver omväxling. Nog om det, ska pimpla i mig en liter vatten eller två - känns som det behövs.
Hoppas ni fått en bra dag ni också!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: